Στις 4, 5 και 6 Οκτωβρίου, στο μαγευτικό Κήπο της Apotheosis (Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1, Πάτρα) θα παιχτεί η τριήμερη φάση του Patras Street Food Festival. Όλοι οι λάτρεις του φαγητού, της μπύρας, του ποτού, του καφέ και της μουσικής σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, κρεβάτια και πολυθρόνες και πάρτε σειρά, γιατί θα γίνει πανικός, Πατρινός!

Οι επισκέπτες του Patras Street Food Festival, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες δημιουργίες των κορυφαίων επιχειρήσεων εστίασης της πόλης και όλα αυτά θα πλαισιωθούν από καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Από όλα θα έχει ο μπαξές το τριήμερο. Kαι συναυλίες μπόλικες με 15-50 και Δημήτρη Σταρόβα την Παρασκευή 4 Οκτώβρη, ενώ το βράδυ θα σκάσει μύτη ο “Νίκος Πορτοκάλογλου & οι ευγενείς αλήτες”. Το Σάββατο, το μενού θα έχει: “Natural Beat”, “Passepart out” και ο “Vassilikos” (τι μπαντάρα που ήταν οι Raining Pleasure ρε παιδιά;), ενώ την Κυριακή οι “Cubaneros” θα μας χορέψουν σε latin ρυθμούς. Το τριήμερο των εκδηλώσεων θα κλείσει με τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα και με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων “Θανάσης Τσιπινάκης”.

Για τους αγαπητούς γονείς δε, το Patras Street Food Festival, μερίμνησε με το “Bobos’ Street Food Festival”, στο οποίο και θα παίξει μουσική μπαλίτσα την Κυριακή ο Φοίβος Δεληβοριάς με την παιδική παράσταση “Πες μου τ’όνομα σου”. Πάρτε τα πιτσιρίκια σας λοιπόν και πάτε να κάνουν χαμό και να δουν παράλληλα παραστάσεις Καραγκιόζη από τον Χρήστο Καλπουζάνη και τους X- Saltibagos.

H φάση θα είναι Street Food λοιπόν στην Πάτρα, για αυτό μη λείψεις. Θα το μετανιώσεις!