Κάθε σχέση ξεκινά με άπλετο ενθουσιασμό, φιλιά, μεθυσμένα μηνύματα αγάπης, τρέλες και άπειρο χρόνο τσαταρίσματος σε fb και insta. Να σου τα ηχητικά, να σου και τα γραπτά, βάλε και 2 κιλά τηλεφωνικά γλυκόλογα. Κάποια στιγμή ωστόσο όλα τα ωραία τελειώνουν, όπως λένε και στας γραφάς και έρχεται του χωρισμού η ώρα. Μια ώρα δύσκολη, μα όταν φτάσουμε στο τέλμα και δεν τραβάει άλλο η φάση πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να το κάνουμε, όσο και αν δεν μας αρέσει. Ήρθε η ώρα όχι μόνο του Γιάννη Βαλαώρα αλλά και η δική σου, προκειμένου να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σου, σαν ελεύθερο πουλί κρατώντας όσα σου άρεσαν και πετώντας όσα στην έσπασαν.

Η επιστημονική ομάδα του provocateur, που γνωρίζει τις σχέσεις ωσάν την παλάμη του χεριού της σε βοηθάει και σου χαρίζει απλόχερα 5 tips για να χωρίσεις αναίμακτα αυτές τις διακοπές και να βρεις και πάλι τον εαυτό σου! Τα πράγματα είναι απλά εμείς σε συμπαθούμε παρά τα όσα λέει η μάνα σου και θα σου τα κάνουμε απλότερα!

Παίξε μπάλα σε ουδέτερο έδαφος!

Όχι μην πάτε στο παγκάκι που γνωριστήκατε, ούτε σε εκείνο το εστιατόριο που σε παρακάλαγε να πάτε τα δυο σας πιτσουνάκια! Ούτε στα σπίτια σας. Διάλεξε έναν ουδέτερο μην σου πω αδιάφορο και άχρωμο χώρο, που δεν προϊδεάζει για τίποτα κακό μήτε και τίποτα καλό. Τα αυτονόητα να κάνεις αδερφούλη και θα μας θυμηθείς. Δεν σου ζητάμε να τετραγωνίσεις τον κύκλο!

Να χωρίσεις σαν σταρ του σινεμά!

Η ειλικρίνεια φίλε προβοκάτορα, εκτιμάται. Μην αρχίσεις τις φτηνές δικαιολογίες που ούτε τα μπρόκολα δεν χάφτουν! Αποδέξου τον εαυτό σου αγορίνα μου και κοριτσάρα μου! Δεν χρειάζεται να καταπιέζεσαι λοιπόν. Πες τα πράγματα με το όνομα τους! Σαν εκείνους τους stars του σινεμά, που χάζευες στην τηλεόραση και απομνημόνευες τις ατάκες τους! Τότε, έλεγες αν θυμάσαι πως αν χώριζες ποτέ, έτσι θα το έκανες! Και όλοι σε χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο το παιδί! Όταν μεγαλώσει θα κάνει πράγματα και θάματα! Θα πληρώνουμε για να τον βλέπουμε! Ανέκαθεν ήσουν ΣΤΑΡ δηλαδή! Κάθε δευτερόλεπτο μετρούσε, για αυτό και όλα έτσι τα μετράς! Γι’ αυτό και λογικά έχεις ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ από την Q (αν είσαι γνώστης), και χρεώνεσαι ανά δευτερόλεπτο ενώ το πακέτο σου ανανεώνεται μόνο κάθε μήνα.

Nα είσαι σαφής!

Πέραν της ειλικρίνειας εκτιμάται και η σαφήνεια. Με αερολογίες και γενικολογίες που θα ζήλευαν κωλοτούμπες της πολιτικής και άλλων όχι και τόσο ευγενών αθλημάτων, δεν χώρισε καλά ποτέ κανείς! Απλά και κατανοητά. 1 και 1 κάνουν δύο. Δεν χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια, λες και γράφεις αδιάβαστος διαγώνισμα στο σχολείο! Τα αυτονόητα μανίτο μου, το γράψαμε και πιο πάνω και δεν θέλουμε να κοιλιάσει το άρθρο!

Ο χωρισμός είναι μια νέα αρχή!

Στα έχουμε πει απλά; Στα έχουμε εξηγήσει ωραία; Μη φοβάσαι, θα συνεχίσουμε! Προφανώς ο χωρισμός φωνάζει με όλα του τα γράμματα: Τ-Ε-Λ-Ο-Σ. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή. Άλλωστε κάθε φορά που βάζεις τελεία, μετά ξεκινάς καινούρια πρόταση. Όπου καινούρια αρχή, γράψε και νέες γνωριμίες. Νέοι άνθρωποι που θα γουστάρεις και θα σε γουστάρουν. Να παίξει κονέ ρε παιδί μου πώς το λένε! Και μιας και το αναφέραμε, κάθε καινούρια γνωριμία μπορεί να σου φέρει και ένα σκασμό δεδομένα, αφού με το ΚΟΝΕ της Q,  για κάθε φίλο ή φίλη σου που φέρνεις στην Q παίρνεις 12 GB. Αυτό που το πας;

Να είσαι υπεράνω!

Μην ξυπνήσει μέσα σου -ο θα σας δείξω εγώ θα δείτε τι θα πάθετε- χλαπάτσακος της καρδιάς μας. Δεν έπαιξαν απιστία και μπινελίκια και ούτε χρειάζεται. Πάρε λοιπόν ένα αποχαιρετιστήριο δώρο, στον άνθρωπο που περάσατε μπόλικο από τον χρόνο σας παρέα. Που είναι το κακό να ρομαντικάρεις και στον χωρισμό; Βγάλτε και μια φωτογραφία μαζί. Κάνε την στιγμή μια γλυκιά ανάμνηση φίλε προβοκάτορα. Τι το τσίμπησες άλλωστε το νέο σου κινητό από το ΚΙΟΥ ΣΟΠ με 6 άτοκες δόσεις και έξι μήνες εγγύηση; Τσάμπα, ναι μάλλον τσάμπα. Βλέπεις, selfie μόνη της δεν βγήκε ποτέ! Για σένα λοιπόν τον επόμενο ινφλουένσερ που θέλει να ιντσταγκραμάρει all summer long, ο χωρισμός δεν είναι λύση, είναι επένδυση! Είμαστε δωρικοί οι άτιμοι! Με δυο κουβέντες, μοιράζουμε γνώση!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ

Βέβαια, για να λέμε την αλήθεια, γιατί σου έχουμε και μια παραπάνω συμπάθεια αγαπητέ προβοκάτορα, ξέρουμε ότι σε αυτές τις καταστάσεις, μια λέξη, ένα νεύμα, ένα φιλί αρκούν και όλα γυρνάνε τούμπα! Οι σχέσεις είναι δύσκολες αδερφούλη. Δεν γίνονται όλα σαν την Q. Βασικά να πούμε, οι σχέσεις δεν είναι δύσκολες. Εμείς τις κάνουμε. Στην πραγματικότητα είναι απλές! Για αυτό απόλαυσε τες και μην σε μέλλει, που γράφτηκε το τέλος τους! Χωρισμός, είναι θα περάσει.

https://www.youtube.com/watch?v=JojowlNM9PU