Φλωρεντία ή Χανιά για το τριήμερο της Καθαρά Δευτέρας; Μαρόκο ή Κέρκυρα για Πάσχα; Τι; Δεν έχεις λεφτά για διακοπές; Σου πέρασε από το μυαλό πώς πιθανόν δεν διαχειρίζεσαι σωστά τα χρήματα σου και ότι με μικρές αλλαγές στις καταναλωτικές σου συνήθειες, το όνειρο για μία σύντομη – ή και όχι – απόδραση μπορεί να γίνει πραγματικότητα; Εδώ λοιπόν, έρχεται το waiz με το οποίο μπορείς να ελέγχεις καλύτερα τα οικονομικά σου και να καταφέρνεις να αποταμιεύεις χρήματα!

Πώς το πετυχαίνεις αυτό; Βλέποντας τα πάντα με ένα κλικ: Τους τραπεζικούς σου λογαριασμούς, τις πιστωτικές σου κάρτες, τις αγορές που έκανες και άλλα πολλά. Κατανοητά και οργανωμένα.

Και όλα αυτά μπαίνοντας μόνο σε ένα app και όχι, ταυτόχρονα, σε πολλά διαφορετικά apps τραπεζών. Και επειδή δεν χρειάζεται να απομνημονεύσεις άλλον έναν password, στο waiz μπορείς να συνδεθείς απλά σκανάροντας το δακτυλικό σου αποτύπωμα ή μέσω Face ID. Έτσι, λοιπόν, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου για να οργανώσεις το ταξίδι σου, να βρεις τα πιο φθηνά εισιτήρια, τα πιο όμορφα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια με τα καλύτερα παραδοσιακά εδέσματα!

Επειδή, όμως, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, αν θες να πας την άνοιξη στην Βαρκελώνη, καλύτερα να κατεβάσεις από τώρα την εφαρμογή, να μπεις στην κατηγορία challenges ώστε να ανακαλύψεις ότι τελικά είναι εφικτό και εύκολο να εξοικονομήσεις χρήματα για το πολυπόθητο ταξίδι, «κόβοντας» τα προτεινόμενα ποσά από τις κατηγορίες που ξοδεύεις περισσότερο (π.χ. ποτό, delivery κ.α.). Κάπως έτσι, λοιπόν, πριν το καταλάβεις θα έχεις συμμαζέψει τα οικονομικά σου και θα έχεις συγκεντρώσει τα χρήματα που χρειάζεσαι για να κλείσεις ξενοδοχείο στη Las Ramblas!

Και όσο εσύ θα κάνεις rollers στην Barceloneta ή θα τρως τις αγαπημένες σου πατάτες bravas στα tapas bars, το waiz θα δουλεύει για σένα. Μπαίνοντας απλά στην εφαρμογή, θα παρακολουθείς πανεύκολα πόσα ξοδεύεις σε δώρα για μαγνητάκια, χωρίς να το καταλαβαίνεις, αλλά και τα πάντα όλα και, παράλληλα, θα μπορείς να μένεις εντός του budget σου. Γιατί με το waiz μπορείς, πριν την αναχώρηση σου, να έχεις προϋπολογίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για να ξοδέψεις στην Βαρκελώνη και όταν φθάσεις το όριο, αυτό να σε προειδοποιεί. Και έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.

«Μα πόσα ξόδεψα στο ταξίδι μου;»

Όταν με το καλό επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, μέσα από το waiz θα δεις αναλυτικά πόσα ξόδεψες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Και αυτό θα γίνει εφικτό εάν εσύ μπεις και προσθέσεις, όσο περιμένεις στο gate του αεροδρομίου, απλά ένα tag, για παράδειγμα #taxidara_Spain ή απλά βλέποντας τις συναλλαγές των ημερών που πραγματοποίησες όσο ήσουν εκεί. Τέλειο;

Μην πιστέψεις, όμως, ότι το waiz σου είναι χρήσιμο μόνο για τις εκδρομές σου. Από τη στιγμή που το κατέβασες, θα μείνει για πάντα στο κινητό σου καθώς θα αλλάξει τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το budget σου. Πιο ξεκούραστα και γρήγορα θα παρακολουθείς τα οικονομικά σου, θα ελέγχεις το πόσα ξόδεψες και σε τί, σε όποια γωνιά του πλανήτη κι αν βρίσκεσαι! Μην αργείς, μπες εδώ για να μάθεις περισσότερα για την επόμενη αγαπημένη σου εφαρμογή και πες Hola waiz, έτσι για να μπεις σε mood ταξιδιού.