Το δίλημμα μεγάλο, η απόφαση δύσκολη. Τα Χριστούγεννα έφτασαν και μαζί τους η εποχή που τόσο καιρό περίμενες. Το πιστό σου smartphone αδυνατεί πλέον να ακολουθήσει τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητάς σου «φωνάζοντας» ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή. Την ίδια στιγμή όμως είναι κι εκείνο το smartwatch που έχεις βάλει καιρό στο μάτι –αν δεν το πάρεις τώρα, τότε πότε; Α, και να μην ξεχάσεις στο budget των γιορτών να βάλεις και ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο για τον κολλητό που σε άφησε άφωνο με εκείνο το ταξίδι-έκπληξη στη γιορτή σου.

Σαν πολλά δε μαζεύονται;

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων και μολονότι σε όλους αρέσει να δίνουν και να παίρνουν, το πορτοφόλι είθισται να έχει αντίθεση άποψη. Φέτος τις γιορτές όμως, υπάρχει τρόπος να μείνουν όλοι χαρούμενοι –κι ο κολλητός θα πάρει από ‘σένα κάτι πολύ σπέσιαλ κι εσύ θα αποκτήσεις επιτέλους όχι μόνο ένα κορυφαίας τεχνολογίας smartphone αλλά και ένα εξίσου προηγμένο smartwatch για να αλλάξεις έτσι πλήρως την καθημερινότητά σου! Πώς; Με τη χριστουγεννιάτικη προσφορά 1+1+1 από τη Huawei!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα τελευταίας γενιάς smartphone όπως το Huawei Nova 5T. Μία κομψή και στιβαρή συσκευή που θα αποτυπώσει κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου με ολοζώντανα χρώματα και κάθε λεπτομέρεια χάρη στις πέντε κάμερές της! Εστίασε εκεί που εσύ θες, απόλαυσε υπερευρυγώνια πορτρέτα, αιχμαλώτισε τη μαγεία της νύχτας και όλα αυτά χωρίς καμία προσπάθεια, αφού η τεχνητή νοημοσύνη θα αναλάβει να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις για την κάθε λήψη. Στα παραπάνω πρόσθεσε την οθόνη 6,26 ιντσών, τον λειτουργικό σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 και βέβαια τους εκθαμβωτικούς συνδυασμούς χρωμάτων στους οποίους διατίθεται το Nova 5T και έχεις την απόλυτη συσκευή που θα καλύψει πλήρως τα «θέλω» σου!

Κάνοντας δικό σου το Nova 5T όμως, παίρνεις δύο εκπληκτικά δώρα: το Huawei Watch GT και το Huawei Y5 2018. Πρόσεξε: όχι ένα από δύο αλλά και τα δύο!

Το Huawei Watch GT αποτελεί ένα από τα πλέον ολοκληρωμένα wearables της αγοράς, όντας ιδανικό για κάθε αθλητική δραστηριότητα –από περπάτημα και ελαφρύ τρέξιμο, μέχρι ορειβασία και ποδηλασία. Είναι παντός καιρού (αδιάβροχο έως 50 μέτρα γαρ) για να το παίρνεις μαζί σου και διαθέτει σπουδαία αυτονομία για να μη ζεις με το άγχος της φόρτισης. Παρακολουθεί δε την κατάσταση του οργανισμού σου 24/7, καταγράφοντας τον ύπνο σου μέσω της ευφυούς λειτουργίας Huawei TruSleep και προσφέροντάς σου χρήσιμες συμβουλές για αποτελεσματικότερη ξεκούραση.

Όσο για το Huawei Y5 2018, πρόκειται για μία ευέλικτη συσκευή με μίνιμαλ αισθητική και εντυπωσιακές δυνατότητες. Με προφίλ μόλις 8,3 χιλιοστά και βάρος που δεν ξεπερνά τα 142 γραμμάρια, είναι τέλειο για εκείνους που αναζητούν μία συμπαγή και κομψή πρόταση, ικανή να τους ακολουθεί παντού χωρίς να τους περιορίζει. Η HD+ οθόνη των 5,45 ιντσών προσφέρει καθ’ όλα εντυπωσιακές εμπειρίες θέασης, τη στιγμή που τα άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα Android δημιουργούν ένα απόλυτα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον εργασίας.

Ακόμα πάντως κι αν το Nova 5T δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, υπάρχει τρόπος να εκμεταλλευτείς την εκπληκτική χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei και συγκεκριμένα μέσω της αγοράς των P30 και P30 Pro. Το πρώτο έρχεται με τριπλή κάμερα από τη Leica και οθόνη OLED 6,1 ιντσών. Όσο για το δεύτερο, μιλάμε για σύστημα τεσσάρων καμερών –και πάλι με την υπογραφή της Leica-, οθόνη OLED 6,8 ιντσών και αδιάβροχο σώμα βάσει πιστοποίησης IP68. Αμφότερα κρύβουν μέσα τους τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 980 και έως 8 GB RAM.

https://www.youtube.com/watch?v=s11NCylnHSg

Η Huawei έχει τον τρόπο να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα αξέχαστα, τόσο σε εσένα, όσο και σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο λοιπόν. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ, είναι να επιλέξεις το Huawei Nova 5T –ή εναλλακτικά ένα εκ των P30 και P30 Pro- και αυτό θα γίνει δικό σου παρέα με ένα υπέροχο smartwatch και ένα ακόμα κορυφαίο smartphone! Σημείωσε μόνο ότι η προσφορά ισχύει για αγορές από τα επίσημα συνεργαζόμενα καταστήματα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο!