Καλοκαιράκι μπαίνει, μπήκε, θα μπει! Ο καιρός έχει τρελαθεί και δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η κρύα μπύρα όμως, όπως και να το κάνεις με το που μπει ο Ιούνιος είναι MUST!

Η μπύρα σε μία ωραία έξοδο, πάει παρέα και με καλή μουσική. Αν τα έχεις αυτά πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος να “(ε)παρτάρεις με πάθος”;

Ακόμα και αν δεν αισθάνεσαι εσύ ακόμα σίγουρος, θα μπεις στο κλίμα γιατί η μπύρα ΜΑΜΟΣ σου εγγυάται ότι την Πέμπτη θα “Επαρτάρουμε με Πάθος” στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η πλατεία Αβησσυνίας θα μετατραπεί σε μία μηχανή του χρόνου που θα μας ταξιδέψει πίσω στις αρχές του 20ου αιώνα.

Κέφι χαρά και μπρίο, παρέα με τους The Swingin’ Cats, Beejesus και DJ Petro Eco που θα αναλάβουν να ανεβάσουν την χορευτική διάθεση, ενώ η μπύρα ΜΑΜΟΣ θα είναι εκεί για να μας συνοδεύσει σε αυτό το επικό “ταξίδι” στον χρόνο.

Την Πέμπτη λοιπόν φόρα τις τιράντες και τον μπερέ σου ή το πιο άνετο φόρεμα που έχεις κι ετοιμάσου για πολύ χορό! Στις 20.00 η πλατεία Αβησσυνίας θα αποκτήσει έναν αέρα άλλης εποχής και όλοι θα επαρτάρουμε με πάθος. Όποιος το χάσει θα είναι λάθος! 
Τα λέμε εκεί. Δες πληροφορίες εδώ