Μην επαναλαμβανόμαστε (λες και δεν το κάνουμε τόσα χρόνια δηλαδή!). Και σ’ αυτές τις εκλογές, οι υποψήφιοι παίζει να ‘ναι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους και αυτό είναι κάτι που αν δεν το πάρεις στο χαβαλέ και στην πλάκα (όχι αυτήν που έχουμε στα δόντια μας), τότε ίσως ξενερώσεις και σπαστείς, και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε σε καμία των περιπτώσεων φίλη Προβοκατόρισσα και φίλε Προβοκάτορα.

Ωστόσο, το θέμα μας δεν είναι αυτό σήμερα, αλλά τα αμήχανα “νεολαιίστικα” προεκλογικά σποτ που ετοιμάζουν κόμματα και ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι με σκοπό να κερδίσουν τους ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ και να κατακτήσουν τη ΝΕΟΛΑΙΑ ψήφο τους.

Το να μπαίνεις όμως σε μονοπάτια που δεν κατέχεις συνήθως οδηγεί σε άβολες καταστάσεις και αυτό θα το δεις και παρακάτω. 

*Σιγοτραγουδάμε: “Τσούκου τσούκου τσα τσούκου τσούκου τσούκου τσα.” και ξεκινάμε…

“Δες το σοβαρά, πάρ’ το προσωπικά”… σιγά ρε Jimmy ‘B-Rabbit’ Smith απ’ το 8 Mile!

Κι εκεί που ήμασταν έτοιμοι να τ’ αποθεώσουμε στα comments “Φτύσε το ρε έλληνα Έμινεμ!” “Ποιο Rap god και ποιο Lose yourself, ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΑΡ’ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ;” και λοιπά και λοιπά, είδαμε ότι τα σχόλια στο βίντεο έχουν απενεργοποιηθεί. Θλίψις. Μάλλον οι πιτσιρικάδες δεν ένιωσαν και έριξαν χέιτ στο αλήτικο φρομ δε ποτάμι ριπρισέντ ραπ. Πφφφ. Ελπίζουμε μόνο στο επόμενο σποτ να μην τον βάλετε τον δόλιο να παίζει κάνα ΛΟΛ και να απαγγέλει Υποχθόνιο και Σιν Μπόι, έτσι, για να πιάσει τον παλμό των νεολαίων…

Πάτρα άντερ γκράουν, ΕΔΩ ΜΙΝΑΡΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! 

Όμως ότι και να λέμε για τις νεοφιλελέ Ποταμίσιες ρίμες, οφείλουμε να τονίσουμε ότι ο πρώτος που το έφερε ήταν ο Ice Cube της Αχαϊας Aλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος. Με ρίμες που μοιάζουν περισσότερο με ποίημα που ‘πες αναγκαστικά στην γιορτή της 25ης Μαρτίου στο σχολείο για να γλυτώσεις τις απουσίες, παρά με χιπ χοπ κομμάτι, ο υποψήφιος Δήμαρχος έπαιξε τα ρέστα του για να εκλεγεί στις επερχόμενες εκλογές.

Αμήχανο; Όσο δεν φαντάζεσαι…

Τόνι Χοκ, μάθε μπαλίτσα από την Βίβιαν Σαμούρη…

Η Πάτρα μάλλον είναι το Μπρονξ της Ελλάδας και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα και το σποτάκι που ‘χε ετοιμάσει στις προηγούμενες εκλογές η κυρία Βίβιαν Σαμούρη. Λέει “Τι έχει η Πάτρα; Φοιτητές! Με τι ασχολούνται οι φοιτητές; Με τα σκέιτ! Υπέροχη ιδέα! Θα βάλω μια φοιτήτρια να κάνει Skate!” 

*Πελετίδη, έτσι βγαίνουμε κι εμείς Δήμαρχοι ρε φίλε…

Το “Τι έγινε Κωστάκη;”, το τίμιο, το αυθεντικό, της πρωτεύουσας το δεξιό!

Τι έγινε Κωστάκη; Γουστάρουμε την πρωτεύουσα τώρα;“. Το πιάσατε το καλαμπούρι ή όχι; Και καλά “πρωτεύουσα”, και όχι “χωριάτισσα”, επειδή ο Μπακογιάννης κατεβαίνει στο Δήμο της Αθήνας. Τώρα το ‘χουμε; Eν τω μεταξύ, ακόμα να βρούμε απάντηση στο τι είναι πιο cringe. Η φάτσα της Τζένης μετά την φαρμακερή της ατάκα ή το άβολο γέλιο του Κώστα;

*Σταυρώναμε.

Μπόμπιρες και τσογλαναραίοι, έχετε μισό λεπτό να σας μιλήσω για το μέλλον της χώρας;

Ψιλοπαλιό σποτάκι, αλλά καθόλου άκαιρο. Ποιος μπορεί να ξεχάσει ρε παίδες το μάζεμα που έκανε στα πιτσιρίκια ο Σαμαράς λες και ήταν ο βαρετός δάσκαλος που μας έκανε ΣΕΠ στο σχολείο, ενώ είχε σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία ξέρω ‘γω και μας έδινε συμβουλές για το τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε; Αμήχανα χαμόγελα, πιτσιρικάδες με σκέιτ και μπάλες, κι ένα σποτ που παίζει να μην το είδαν ολόκληρο ούτε οι Δαπίτες. 

Bonus: Κάσα Ντε Παπέλ δε βλέπουν οι νεολαίοι; 

Φαντάσου να είχε και βίντεο πόσο απίθανο θα ‘ταν. Εδώ ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής είπε να χτυπήσει την πιτσιρικαρία και όλους αυτούς τους αλητάμπουρες που βλέπουν αυτά τα Κάσα Ντε Παπέλ και τα Γκέιμ Οφ Θρόουνς πως τα λένε, και αφού δεν βρήκε στολή Δράκου της Καλίσι, αποφάσισε να πάει σε κάτι πιο safe και να ντυθεί ληστής απ’ το Κάσα Ντε Παπέλ.

Πέτυχε; Θα το δούμε στην επόμενη σεζόν.