Ο Οbocho Peters, είναι ένας 11χρονος πιτσιρικάς από τη Νέα Υόρκη. Μέχρι εδώ καλά; Καλά, πράγματι. Κάποια στιγμή που ο μικρός Obocho ήθελε να αγοράσει κάποια παιχνίδια Avengers, μα η μητέρα του, του είπε πως δεν μπορούσαν οικονομικά να το υποστηρίξουν.Αποφάσισε λοιπόν με τη βοήθεια και της μαμάς του, να ανοίξει ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα παιδικά ρούχα. Εκτός των άλλων έβαλε ειδικές τιμές σε όλα, ώστε να μπορούν να τα αγοράσουν κι οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα. 

“Άνοιξα το κατάστημα στη γειτονιά μου, γιατί ήθελα να κάνω κάτι για την κοινότητα μου. Πάνω από όλα, να με γνωρίσουν και να τους γνωρίσω”, δήλωσε ο εντρεπρενέρ που δεν έχει πάει ακόμη γυμνάσιο, μα το μυαλό του κόβει ωσάν ξυράφι. Κι αν νομίζεις πως αστειευόμαστε μάθε, πως είναι και πρόεδρος και CEO της εταιρείας του και προσφέρει οικονομικά σεμινάρια σε ανθρώπους της κοινότητας του, ώστε να βελτιώσουν την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.

Κάπως έτσι τον βράβευσε, ο Eric Adams, πρόεδρος του Brooklyn Borough, για τις ιδέες του και τη συνεισφορά στη γενέτειρά του. Αν θες να δώσεις κι εσύ τον οβολό σου, ώστε να ανοίξει ένα φυσικό κατάστημα στη Νέα Υόρκη μπορείς να παίξεις μπάλα στη GoFundΜe πλατφόρμα  και στην καμπάνια του Obocho!