Δεν είναι ένας, μήτε δύο, αλλά 13 υπερδιάσημοι ηθοποιοί, που έχουμε ξεχάσει τα τελευταία χρόνια πως είναι η φάτσα τους, στον κινηματογράφο. Στους μαζέψαμε, μπας και τους θυμηθείς κι εσύ! Aν θες να μας ευχαριστείς, να μας στείλεις λουλούδια ή έστω γλυκά, να ξέρεις πως είμαστε εδώ στη διάθεση σου, να τα φάμε όλα άμα λάχει.

Άραξε στην πολυθρόνα σου, βάλε φόρμα και παντόφλες και δες που χάθηκαν τα δικά μας τα παιδιά. Τους περισσότερους, θέλουμε να τους ξαναδούμε, γιατί τους πεθυμήσαμε βρε. Kάποιοι άλλοι ας μας λείπουν, άλλωστε ακόμη και το Hollywood δεν είναι για χόρταση!

1. Amanda Bynes

Μια teen star που μας χαιρέτησε από την τελευταία της εμφάνιση το 2010, στο “Easy A” και πλέον ασχολείται με τη βιομηχανία μόδας. 

2. Daniel Day-Lewis

Το 2017 στο “Phantom Thread” έμελλε να είναι η τελευταία κινηματογραφική εμφάνιση του σπουδαιότερου ηθοποιού της γενιάς του. Ελπίζουμε να το μετανιώσει και να τον ξαναδούμε σύντομα.

3. Julia Roberts

Η Τζούλια απέχει λίγο από το κινηματογραφικό άθλημα τα τελευταία χρόνια, με 2 εμφανίσεις μόνο το 2018 στα “Wonder” και “Ben is Back“.

4. Demi Moore

Μια εμφάνιση στο περσινό “Corporate Animals“, που δεν βρήκε παγκόσμια διανομή και μετά το χάος για την “Επίλεκτη” της καρδιάς μας, που την θέλουμε πίσω στο σινεμά επειγόντως.

5. Tobey Maguire

Ο πρώτος Spiderman και καλύτερος όλων, έχει από το 2015 και το “Pawn Sacrifice” να βγει στο κινηματογραφικό γυαλί και μας έχει λείψει είναι η αλήθεια.

6. Jessica Alba

Αααααχχ, Τζέσικα γιατί μας φέρθηκες έτσι μπαμπέσικα και έχουμε να σε δούμε από το “The Mechanix: Resurrection“;

7. Taylor Lautner

O Jacob από το “Twilight” την άκουσε λίγο στερεοφωνικά από τη δόξα κι έχει να τον δει το γυαλί από ένα ρολάκι στο Scream Queens.

8. Eva Mendes

Aχ Eva τι κακό μας βρήκε κι έχουμε να σε απολαύσουμε από το “Lost River” του 2014;

9. Eddie Murphy

Πάλι καλά που θα τον βλεφαριάσουμε στο Netflix σύντομα γιατί αγνοούσαμε την τύχη του από το “Mr Church” του 2016.

10. Jennifer Love Hewitt

Το κινηματογραφικό της παρελθόν σταματά το 2011 κι αν δεν υπήρχε και το “9-1-1“, θα είχαμε ξχάσει την όψη της.

11. Matthew Fox

Η καταστροφική αποτυχία του “Extinction” στο αμερικανικό box office, το 2015, ήταν το τελευταίο κινηματογραφικό καρέ που θυμόμαστε από τον Jack του “Lost“.

12. Jessica Biel

Jesssica αν σε τρομάξανε οι 245 προτάσεις γάμου που σου κάναμε, σου ζητάμε συγγνώμη και σκίζουμε και την 246η. Σε παρακαλούμε γύρνα πίσω. Ένα “Sinner” του 2017, μόνο τι να μας κάνει;

13. Megan Fox

Αυτός ο αλήτης ο James Franco σε κατέστρεψε που σου πρότεινε να παίξεις στο “Zeroville” και έκτοτε έγινες μπουχός.