Σου λέω ότι ένας μπαμπουίνος κρατάει στα χέρια μπροστινά του πόδια ένα μικρό λιονταράκι. Και το σηκώνει! Τι σκέφτεσαι; Μπέσα, πες, τι σκέφτεσαι;

Κι εγώ! Κι έπειτα αρχίζει η κλασική συζήτηση. Αν είσαι θρήσκος και πιστός του Βασιλιά, αρχίζεις τα “η καλύτερη ταινία της γης” και τα “καλύτερο κινούμενο σχέδιο του κόσμου” και ναι, ανήκω κι εγώ σ’ αυτή την κατηγορία! Αν είσαι αιρετικός θ’ αρχίσεις τα περί κλοπής και αντιγραφών (τα οποία έχουμε αναλύσει διεξοδικά σε τούτο δω το site), κι αν είσαι ασέβαστος θα κάνεις πλάκα με τις ζέβρες που υποκλίνονται με σεβασμό στα λιοντάρια που τις τρώνε στον “κύκλο ζωής”. Και θα λες: “Αυτά δεν γίνονται κανονικά!”. Αλλά, μήπως γίνονται;

Λοιπόν, κοίτα, το Boredpanda.com λέει ναι, κι εγώ το εμπιστεύομαι. Πρώτον γιατί είναι panda κι άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω για τα ζώα, κι έπειτα γιατί… Γιατί ΑΥΤΟ:

Ντάξει, όχι, δεν είναι ο Ραφίκι. Είναι ένας καθημερινός μπαμπουίνος, λίγο γλυκούλης αφού φέρεται στο λιονταράκι όπως σε… μπαμπουινάκι! Το ανέβασε σε δέντρο, το φροντίζει, το κρατάει αγκαλιά.

Παρόλα αυτά, απόδειξη ξεκάθαρη ότι στη φύση τέτοια γίνονται! Οπότε απ’ τη μεριά μου, ελπίζω κι εύχομαι να συμβεί και η ντισνεϊκή συνέχεια, και να μην καταλήξει τούτος ο Ραφίκης μεσημεριανό καμιά μέρα για τον Σίμπα που μεγάλωσε!