Θέλει αρετή και τόλμη, η ελευθερία. Ο Ανδρέας Κάλβος αποτύπωσε κάποια στιγμή λιτά κι απέριττα μια από τις πιο δυνατές αλήθειες της καθημερινότητας μας και κατ’ επέκταση της ίδιας της ζωής. Όχι μη φοβάσαι, δεν θα ξεκινήσουμε να αναμασάμε κλισέ κι αποφθέγματα, για να σου χαρίσουμε ένα ακόμη life coaching lesson, από τα πολλά που υπάρχουν εκεί έξω. Ξέρεις αυτό που γίνεται εκεί έξω, που σου δίνουν αφειδώς αυτό που θέλεις να διαβάσεις κι εσύ τους δίνεις τη στήριξή σου και λίγα κλικς. Άντε και μια αναδημοσίευση στην καλύτερη. Άλλωστε, έχεις κουραστεί κι εσύ να τα διαβάσεις, όπως έχουν κουραστεί κι οι άλλοι να τα γράφουν. Γενικά αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις στα μάτια των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν, μια κούραση. Η καθημερινότητα εύκολα σε καταπίνει και γίνεται ρουτίνα.

Αποδέχεσαι όσα συμβαίνουν, χωρίς να φέρεις αντίρρηση. Παλιά δεν ήσουν έτσι, ήθελες να αλλάξεις τον κόσμο, να τον κάνεις λίγο καλύτερο. Όμως συνήθισες στην αποδοχή και τη σιωπή. Για αυτό το λόγο, ακόμη κι αν διαφωνείς με κάποιον επιλέγεις να μην πεις κάτι. Να προσπεράσεις βιαστικά, οτιδήποτε και αν συμβαίνει γύρω σου. Κι όμως το βράδυ, λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι, ελπίζοντας πως η επόμενη μέρα θα είναι λίγο καλύτερη, γιατί αισθάνεσαι ότι περνάει η ζωή μπροστά από τα μάτια σου κι εσύ την χάνεις, κάτι σε ενοχλεί.

Όλοι το έχουμε νιώσει, δυστυχώς ή και ευτυχώς. Ευτυχώς, γιατί ίσως τότε καταλάβεις πως πρέπει να αλλάξεις το παιχνίδι και να το φέρεις στα μέτρα σου. Ναι, η μπάλα είναι πάντα στο δικό σου γήπεδο, για να μιλήσουμε με ποδοσφαιρικούς όρους. Παίξε λοιπόν, χωρίς να σκέφτεσαι όλους τους conventional όρους που σου λένε τι γεύση πρέπει να δώσεις στη ζωή σου. Διάλεξε τη γεύση, που ταιριάζει καλύτερα στον ουρανίσκο σου και κάντη κομμάτι της ζωής σου. Αν την έχεις βαρεθεί και σου φαίνεται αδιάφορη, εμπλούτισε την 12 βότανα από όλο τον κόσμο. Βάλε λίγο μάτι δράκου, λίγη λευκή παπαρούνα, λίγα φύλλα λωτού και λεβάντα, τα οποία δημιουργούν ένα μοναδικό απόσταγμα που θα σε ικανοποιήσει σίγουρα. Σαν το Bulldog Gin. Kι αν δεν πρέπει να κρίνεις τις περισσότερες φορές το βιβλίο από το εξώφυλλο, μερικές φορές το μπουκάλι λέει όλη την αλήθεια. Μαύρο, τολμηρό και μοντέρνο, σε καλεί να αγκαλιάσεις κάθε πρόκληση, βάζοντας στην άκρη τις πιθανότητες. Δεν σε νοιάζουν άλλωστε, το boldness σε καλεί. Shine In Your Own Light.

Αν έχεις νιώσεις πως ήρθε η ώρα για να γράψεις τη δική σου ιστορία, σκίζοντας κάθε προδιαγεγραμμένο σενάριο σου πάσαραν για το πώς να ζήσεις την ζωή σου. Ανέκαθεν άλλωστε, από μικρός ήσουν ελεύθερο πνεύμα. Δεν έμενες μόνο σε αυτά που μάθαινες στο σχολείο. Ρωτούσες, πειραματιζόσουν και διάλεγες τον δικό σου δρόμο. Μετά το σχολείο, τα ίδια, ήσουν ο προβοκάτορας της παρέας που διάλεγε πάντα την πιο ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Ήρθε η ώρα να την ζήσεις λοιπόν. Να ανατρέψεις την κατάσταση και να κάνεις δικό σου το παιχνίδι. Να το κάνεις με τους όρους που γουστάρεις, σαν σωστός προβοκάτορας που απολαμβάνει το Bulldog Gin του.

Ακολουθείστε το Bulldog London Dry Gin στο Instagram και χρησιμοποιείστε τα hashtags, που ακολουθούν για να αναδείξετε τον unconventional χαρακτήρα σας! #bulldoggin #shineinyourownlight 

Enjoy Bulldog Responsibly.