Την Παρασκευή σηκωθήκαμε νωρίς, ξεκινήσαμε νωρίς, φτάσαμε στη δουλειά νωρίς και φύγαμε νωρίς, γιατί είχαμε και ένα Burger Fest να προλάβουμε. Αμ’ πως, που λένε και στο χωριό μας. Κατηφορίσαμε λοιπόν, στο Αμαξοστάσιο, λίγο μετά τις 17:00.

Μας χαιρέτησαν τα παιδιά στις πόρτες, τους χαιρετήσαμε και εμείς και χωθήκαμε εντός του χώρου, όλοι εμείς της γης οι μπεργκερολάγνοι! Από εκεί και πέρα, είχαμε αγώνα φίλες και φίλοι και αγαπητά μου παιδιά. Θα πέφτανε κορμιά και σαγόνια! Δεν αστειευόταν κανένας, από τους συμμετέχοντες στο Burger Fest.

Είχανε κάνει προετοιμασία τα παιδιά. Δεν πας έτσι στον αγώνα, που θα αναδείξει τα καλύτερα burger φίλε μου. Τι νομίζεις, άντε έριξες ένα μπιφτεκάκι στο φούρνο, το σφήνωσες στο ψωμάκι και το έλουσες με μουσταρδοκέτσαπ; Για κούνα το κεφαλάκι σου, να δεις αν κάνεις τίκι τάκα! Ας επανέλθουμε όμως, γιατί ξεφύγαμε.

Παραταγμένα στη σειρά τα burgerάδικα, έτοιμα για την μεγάλη μάχη. Μπροστά σου, ζουμερά μπιφτέκια φωνάζουν το όνομα σου! Σε καλούν, να δοκιμάσεις. Από επιλογές, να φάνε και οι κότες.

Θες λίγο χρόνο, καθώς πρέπει να πράξεις το καλύτερο δυνατό! Μην πάνε χαμένα τόσα μπιφτέκια παιδιά, κρίμα είναι. Κουραστήκαμε με την πολλή σκέψη, για αυτό κατευθυνθήκαμε στο μπαρ, ώστε να πάρουμε το κατιτίς μας. Είχε ΑΛΦΑ, επομένως όλα καλά. Πήραμε από μια “Χωρίς“, o καθένας και περιηγηθήκαμε στα στενά του Burger Fest!

Όσο σκράτσαρε τραγουδάκια ο ντιτζέης, εμείς την κάναμε ταράτσα στον ούρμπαν γκάρντεν χώρο που είχε στήσει η ΑΛΦΑ. Αράξαμε στα σκιερά, όσο δίπλα μας παίζανε παιχνίδια, με μια παγωμένη μπύρα στο χέρι. 

Καλό το άραγμα δεν λέμε, αλλά για burgers ήρθαμε, παιδάκια. Παντού πήγαμε, παράπονο δεν έχουμε. Και στο Big Kahuna να τεστάρουμε burger κροκόδειλου (και αλήθεια λέμε) και στρουθοκάμηλου, που είχε το μενού. Πιο κάτω στo Burger AP που πετύχαμε και τον Άκη τον Πετρετζίκη, είπαμε να δώσουμε μια ευκαιρία σε ένα chicken burgerάκι και δεν το μετανιώσαμε καθόλου.

Όσο κάναμε ασκήσεις, άνω και κάτω γνάθου, η φωτογράφος μας πήγε για μπύρες και έσκασε μύτη με δυο AΛΦΑ Weiss. Μας έμαθε τον σωστό, τον πρόστυχο τρόπο σερβιρίσματος, όσο εμείς τσακίζαμε το burger με την προβατίνα, του Χοντρού. Τι μας έκανες ρε φίλε εκείνο το απόγευμα, να ήξερες τι μας έκανες; Εσείς, που δεν ξέρετε να σερβίρετε σωστά, δείτε το βιντεάκι με τις τρεις απλές κινήσεις και μετά δείξτε το και σε άλλους. Να γινεί σωστή δουλίτσα παιδάκια, θέλουμε.

Επόμενη στάση Bullseye Burger και truffle parmezana, made our day! Δεν κωλώσαμε να συνεχίσουμε την μπεργκερότσαρκα όμως, γιατί είμαστε παιδιά γενναία και στο MΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ το αποδείξαμε, τρώγοντας ένα μπιφτεκόψωμο όλο δικό μας.

Το βράδυ κουνήσαμε κορμί με Asian Dub Foundation γιατί δεν γινόταν αλλιώς. Και όταν η νύχτα έπεσε, αναφωνήσαμε: “Φασάρα το Burger Fest“. Για αυτό λοιπόν το νου σας, το επόμενο τριήμερο να πάτε εκεί. Τα καλύτερα burgers της πιάτσας, μπύρα να ρέει άφθονη, λιχουδιές ολούθε και πρόγραμμα διασκεδαστικόν για να αρχίσουν οι χοροί.  20, 21 και 22 του Σεπτέμβρη, έχει τριήμερο νούμερο  2, μην ξεχαστείτε. Kαι αν δεν μας πιστεύετε, δείτε με τα μάτια σας!