Aς μην γελιόμαστε φιλαράκια. Ζούμε στην εποχή που τα social media, είναι αυτός ο αόρατος γίγαντας, τον οποίο κάποιοι φοβούνται, άλλοι ακολουθούν και άλλοι προσπαθούν να ξεγελάσουν, τρολάροντας τον με fake news, αστεία memes και κρυμμένες σε κώδικες αλήθειες. Σε αυτή την δύσκολη εποχή λοιπόν, οι άνθρωποι που δηλώνουν πως δεν έχουν Facebook, είτε Instagram αντιμετωπίζονται με καχυποψία τουλάχιστον. Είναι οι “περίεργοι” της φάσης! Βλέπεις η μόδα που έχει γεννήσει Influencers & διαδικτυακούς opinion makers, αφήνει στην απόξω, όσους απέχουν της έκθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν θα κάτσουμε να τα βάλουμε με τις μόδες. Δεν είναι αυτός ο σκοπός μας, άλλωστε. Θα δώσουμε λίγο χώρο γραπτό σε όλους αυτούς, που λησμονούν οι περισσότεροι, ή τους αφήνουν στα ψιλά γράμματα τις ιστορίας. Ξέρεις όσοι δεν είναι 24/7 στο διαδίκτυο και μόνιμα συνδεδεμένοι σε facebook, instagram, twitter και άλλα πόσα, υπάρχουν εκεί έξω. Είναι οι άνθρωποι, που επιλέγουν να κρατούν τις σημαντικές στιγμές της ζωής τους για πάρτη τους και όχι να τους κρεμούν σε διαδικτυακούς τοίχους! Κάποιοι θα τους αποκαλέσουν ρομαντικούς, γιατί μαζεύουν ακόμη Polaroid φωτογραφίες από αυτές που όλοι βγαίνουμε χάλια γιατί δεν προλαβαίνουμε να στηθούμε με το καλό μας το προφίλ. Είναι αυτοί που αραδιάζουν ακόμη στιχάκια σε χαρτάκια και post it και τα συλλέγουν σε ένα μικρό μεταλλικό κουτί που έχουν από παιδιά. Απολαμβάνουν τη ζωή, με τον τρόπο που διαλέγουν και επιθυμούν. Είναι προσωπική τους επιλογή, που λένε. Kωφαίνουν μπροστά στα lifestyle tips και ακούν την καρδιά τους και μόνο αυτή. Ανεβάζουν την ένταση της μουσικής στο αμάξι και προχωρούν. Δεν γουστάρουν Playlists. Διαλέγουν εκείνοι το soundtrack, που θα ηχεί στο ταξίδι τους. Δεν βάζουν πρόγραμμα οδήγησης και αν δουν ένα μαγαζί, που τους αρέσει σταματούν. Παραγγέλνουν μια παγωμένη Fischer. Δεν αφήνουν την επιλογή του ”πιάσε μια μπίρα” στον άνθρωπο πίσω από το μπαρ.

Απολαμβάνουν την θέα και τους καρπούς του ταξιδιού τους, κλειδώνοντας τις στιγμές για πάντα στο μυαλό τους! Αυτές οι στιγμές θα γίνουν αναμνήσεις και θα τις διηγηθούν στους ανθρώπους που αγαπούν. Ένα βράδυ σε μια ταράτσα, που θα έχει θέα την Ακρόπολη, την θάλασσα, ή το πράσινο ενός βουνού, εν μέσω μπιρών και άλλων ιστοριών. Αν τους παρατηρήσεις, δεν φοράνε συνήθως ρολόι, μα και αν το κάνουν δεν υπακούν στους δείκτες του. Δε ζουν στη δικτατορία των προγραμματισμένων ραντεβού και της συνεχούς μέτρησης των πάντων.

Δεν προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάθε δευτερόλεπτο που περνά, προκειμένου να πάνε στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, να επισκεφθούν όλους τους Trendy προορισμούς και να τεντώσουν την ψυχή και το κορμί τους, φορώντας παρωπίδες για να ακολουθήσουν τυφλά τις επιταγές του Life Coaching. Δεν δίνουν τα κλειδιά της ζωής τους, στον πρώτο τυχόντα προβεβλημένο ανθυποcelebrity! Φοράνε το t-shirt με εκείνη τη στάμπα, που τους κάνει να νιώσουν λίγο αλήτρες και το σκισμένο τζινάκι τους και γυρνάνε την πλάτη στο προτεινόμενο dress code! Ίσως έχουν καταλάβει, πως είναι ξεχωριστοί, όπως κάθε άνθρωπος γύρω τους. Αυτοί χαράζουν το δρόμο τους και ας χαθούν στα μονοπάτια αυτού. Εκείνοι διάλεξαν την κατεύθυνση, επομένως δε θα ξενερώσουν που χάθηκαν. Θα δουν τη φάση, σαν μια ευκαιρία για να μάθουν καινούριους κόσμους.

Προτιμούν να μιλάνε με τους φίλους τους και όχι να τσατάρουν απρόσωπα. Αδιαφορούν για όσα κάνουν οι γνωστοί τους και στέλνουν το άγχος εκεί που του πρέπει στο διάολο και ακόμη παραπέρα. Φέρουν σαν παράσημο όσα ο Καζαντζάκης είχε πει, ότι έχουμε τα πινέλα, έχουμε τις μπογιές, επομένως μπορούμε να ζωγραφίσουμε τον παράδεισο και να μπούμε μέσα. Αν τους πετύχεις πουθενά, ας τους να σου πουν την ιστορία τους! Στο τέλος, θες δε θες, θα τους κεράσεις και μια Fischer!

  #fischerbeer #ItsAboutYourTaste