Πέμπτη 20 του Ιούνη, το σωτήριον έτος 2019. Η κατάσταση στην πολυκατοικία δεν παλεύεται. Χτισμένη κάπου στα μέσα της δεκαετίας του 80 πίσω από τις γραμμές του τρένου, στην Κωνσταντινουπόλεως φιλοξενεί πολλούς ενοίκους στα 12 διαμερίσματα της. Εδώ και καιρό μια βαρεμάρα απλώνεται στο τετρα-όροφο κτίριο. Η ζέστη δε, κάνει την κατάσταση αφόρητη. Χυμένοι σε καναπέδες, κρεβάτια, καρέκλες, πολυθρόνες και ντιβανομπάουλα καταναλώνουν εικόνες μπροστά από οθόνες υπολογιστών και κινητών. Ο Ντίνος που είναι αλάνι στον τρίτο βάζει το ”Focus’‘ του Μικρού Κλέφτη να ακούσει και να γουστάρει. Βάζει ακουστικά, για να το απολαύσει και να ριμάρει μαζί του, όταν ξαφνικά βλέπει μια σκιά να προσπερνά γρήγορα τον ανεμιστήρα. Την ακολουθεί και φτάνοντας στην κουζίνα βλέπει απέναντι του μια αλεπού! Όχι δεν οφθαλμαπάτη, μα μια αλεπού με τα όλα της. Την ίδια συναντά, ουρλιάζοντας η Μαρία στο ισόγειο βγαίνοντας από το μπάνιο. Ο Αρτέμης θα την δει απέναντι του, στο τραπέζι που έτρωγε να βλεφαριάζει την φρουτιέρα με τα μήλα. Η Έλενα θα προσπαθήσει να σώσει τα ρούχα της, τα οποία ψαχούλεψε εν ριπή οφθαλμού η μικρή μας αλεπού. Σε μια στιγμή όπως εμφανίστηκε έτσι και εξαφανίστηκε η αλεπού, αφήνοντας μικρές πατημασιές για ίχνη. Οι ένοικοι ξέρανε ότι το σημερινό απογευματόβραδο μόνο βαρετό δεν θα ήταν! Επιτέλους αναφώνησαν. Αποφάσισαν λοιπόν να ακολουθήσουν τα βήματα της αλεπούς και να το σκάσουν από την καθημερινότητά τους.

Βγήκαν λοιπόν στο δρόμο, ρωτώντας περαστικούς αν πήρε το μάτι τους μια αλεπού. Τα ίχνη και οι οδηγίες του κόσμου, τους έφεραν σε τρείς χώρους πάρκινγκ στο Γκάζι, όπου είδαν κόσμο πολύ, μα την αλεπού πουθενά! Ρώτησαν λοιπόν τον κόσμο που δούλευε, στήνοντας και ξεστήνοντας σκηνικά το πώς και το γιατί. Μάθανε λοιπόν πως όλοι προετοιμάζονται για το μεγαλύτερο street party του καλοκαιριού, που δεν θα ναι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σε ένα μαζί, MILOKLEFTIS’ way! Δεν θέλανε να το πουν, μην χαλάσει η έκπληξη, μα εγώ έκανα ρεπορτάζ φίλε προβοκάτορα και θα σου μεταφέρω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την φασάρα που θα παίξει. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Stage πρώτο, μουσικάντικο με DJ STIGMA να σκρατσάρει δίχως αύριο και οι freestyle dancers Unity Vybz powered by Breakin’ Bad να σου μαθαίνουν το break dance το σωστό, το διαφορετικό. Όλα αυτά, πριν σκάσει μύτη ο Μικρός Κλέφτης και πει τις ρίμες του όπως πρέπει, αποδεικνύοντας γιατί είναι ένας από τους καλύτερους rappers της πιάτσας.

Stage δεύτερο, αρτιστικόν, διότι είναι του καλλιτεχνικού η αλεπού φέρνει graffiti artist στην παρέα μας που θα παίξει μπαλίτσα, παρουσιάζοντας γαμωκαταπληκτικά σχέδια. Εκεί κοντά του θα ναι και οι PIY SILKSCREEN, για να τυπώσουν το δικό σου μπλουζί με σούπερ-ντούπερ-cool σχέδια από τους Dark Side Tattoo Society.

Σε πάω τώρα στο Stage νούμερο τρία, που έχει φτιαχτεί για σένα και τις σινεφίλ σου ανησυχίες. Θα αράξεις στον καναπέ σου λοιπόν, αφού ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ κερνάει και εσύ πίνεις. Θα γουστάρεις κάργα βλέποντας videos σε Big Screen Lounge με tricks και footage από ομάδες που θα αράζουν μαζί σου (Taken-BMX, Slut-Boardshop).

Μην νομίζεις όμως, ότι τελειώνει εδώ η παρτάρα φίλαράκι μου! Όσο γυρνάς από stage σε stage για να τα προλάβεις όλα, γύρω σου θα παίζουν σκηνικά με trick ramps, indo boards, activations και fun games, γιατί ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ θέλει να σου μείνει αξέχαστη η βραδιά!

Σημαντική πληροφορία, η είσοδος είναι ελεύθερη γιατί δεν πρέπει να λείψει κανείς! Πάρε χαρτί λοιπόν και γράψε και βάλε υπενθύμιση στο κινητό, το ακίνητο, το σπίτι και το αυτοκίνητο! Πέμπτη 20 Ιούνη, στις 20:30 στο πάρκινγκ Βουτάδων και Ιεροφαντών στο Γκάζι η φάση θα ναι followthefox! Θα τους βρεις όλους εκεί!

Σκάστο μαζί μας και έλα στο street party του καλοκαιριού!