Καλά ρε παιδιά, τι παίχτηκε αυτή την εβδομάδα; Έβγαλε ο Ταραντίνο ταινία και βαλθήκατε όλοι να μας αγχώσετε, για το τι θα πρωτοδούμε την νέα σεζόν. Άραξε την πέτσα σου και παρακολούθησε μαζί μας τις 5 trailerάρες, που σκάσανε μύτη αυτές τις μέρες και μας πήραν τα μυαλά!

Terminator Dark Fate

O Tim Miller του Deadpool σκηνοθετεί σε παραγωγή James Cameron, την Linda Hamilton να επιστρέφει σαν Sarah Connor και τον Arnold Schwarzenegger στο ρόλο που παίζουμε και ψύλο για πάρτη του! Λίγο έμεινε αδέρφια!

Joker

O Joaquin Phoenix είναι ο νέος Joker και εμείς δεν είμαστε καθόλου καλά. Έφτασε η ώρα, μάλλον για την πιο ανθρώπινη ταινία του αγαπημένου κακού της Gotham και το trailer μας κάνει να μετράμε τις μέρες, σαν φανταράκια σε άδεια απολύσεως.

Τhe Laundromat

Δεν μας νοιάζει η υπόθεση. Μας αρκεί ότι ο Steven Soderberg σκηνοθετεί την Meryl Streep, τον Gary Oldman, τον Antonio Banderas, τον David Swimmer (τον Ρος από τα Φιλαράκια ντε), τον Jeffrey Wright, τον Robert Patrick (τον Τ-1000 από το Terminator 2) και την Sharon Stone! Αυτά! Καλή ζωή να έχουμε!

Adults in the Room

Λοιπόν ο Χρήστος Λούλης (Σε ποιο φροντιστήριο έμαθες τέτοια αγγλικά Χρήστο μου να γραφτούμε και εμείς!) είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Γαβράς σκηνοθετεί όσα συνέβησαν στην Ελλάδα του δημοψηφίσματος, βασιζόμενος στο best seller βιβλίο του Βαρουφάκη! O ορισμός του Say no more bitchez!

Star Wars: The Rise of Skywalker

Μέσα σε όλα βγαίνει και καινούριο Star Wars! Ψύχραιμους σας βλέπουμε, γιατί εδώ στο γραφείο τρεις λιποθύμησαν!

Δεν ξέρουμε για εσάς μα εμείς στοκάραμε ήδη ποπ κορν και αναψυκτικά και περιμένουμε!