Θυμάσαι άραγε, εκείνες τις φωτογραφίες από τη βάφτιση σου; Αυτές που κρατάει η μάνα σου, στο άλμπουμ που ζυγίζει τρία κιλά και έχει πάνω από 350 υπερμεγέθεις φωτογραφίες, με σένα φάτσα φόρα, να κλαίς σε διαφορετικές πόζες σαν το ανθρωπάκι της Michelin. Είναι εκείνες οι κακοφωτισμένες φωτογραφίες, που είχε πληρώσει ο πατέρας σου σε έναν γνωστό, γνωστού μια περιουσία. Τότε, που όλοι μηδέ του μωρού εξαιρουμένου, μοιάζανε σαν κομπάρσοι, σε επιθεώρηση στο Δελφινάριο με Μάρκο Λεζέ και Μιχάλη Μόσιο.

Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς τα μωρά της γης ετούτης, βγάζουν κάτι φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής ένα πράγμα. Βέβαια στην περίπτωση της Tiffany Renfroe, θα προτιμούσες η φωτογράφηση του μωρού της, να έμοιαζε σε εκείνες τις ΠΑΣΟΚ φωτογραφίες της βάφτισης σου, τη δεκαετία του 1980. Πήρε η αθεόφοβη το μωρό της και το έντυσε ζόμπι, για το Halloween σε ένα concept που είχε και λίγο Michael Myers, έτσι για το κακό!

Ποιος Chucky και ποια Annabelle και ποιο Walking Dead ας πούμε; Εδώ μιλάμε για την χαρά του νεκροζώντανου, με τον πατέρα ξεκοιλιασμένο θύμα και το αιμοδιψές μωρό να χαίρεται. Δως του μια Barbie καλή μου Tiffany και άσε τα εντεράκια του συζύγου, ήσυχα! Τσέκαρε τις φωτογραφίες και μπορείς να σκιαχτείς ελεύθερα. Άντε του χρόνου και Freddy Krueger ευχόμαστε!