Όσοι είναι γονείς θα συμφωνήσουν σε κλάσματα δευτερολέπτου, ότι τα παιδικά πάρτι είναι αν μη τι άλλο κάπως βαρετά. Όσο και αν αγαπούν τα ζουζούνια τους, το ασταμάτητο κυνηγητό γύρω γύρω από την τούρτα κουράζει. Εκτός αυτού πόσες ακόμη πριγκίπισσες, spiderman, νεράϊδες και μπομπ οι μάστορες να αντέξει το μάτι του καημένου του γονέα.Δεν λέμε έχουν το χάζι τους οι στολές των μικρών μας φίλων: χαρούμενες, πολύχρωμες, εμπνευσμένες συνήθως από τους αγαπημένους τους ήρωες, αλλά είναι βαρετές.

Η αγαπημένη ηρώιδα της μικρής μας φίλης Lucia ωστόσο δεν ήταν και η πιο αναμενόμενη επιλογή για ένα τρίχρονο κοριτσάκι! Ποιος να το περίμενε ότι όταν παρακολουθούσε την ταινία The Nun στο σπίτι της γιαγιάς της θα ήθελε να ντυθεί στο επόμενο πάρτι της, η πρωταγωνίστρια και ιδιαίτερα τρομακτική καλόγρια!

Η ατρόμητη Lucia ωστόσο δεν κώλωσε και έγινε για λίγες ώρες μια τρομακτική καλόγρια που δεν άφηνε από το χέρι της λεπτό το χαρτονένιο ομοίωμα της αυθεντικής –μου σηκώνεται η τρίχα- The Nun.

H θεία της Andrea, ανέβασε τις φωτογραφίες της Lucia στο twitter με αποτέλεσμα η μικρή να γίνει τόσο viral όσο δεν φανταζόταν κανείς. Βρήκαν ευκαιρία που λες και άλλοι γονείς να ανεβάσουν τις μασκαρέμενες εκδοχές των δικών τους spooky παιδιών, γιατί δεν υπήρχε λόγος πια να τις κρύβουν στα μπαούλα του σπιτιού κάτω από την Βίβλο!


Η Lucia το κατά-διασκέδασε πάντως και πώς να μην συμβεί αυτό, όταν μέχρι και η Bonnie Aarons Που υποδύθηκε την καλόγρια στην ταινία, της ευχήθηκε via twitter χρόνια πολλά!

Happy Birthday και από εμάς! Στα επόμενα γενέθλια ευχόμαστε και νύφη του Chucky!