Αυτά είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για φέτος!

Κάναμε μία βόλτα στα καταστήματα Public και επιλέξαμε τα πιο ξεχωριστά δώρα μέσα από μια γκάμα χιλιάδων προϊόντων!

Φέτος τα Χριστούγεννα σκορπίστε χαμόγελα χαρίζοντας στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα δώρα των ονείρων τους! Δώρα προσωπικά, κομμένα και ραμμένα στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του καθενός, πάντα διαλεγμένα με αγάπη και γούστο. Όσο για το πού θα τα βρείτε όλα αυτά, τα καταστήματα Public έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και σας περιμένουν με χιλιάδες προτάσεις σε gadgets, παιχνίδια, βιβλία, προϊόντα τεχνολογίας, video games και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας!

Η επιλογή του ιδανικού δώρου όμως μπορεί να εξελιχθεί σε δύσκολη υπόθεση, ιδίως όταν οι διαθέσιμες επιλογές είναι τόσες πολλές. Μην ανησυχείτε όμως διότι εμείς είμαστε εδώ: κάναμε τη βόλτα μας στα στολισμένα καταστήματα και το site του Public και επιλέξαμε τα δώρα που μας κέρδισαν. Βρείτε ποιο ταιριάζει στο γούστο, το budget και βέβαια το πρόσωπο που έχετε κατά νου και μοιράστε απλόχερα χαρά φέτος τις γιορτές!

Για τους gamers

God of War – PS4

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια των τελευταίων ετών στο PS4 και μία επικών διαστάσεων περιπέτεια με μοναδικά γραφικά και απίθανη δράση.

Nintendo Switch

Κονσόλα φορητή ή επιτραπέζια; Με το Nintendo Switch, Mario, Zelda, Pokemon και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις περνούν από την τηλεόραση στην παλάμη!

FIFA 20 – PS4

Ο τίτλος που θα επιτρέψει σε κάθε ποδοσφαιρόφιλο να παίξει μπάλα στις αλάνες του Ρίο και να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του Champions League σε ένα απόγευμα!

Για τους λάτρεις της μουσικής

Ghosteen (2LP)

Το 17ο studio άλμπουμ από τους Nick Cave and the Bad Seeds, έρχεται να μαγέψει με τις υπέροχες μελωδίες του, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν τα αμέσως προηγούμενα.

 

 

Technica LPW40WN

Σου αρέσει να συλλέγεις δίσκους βινυλίου ή έχεις ανακαλύψει τον μαγικό αναλογικό ήχο που προσφέρουν; Το πλήρως αυτόματο πικάπ AT-LPW40WN της Audio-technica είναι μια εξαιρετική επιλογή για να απολαύσεις μουσική, εύκολο στη χρήση, με 2 ταχύτητες και παίζει εγγραφές 33 και 45 RPM, με τον ενσωματωμένο προενισχυτή να μπορεί να συνδεθεί απευθείας με το στερεοφωνικό σου, τα ηχεία, τον υπολογιστή και άλλα εξαρτήματα.

Ten (LP)

Ευκαιρία να ταξιδέψετε τους αγαπημένους σας πίσω στον χρόνο με το Ten, το πρώτο studio άλμπουμ των Pearl Jam από το 1991! Με κλασσικά κομμάτια, δεν πρέπει να λείπει από καμία συλλογή!

Για τους φίλους του βιβλίου

Ένας Έντιμος Άνθρωπος

O John Le Carre επιστρέφει με ένα ακόμα βρετανικό, αστυνομικό αριστούργημα με πολιτικές προεκτάσεις και αμείωτη ένταση στον απόηχο του Brexit και της προεδρίας του Donald Trump.

What the Fact

Ο Mikeius αναλύει 39+1 ιστορίες της επιστήμης, ικανές να… ανατινάξουν κάθε εγκέφαλο με το γνωστό, απολαυστικό του στυλ –ακριβώς όπως στα βίντεό του αλλά πλέον στο χαρτί!

Smartwatch Garmin Vivomove

Απογείωσε την εμφάνιση σου με τη νέα σειρά Vivomove. Tο κομψό υβριδικό smartwatch Garmin Vivomove 3S διαθέτει κρυστάλλινη οθόνη OLED με κρυφή οθόνη αφής με και αναλογικούς δείκτες οι οποίοι δείχνουν την ώρα και μετακινούνται όταν θέλετε να διαβάσετε τα μηνύματά σου ή να δείτε τους καρδιακούς παλμούς σου. Καταγράφει βήματα και θερμίδες, ενώ παρακολουθεί τη συνολική ευεξία σου, με λειτουργίες όπως καταγραφή καθημερινής πίεσης Pulse Ox. και παρακολούθηση της ενέργειας σου Body Battery.

Για τα πιτσιρίκια

Επιτραπέζιο Οι Μικροί Γιατροί

Το παιχνίδι που θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την ευφυία τους, τους αναθέτει τον ρόλο του γιατρού που θα εγχειρήσει τον Σαμ! Διαθέτει ηχητικά εφέ και φώτα.

Σετ παιχνιδιού Frozen 2 (Castle/Ship)

Το σετ παιχνιδιού από την ταινία της Disney, Frozen 2 (Ψυχρά και Ανάποδα 2) αποτελείται από το κάστρο της Arendelle με δύο ορόφους και πολλά αξεσουάρ. Διαθέτει λαβή για άνετη μεταφορά!

Επιτραπέζιο Ηφαίστειο: Η Μεγάλη Απόδραση

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι κατάλληλο για παιδιά από έξι ετών. Δώστε τους την ευκαιρία να γίνουν κυνηγοί θησαυρών, οδηγώντας με ασφάλεια διαμάντια από τον κρατήρα του ηφαιστείου στη βάρκα τους.

Για τους σινεφίλ

Star Wars Trilogy

Η τριλογία των Star Wars –και μία από τις σημαντικότερες των καιρών μας- με τα Episode IV: A New Hope, Episode V: The Empire Strikes Back και Episode VI: Return of the Jedi είναι εδώ!

Bergman: The Collection

Το απόλυτο πακέτο για τους λάτρεις του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, η συλλογή του Ingmar Bergman αποτελείται από 31 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

PopSockets

Τα 3 PopSockets που περιλαμβάνονται είναι ιδανικά για την ενίσχυση της λαβής και των δυνατοτήτων του τηλεφώνου σας!Ασφαλείς λαβές για γραπτά μηνύματα, κλήσεις, φωτογραφίες και selfies- συμβατά με όλα τα smartphones και τα tablet. Λειτουργεί σε λειτουργίες τοπίου και πορτραίτου για παρακολούθηση βίντεο, περιήγηση στο Web, γραπτά μηνύματα, παιχνίδια, ομαδικές φωτογραφίες, FaceTime και Skype.

Η ώρα των δώρων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μαζί τους η εποχή που οι άνθρωποι ανταλλάζουν τα δώρα τους. Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα κατάστημα Public ή το Public.gr και επιλέξτε τα δώρα που σας εκφράζουν περισσότερο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή και για εσάς τους ίδιους!