H Πέμπτη, λένε πως είναι η νέα Παρασκευή και εγώ συντάσσομαι με αυτούς που υποστηρίζουν πως είναι η καλύτερη μέρα της εβδομάδος! Η περασμένη Πέμπτη δε, 20 Ιουνίου, ήταν μια μέρα που θα θυμάμαι καιρό! Βλέπεις είχα σημειώσει στο υπέροχο σημειωματάριο μου την ημερομηνία του πάρτι που δεν έπρεπε να λείψεις κανείς. Σιγά μην έλειπα του λόγου μου, λοιπόν.

Εκεί γύρω στις 20:30 κατηφόρισα προς στο Γκάζι με τον κόσμο να είναι ήδη αρκετός και να αράζει με ένα ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στο χέρι! Στο Main Stage o DJ STIGMA σκράτσαρε όπως έπρεπε τις τραγουδάρες τις σωστές προετοιμάζοντας το κοινό για το main act της βραδιάς τον Μικρό Κλέφτη. Oι Unity Vybz powered by Breakin’ Bad, δεν σταμάτησαν λεπτό να χορεύουν, παραδίδοντας απλά και κατανοητά μαθήματα break-dancing!

Όπου Μικρός Κλέφτης, πάρε χαρτί και σημείωσε, πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους rappers της γενιάς του. Αφού κούνησα το κορμί, όσο μου το επέτρεπε το κορμί. Προχώρησα στην Artsy Area όπου και εκεί ο κόσμος γούσταρε, φωτογραφιζόταν και ανέβαζε Instagram stories από την φάση. Βλέπεις οι 300 πρώτοι θα παίρνανε γαμάτο custom t-shirt με σχέδιο από Dark Side Tattoo. Ήταν οι PIY SILKSCREEN εκεί για τις εκτυπώσεις, σαν ειδικοί επί του θέματος, επομένως το αποτέλεσμα ήταν εγγυημένα σούπερ! Ανέβασα story, τυπώθηκε μπλουζί, το τσίμπησα και ακολούθησα την αλεπού γιατί ήξερα πως θα με βγάλει εκεί που ήθελα. Στο αυτοσχέδιο ψυγείο του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ.

Πήρα και μια ωραιότατη σφραγιδο-αλεπού και το παγωμένο κουτάκι μου και συνέχισα το σεργιάνι μου. Βλέπεις βρισκόμουν στο καλύτερο street party του καλοκαιριού και ήθελα να το απολαύσω. Δεν χόρταινα να κοιτάζω λοιπόν το γκραφίτι που έφτιαξε ο Billy Gee, που θα έκανε κάθε αλεπού περήφανη! Έπειτα άραξα για λίγο στο lounge του Outdoor Screening και είδα μπόλικο footage υλικό από extreme sports ομάδες. Οι Taken-BMX και Slut-Boardshop, πολύ φίλοι μου και οι δύο, λίγο πιο δίπλα στο φυσικό τους χώρο, τις ράμπες δηλαδή, σε άφηναν χωρίς πολλά- πολλά με το στόμα ανοιχτό! Κόλπα λοιπόν, ποδήλατα και μπόλικο fun με διάφορα παιχνίδια!

Προσωπικά θα θυμάμαι για πολύ καρό μια Πέμπτη που το έσκασα από τα ίδια και βρέθηκα στο Γκάζι. Προσπάθησα να ισορροπήσω σε μια σανίδα και να το παίξω μούρη στους φίλους μου, μα ατσούμπαλος μια ζωή δεν το κατάφερα. Δεν πτοήθηκα, καθώς υπήρχε και στόχος με μπαλάκια για να κάνω τον κονιόρδο! Στόχος μου να πετύχω την αλεπού. Την πέτυχα λοιπόν και μπράβο μου. Την πρώτη φορά. Τις άλλες δύο έφτασα στην πηγή, μα νερό δεν ήπια.

Δεν πειράζει, ήπια όμως άλλον έναν ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ ενώ ξεκινούσε το set του Μικρού Κλέφτη. Λίγο μετά τις 21:30 βγήκε στην σκηνή. Όποιος έχει πάει σε live Μικρού Κλέφτη καταλαβαίνει και ξαναπάει, όποιος δεν έχει πάει το οφείλει στον εαυτό του.  Από όλα είχε ο μπαξές του live! Και ”Focus” και ”Αντικαταθλιπτικό” και ”Βασιλιάδες του Τίποτα” και άλλα πολλά!. Έπαιξε και το ”Μαύρο Αυτοκίνητο” για τους μερακλήδες, για να ναι όλοι οι ευχαριστημένοι. Εγώ θα το αφιέρωνα στο καταπληκτικό Ντεσεβό αυτοσχέδιο ψυγείο. Όχι, δεν προσπάθησα να το πάρω σπίτι μου. Οι φήμες είναι αναληθείς. Περίπου δηλαδή!

Η παρτάρα συνεχίστηκε και όσοι ακολούθησαν την αλεπού επεράσανε όμορφα! Βλέπεις η φάση ήταν τελείως MILOKLEFTIS’ way! Φοβερό spot στο Γκάζι, μουσική, παιχνίδια, screenings, δώρα και διάθεση στο maximum, γιατί έτσι γίνονται τα street parties παιδάκια! See you soon!