Πραγματικά έχει παραγίνει το κακό εκεί έξω. Πλέον δεν είναι αστείο, είναι επικίνδυνο! Και όντως σήμερα θερίζουμε όσα έφερε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το Jackass, και άλλες τηλεοπτικές σειρές που έβαζαν παίκτες να βουτάνε τα χέρια τους σε ενυδρεία σε σκορπιούς και κατσαρίδες! Όμως πλέον εκεί έξω με το influencing να είναι στα χειρότερα του και να ξύνει τον πάτο του βαρελιού της αξιοπρέπειας κάθε μέρα ξυπνάμε και διαβάζουμε μια είδηση που μας κάνει να θρηνούμε για την κατάντια της ανθρωπότητας!

Χαρακτηριστική η περίπτωση του vlogger Sun, ο οποίος παρουσίαζε ένα show στην πλατφόρμα του DouYu, που είναι μια από τις πλέον δημοφιλείς στην Κίνα. Ο Sun βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 35 χρονών αφού προηγουμένως είχε φάει online δηλητηριώδεις σαρανταποδαρούσες, γκέκο (μικρές σαύρες) και σκουλήκια. Αυτό ήταν το θέαμα που πρόσφερε στους 15000 followers του, με την ελπίδα να τους κάνει περισσότερους, κάνοντας αυτή την ακραία επιλογή εδέσματος.

Ο άνθρωπος άφησε την τελευταία του πνοή όπως συνηθίζουν να γράφουν οι αστυνομικοί ρεπόρτερ και εμείς μένουμε να αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο ανθρώπινος νους για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του! Πέραν του εξευτελιστικού του πράγματος και των εύκολων μα αποτυχημένων αστείων, οφείλουμε να βάλουμε μια κόκκινη γραμμή στην αναπαραγωγή της ανθρώπινης ηλιθιότητας, του κρετινισμού και του διαδικτυακού κανιβαλισμού. Πρέπει να αποδεχτούμε πως το ζύγι η ανθώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, είναι πολλά κιλά βαρύτερη, της δημοφιλίας, δημοσιότητας και χρημάτων! Καλό θα ήταν να σταματήσουμε να streamάρουμε πια τον θάνατο! Με αυτό τον τρόπο θα ζήσουμε καλύτερα, να μας το θυμηθείτε!