Ο πλανήτης που μοιραζόμαστε με δισεκατομμύρια φίλους μας, έχει αρχίσει να βαράει τα κουδουνάκια του κινδύνου, εδώ και καιρό! Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε σε λεπτομέρειες, είναι σαφές πως χρειάζεται να βοηθήσει ο κάθε ένας από εμάς, προκειμένου να μπορούμε να υπάρχουμε ως είδος και τα επόμενα χιλιάδες χρόνια.

Για αυτό λοιπόν δώσε λίγο από τον χρόνο σου και κάνε ένα καλό για σένα, για το περιβάλλον, για όλο τον κόσμο με 4+1 απλούς τρόπους:

1. Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους.

Δεν κοστίζει τίποτα παραπάνω από λίγο χρόνο. Χώρισε τα ανακυκλώσιμα σκουπίδια σου από τα υπόλοιπα (μπορείς για μεγαλύτερη ευκολία να τοποθετήσεις διαφορετικές σακούλες για σκουπίδια στο σπίτι) και φρόντισε τα ανακυκλώσιμα υλικά να πάνε στους σωστούς κάδους. Μπλε κάδοι υπάρχουν πια παντού. Μια μικρή προσπάθεια για σένα, μια τεράστια βοήθεια για τη γη που μας φιλοξενεί. Ξεκίνα, άντε, από σήμερα…

2. Μην αφήνεις νερό να τρέχει όταν πλένεις πιάτα ή τα δόντια σου.

Έχουμε μάθει πως κάθε που ανοίγεις τη βρύση τρέχει νερό. Όμως το νερό δεν είναι απεριόριστο και είναι γεγονός: τελειώνει! Για να μπορούμε λοιπόν να έχουμε νερό όλοι και τα επόμενα χρόνια, μην το σπαταλάς. Όταν σαπουνίζεις τα πιάτα, κλείσε τη βρύση. Όταν πλένεις τα δόντια σου, κλείσε τη βρύση. Απλές κινήσεις σήμερα, για να μη βρεθούμε αύριο χωρίς το σημαντικότερο αγαθό μετά το οξυγόνο.

3. Κλείσε τα φώτα όταν φεύγεις από ένα δωμάτιο.

Δεν είναι μόνο ο λογαριασμός που θα ‘ρθει… φαρμακερός! Είναι και το γεγονός πως, για να έχουμε ρεύμα χρειάζονται διαδικασίες που επιβαρύνουν το περιβάλλον. Ναι, φυσικά να έχεις φως και να το χαίρεσαι. Αλλά μην επιβαρύνεις τον πλανήτη κι όταν δεν είσαι εκεί για να το χαίρεσαι! Είναι απλό. Το ένα χέρι στο πόμολο της πόρτας; Το άλλο στο διακόπτη του ρεύματος.

4. Μην πετάς σκουπίδια απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τώρα αυτό χρειάζεται επεξήγηση; Θα πέταγες ποτέ σκουπίδια απ’ το παράθυρο στο κήπο σου, ή στο μπαλκόνι σου; ΟΧΙ. Τότε γιατί τα πετάς στο δάσος, στο δρόμο, στο βουνό ή στην παραλία; Δηλαδή στον κήπο, το διάδρομο, το μπαλκόνι ή τη φυσική πισίνα της γης και όλων των ανθρώπων; Φέρσου στον κόσμο όπως φέρεσαι στην ιδιοκτησία σου. Κι όλα θα είναι πιο καθαρά, πιο υγιή, πιο όμορφα…

Plus | Πρόγραμμα επιστροφής άδειων καψουλών του myblu.

Εάν έχεις επιλέξει να χρησιμοποιείς το myblu, το Προϊόν Νέας Γενιάς που απευθύνεται σε ενήλικους καπνιστές, όταν θα έχεις μαζέψει 10 άδειες κάψουλες myblu μπορείς να τις επιστρέφεις στο σημείο πώλησης myblu! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την ενέργεια, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το myblu κάλεσε την myblu Care Team χωρίς χρέωση στο 00800126047 Δευτέρα – Σάββατο 9:00 – 21:00.

*Το myblu απευθύνεται σε ενήλικους καπνιστές ή ατμιστές που επιλέγουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν προϊόντα που περιέχουν νικοτίνη.