Σήμερα αράζουμε. Αυτή είναι η φάση. Εγώ και το μικρό μου ξαδέρφι που έκλεισε τα 20 πρόσφατα. Τα καυσωνικά μεσημέρια είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ, για αυτό πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ξέρουμε τι θα πεις: Πολλά υγρά, συχνά γεύματα, ελαφρύς ρουχισμός, να αποφύγουμε τις άσκοπες μετακίνησεις. Όσο και αν ψάχνουμε δεν βρίσκουμε ΠΟΥΘΕΝΑ ωστόσο, το μεγαλύτερο όπλο μας μαζί με το air-condition απέναντι στην ζέστη. #mpoucone μου λέει το ξαδερφάκι μου! Chill, μην ασχολείσαι!

Υπάρχει μια ένταση πράγματι, αλλά είμαστε ευαίσθητοι με το θέμα. Είναι υψίστης εθνικής σημασίας άλλωστε η κατάσταση και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι όλοι. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα μας με μια εκ βαθέων εξομολόγηση τώρα. Ότι πούμε μεταξύ μας παιδιά. Να αποφύγουμε τα ρουφιανιλίκια. Δεν θα θέλαμε να μας ξεσκεπάσετε, να μας κρεμάσουν πρώτα στα περίπτερα και έπειτα να μας περάσουν μέχρι και κουδουνάκια. #mpoucone πετάγεται πάλι ο μικρός. Λες πολλά και κοιλιάζει η φάση.

Το λοιπόν όταν δεν μας βλέπει κανείς, το φασώνουμε το παγωτό μας! #mpoucone ρε που θες να μας κακολογήσεις κιόλας! Καλέ, αυτό πολύ μας αρέσει! Θα το λέμε! Εσύ δηλαδή δεν έχεις βρεθεί μόνος με το παγωτό σου και του έχεις εξομολογηθεί την ερωτική σου διάθεση; Αν δεν το έχεις κάνει, ψεύδεσαι. Γιατί τρως! Και καλά κάνεις. Το ξέρουμε ότι φαντασιώνεσαι να μας την λες και καλά και να μας το παίζεις ιστορία: #mpoucone το έχασες πάλι, πετάγεται ο μικρός!

Σχώρα με ξάδερφε μπαίνω στο ψητό. Η ερωτική μας σχέση με τα παγωτά ξεκινά τότε που ήμασταν πιτσιρικάδες και  με το χαρτζιλίκι και παίρναμε τον πύραυλο τον τουρμπάτο, που ήθελες 15 λεπτά να τον φας αφού είχες λερώσει πρώτα 9 tshirts, 4 βερμούδες και μια δωδεκάδα κάλτσες με βανίλια, σοκολάτα, φράουλα και λίγο από μπανάνα! Υπήρχε λοιπόν μια ιεροτελεστία όμως. Από την ώρα που έβγαζες το προστατευτικό του πυραύλου και όλοι σιωπούσαν, στην προσπάθεια σου να μείνει εκείνο ανέπαφο, μέχρι το κατασπαρακτικό δάγκωμα στο χωνάκι. Μετά αρχίσες να βλέπεις την Αγγελικούλα με άλλο μάτι και πριν της ανοίξεις την καρδιά σου, της πήρες δώρο μια παγωτάρα! Ήρθε το λύκειο και μετά η σχολή. #mpoucone, χασμουριέμαι ήδη σπίκαρε ο ξάδερφος. Συνεχίζω ακάθεκτος. Πολλά άλλαξαν πάνω σου, όμως κάποιες σχέσεις ζωής παρέμειναν σταθερές. Σαν αυτή με το παγωτό σου. Τι και αν μεγαλώσαμε λοιπόν, εμείς συνεχίζουμε να φασώνουμε το παγωτό μας σε πρώτη ευκαιρία και τα μπουκώματα με Magnum Over πυραύλους! Μόνο η γεύση παίζεται. Πότε βανίλια πότε σοκολάτα, ανάλογα με την διάθεση! #mpoucone! Κατάλαβες; Κατάλαβα να λες! Aυτή είναι η φάση! Γεια σου ρε ξαδερφάκι με τα ωραία σου!