Δεν ξέρω αν η ανθρωπότητα βαδίζει απ’ το κακό στο χειρότερο, αν οι χώρες το ‘χουνε βάλει σκοπό να ξανακάνουν τον κόσμο κόλαση, αν πάμε κατά διαόλου τέλος πάντων. Δεν ξέρω. Όμως αν έριχνες μια ματιά προς τη θάλασσα, από την πόλη Αλ Ουάκρα του Κατάρ, το ξημέρωμα της 26ης του Δεκέμβρη που μας πέρασε, εσύ θα ήξερες. Γιατί, είτε πάμε κατά διαόλου, είτε αυτός έρχεται κατά πάνω μας, το αποτέλεσμα είναι κοινό: τα κέρατά του εμφανίστηκαν στη θάλασσα!

Προτού προχωρήσω στη βαθιά πνευματιστική ανάλυση που σκοπεύω να κάνω, επειδή ξέρω ότι δεν με πιστεύεις, ρίξει μια ματιά παρακάτω και δες τη θάλασσα της Αλ Ουάκρα, ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΙΧΝΟΣ ΕΦΕ ‘Η PHOTOSHOP.

Εντάξει; Τρομοκρατήθηκες; Λοιπόν κοίτα, ας είμαστε αισιόδοξοι κι ας δούμε τα θετικά:

1ον. Τώρα πια ξέρεις πού είναι του “διαόλου το κέρατο”. Είναι στην Αλ Ουάκρα.

2ον. Τη φωτογραφία – εξώφυλλο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, την έβγαλε δικό μας παιδάκι. Ο Ηλίας Χασιώτης, ερασιτέχνης αστρονόμος που εκείνες τις μέρες ζούσε στο Κατάρ.

Είμαι ερασιτέχνης αστρονόμος τα τελευταία 15 χρόνια” αποκάλυψε ο Χασιώτης στο φιλαράκι μας, το πάντα μάχιμο Boredpanda.com. “Ήλπιζα πως κάποια οπτικά εφέ όπως για παράδειγμα ένας αντικατοπτρισμός, θα ήταν ορατά σ’ εκείνο το σημείο και θα κατάφερνα να τα φωτογραφίσω“.

Αυτό που γνώριζε ωστόσο ο Ηλίας (και που απέφυγα ως τώρα να σου πω) ήταν πως, εκείνη την ημέρα συνέβη έκλειψη ηλίου, η οποία του πρόσφερε την ευκαιρία να φωτογραφίσει τον ήλιο σε μορφή… Βελζεβούλη!

Ανησυχούσα πως δεν θα φανεί τίποτα με την έκλειψη. Ωστόσο, όταν ο ήλιος ξεκίνησε να εμφανίζεται, έμοιαζε με δυο ξεχωριστά κομμάτια – δυο κέρατα που τρυπούσαν τη θάλασσα! Ύστερα πήρε τη μορφή του αντικατοπτρισμού που λέμε ‘ετρουσκικό βάζο’. Χάρη σ’ αυτό το σχήμα, το φαινόμενο ονομάζεται ‘διαβολικό ξημέρωμα’“.

Τι μένει να πω εγώ; Ηλία, καλή συνέχεια και… ο Θεός μαζί σου!

*Το κείμενο δημοσιεύτηκε αρχικά στις 8/1/2020