“Όλοι βγαίνουν και εμείς μια ζωή στο σπίτι. Όλο να παραγγείλουμε και να δούμε καμιά σειρά. Βαρέθηκα πια. Πρέπει να κάνουμε κάτιτις άλλο, ρε μωρό μου! Όλοι όσοι πάνε Burger Fest, είναι καλύτεροι από εμάς; Αλλά βέβαια, εμείς εκεί… κατσικωμένοι σπίτι. Τις άλλες ήξερες να τις πηγαίνεις εκδρομές, βόλτες και φεστιβάλ!”. Δεν ξέρω αν δέχεσαι και εσύ αντίστοιχο πόλεμο από την κοπέλα σου, φίλε προβοκάτορα, αλλά θα βοηθούσε στο να μη νιώθω μοναξιά. Ναι ντάξει, μπορεί να τα γράφω κααααπως υπερβολικά, αλλά για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ένα δίκιο το κορίτσι, το έχει.

Βαλτώσαμε λίγο. Κάτι οι δουλειές, κάτι η κούραση, κάτι που μεγαλώσαμε κιόλας, δεν βγαίνουμε, όπως βγαίναμε παλιά. Ήρθε η ώρα λοιπόν η δικιά μας, μαζί με του Γιάννη Βαλαώρα, βεβαίως-βεβαίως. Γι’ αυτό και θα αγκαζάρουμε τον κορίτσαρο, θα μαζέψουμε και τα ρεμπελόσκυλα τους κολλητούς μας και θα κατηφορίσουμε Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ, γιατί έχει φασάρα για όλους εμάς τους μπεργκερολάγνους της γης ετούτης. 13, 14 και 15 του Σεπτέμβρη αλλά και 20, 21, 22 του ίδιου μήνα, δεν θα μείνει μπιφτεκάκι αφάγωτο.

Θα φάμε, θα πιούμε και χορτασμένοι θα κοιμηθούμε, αφού ρίξουμε και τις γυροβολίες μας, όπως μας πρέπει και μας αξίζει.

Άλλωστε, έχει και ντιτζέιδες και συναυλιακό πρόγραμμα φρέσκο και λαχταριστό. Την αυλαία του Burger Fest στις 13/9, θα ανοίξει το παγκόσμιο φαινόμενο των Asian Dub Foundation, μαζί με τους Cayetano και Kill Emil. Μετά, το μενού έχει Εισβολέα με την μπάντα του και Τwinsanity. H τρίτη μέρα 15/9, κλείνει με Μαρίνα Σάττι, Atomic Love και την ομάδα Street Outdoors Soundsystem.

Το δεύτερο τριήμερο, ξεκινά εκρηκτικά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου με τους Yakuza Six, Bejeezus και Wedding Singers. Στις 21/9, στο stage του Αμαξοστασίου προσγειώνονται οι Αμερικάνοι hip hop superstars Delinquent Habits, ο Blend Mishkin και η τρομερή αυτή δύναμη που ακούει στο όνομα Roots Evolution. Last but not least που λένε και στο χωριό μας στις 22/9, σκάνε μύτη οι Ιnco για να μας προετοιμάσουν πριν το μεγάλο Closing Party του Burger Fest, όπου αναμένεται να είναι fantastic.

* Θα σε πάω αγάπη μου, Burger Fest και θα περάσουμε γαμώ, μην ξενερώνεις! heart