Μιλάμε σε σένα φίλε Slayer-α! Σε σένα που γουστάρεις τους Slayer και αδημονείς για την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα. Ξέρεις πως μιλάμε για το Athens Rocks που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το Σάββατο 13 Ιουλίου μαζί με τους Rotting Christ, Leprous & Sucidal Angels. 

Όποιος γουστάρει Slayer λοιπόν καλό είναι να παρτάρει μαζί μας στο Temple την Παρασκευή 28 Ιουνίου για να παίξουμε όλοι μαζί μπαλίτσα!Οι Domination Inc θα λάβουν θέση στην σκηνή του Temple, προσκαλώντας γνωστούς και μη εξαιρετέους μουσικούς της ελληνικής σκηνής για να διασκευάσουν Slayer και να μας προετοιμάσουν κατάλληλα για το Σάββατο 13 Ιουλίου.

https://www.youtube.com/watch?v=H2OjbS_GnS4

Φοράμε λοιπόν τα σορτσάκια μας και κατευθυνόμαστε στο Temple, μαζί με τους Ευθύμη Καραδήμα (Nightfall, The Slayerking), Νίκο Τραγάκη (Exarsis), Θύμιο Κρίκο (InnerWish), Foti Bernardo (Sixfornine), Μάνθο Στεργίου (Tardive Dyskinesia, Lunatic Medlar), Άρη Λάμπο (Deathcrop Valley, System Decay), Gus Drax (Suicidal Angels), Χρύσα Τσαλταμπάση (Spineless, Bella Fuzz, National Pornographic) και super special guests της τελευταίας στιγμής που θα κάνουν πάταγο!

Πέραν του Slayer-ικού tribute, ο Άρης Λάμπος με το κόμικ του Μεταλλάδες και ο Gordon Blacksmith με τον Ντίνο Χεντμπάνκη από τον Κήπο του Προφήτη, θα χουν για όλους μας εκπλήξεις.

Θα υπάρξει μια συμβολική είσοδος έναντι 3 ευρώ ανά άτομο, με όλα τα έσοδα να διατίθενται στην Εθνική Αστέγων, πληροφορίες για το σπουδαίο έργο της μπορείτε να βρείτε εδώ. Παρασκευή 28 Ιουνίου λοιπόν, στο Temple, παίζουμε μπαλίτσα με Slayer διάθεση λίγο πριν το Athens Rocks!

H Αθήνα ροκάρει και μας καλεί στο μεγαλύτερο μουσικό πάρτι του καλοκαιριού! Βάλε σορτσάκι και έλα!

Τα 3 ευρώ της εισόδου, αξίζουν τον κόπο. Άλλωστε μαζί με το εισιτήριο σου παίρνεις τα καταπληκτικά αυτοκολλητάκια Thrashini και μπαίνεις σε κλήρωση για να πάρεις εισιτήρια για τις συναυλίες των Lamb of God, Prophets of Rage, Candlemass και προφανώς για το AthensRocks. Μαζί με αυτά μπορεί να τσιμπήσεις και merch συγκροτημάτων!