Σε όλους μας έχει τύχει, όταν ξυπνάμε να ανοίγουμε το κινητό και να μαθαίνουμε κάποιο συνταρακτικό νέο με το οποίο θα ξεκινήσει η μέρα μας. Αυτό μπορεί να είναι από έναν θάνατο (χτύπα ξύλο), μέχρι κάποιο “τζούσι” κουτσομπολιό με τα οποίo θα σπας πλάκα για αρκετό καιρό. Κάπως έτσι ξεκίνησε το πρωινό μου το Σάββατο, καθώς μπαίνοντας στο Insagram, μου έσπασαν τα νεύρα τα stories που έδειχναν την επιστροφή από τα Φιλαράκια, για ένα ακόμα επεισόδιο. 

Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι και τρελός φαν της σειράς. Έχω δει “σπαστά” βέβαια αρκετά επεισόδια, στη τηλεόραση τα καλοκαίρια. Ο κύριος λόγος που το έκανα, ήταν για την φάση μεταξύ Ρέιτσελ και Ρος. Φυσικά το γεγονός ότι το επεισόδιο, θα το αναλάβει η HBO, με τρομάζει αρκετά, καθώς τα τελευταία δείγματα μας έχουν κάνει να μην της έχουμε και πολλή εμπιστοσύνη. Παρόλα αυτά πάντως, θα χαρώ να δω ακόμα ένα επεισόδιο, όχι για να νοσταλγήσω την σειρά, αλλά περισσότερο τα καλοκαίρια μου στο χωρίο.

Τους θερινούς μήνες, τα μεσημέρια σάπιζα κάθε μέρα στο χωριό. Όταν δεν υπήρχε PlayStation, υπήρχε αυτό το άχρηστο πράγμα που έχουμε στον τοίχο για να νιώθουμε ότι κάτι κινείται στο σπίτι, η τηλεόραση! Επειδή ήταν καλοκαίρι και τα περισσότερα προγράμματα είχαν σταματήσει, αυτή έδειχνε ξένες σειρές, για να περνάει η ώρα, εκτός από τον ΑΝΤ1 που πρωτοπορούσε και έδειχνε Κωνσταντίνου και Ελένης. Μια από αυτές τις σειρές, ήταν προφανώς τα Φιλαράκια. Υπήρχαν όμως και άλλες, που εγώ προσωπικά, θα πλήρωνα για να τις ξαναδώ για ένα επεισόδιο ακόμα. 

1. The Fresh Prince of Bel-Air

Πραγματικά, αυτή η σειρά ήταν ό,τι καλύτερο. Πως να μην ήταν θα μου πεις, ο Γουίλ Σμιθ έπαιζε.  Δεν παίρνει τα credits μόνο για αυτό. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, φάνηκε πόσο γαμάτος τύπος ήταν ο πιτσιρικάς που πήγε για σπουδές σε ένα περιβάλλον τέρμα διαφορετικό. Ο νεαρός Σμιθ, ήταν μόνιμο πρόβλημα του πλούσιου θείου του, καθώς συνέχεια υπήρχε μια…ταξική πάλη η οποία φαινόταν με έναν πολύ αστείο τρόπο. Σίγουρα θα άξιζε ένα επεισόδιο ακόμα, ώστε να δούμε την ΗΘΟΠΟΙΑΡΑ αυτή ξανά, σε έναν τόσο γαμάτο ρόλο.

2. Baywatch

Ε, ψιτ, έχω ένα νέο για όλους τους χαζούς εκεί έξω. Υπάρχουμε μερικά άτομα, που δεν βλέπαμε το Baywatch για την Pamela Anderson, αλλά γιατί μας άρεσε η όλη φάση. Επίσης, πρέπει κάποιος να το πει, η πιο όμορφη ναυαγοσώστρια δεν ήταν η C.J. Parker (Pamela), αλλά η Kekoa (Stacy Kamano) από το Baywatch Hawaii και δεν σηκώνω κουβέντα. Πραγματικά, πόσο ωραία σειρά, πόσο γαμάτος τύπος ο Mitch και πόσο ωραία η Καλιφόρνια! Ποιος δεν θα γούσταρε, έστω ένα επεισόδιο, με τους ναυαγοσώστες που μας μεγάλωσαν; Επίσης, προφανώς και το έκτρωμα, που βγήκε για ταινία, δεν έχει καμία σχέση με το παλιό, το original Baywatch.

3. Zack and Cody

Ναι ξέρω, έχουν μπει σειράρες και σου πετάω μετά αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι εγώ βλέποντας την πέρναγα καλά. Να σου πω την αμαρτία μου, μού άρεσε και η Hannah Montana, αλλά δεν το έβαλα γιατί το κράξιμο θα πήγαινε σύννεφο. Το κόσνεπτ βάζω κάποια πιτσιρίκια, σε ένα καλό ξενοδοχείο να τα κάνουν όλα λίμπα, από την μια θυμίζει πενταήμερη και από την άλλη με κάνει να νοσταλγώ τα μεσημέρια στην ΕΡΤ. Προφανώς και συμπαθούσα πιο πολύ τον Cody, όμως πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Zack, ήταν μεγάλη τυπάρα. Γενικότερα, μου άρεσε πάρα πολύ η σειρά και θα ήθελα να δω ακόμα ένα επεισόδιο, για το πως είναι σήμερα οι σπαστικοί φίλοι μου.

4. Two and a Half Men

Φέρτε τώρα αυτή τη σειρά πίσω. Όταν θέλω να περάσει τέρμα γρήγορα ο χρόνος, είτε παίζω Football Manager, είτε ψάχνω επεισόδια από το Two and a Half Men. Βλέποντας τη, δεν καταλαβαίνεις για πότε περνάνε ώρες ολόκληρες, απίστευτο γέλιο και ένας Charlie Sheen εκπληκτικός. Ο πιτσιρικάς της υπόθεσης δένει τέλεια με την όλη φάση και εμείς θα γουστάραμε να δούμε τους δυο πρωταγωνιστές παπούδια και τον μικρό να έχει μεγαλώσει. Θα μαθαίναμε κιόλας από πού πήρε, γιατί η αλήθεια είναι ότι ο θείος του ήταν πιο γαμάτος από τον μπαμπά του.