H νύχτα έχει τους δικούς της κανόνες και το δικό της στυλ. Τίποτα δεν μπορείς να δεις μέχρι να πέσει πάνω τους το φως και όταν πέσει ίσως να είναι τόσο σκοτεινά που να μην το προσέξεις καν. 

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με το νέο NIte Jogger της adidas. Το νέο sneaker έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό έχοντας κρατήσει πολλά ρετρό στοιχεία από το εικονικό μοντέλο των 70s συνδυασμένο με την τεχνολογία του σήμερα. Φυσικά κλέβει την παράσταση τόσο την μέρα όσο και την νύχτα αφού στο σκοτάδι κυριολεκτικά λάμπει. Reflective wearable τεχνολογία σου λέει.

Το Nite Jogger είναι εμπνευσμένο από το lifestyle των χαρισματικών creators και διατηρεί την κουλτούρα των sneakers, καταφέρνοντας να ξεχωρίζει χωρίς καμία δυσκολία. Γι’ αυτό το λόγω η adidas αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Saske, έναν καλλιτέχνη με του οποίου τις εμπνεύσεις και δημιουργίες θα ήθελε να συνδεθεί. Κάπως έτσι η adidas μας θυμίζει για ποιους λόγους τα reflective wearables και πάλι HOΤ… ή μήπως δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι;

Λάμπουν στο σκοτάδι

Τα reflective wearables λάμπουν στο σκοτάδι! Πόσα άλλα sneakers μπορούν να υπερηφανεύονται για κάτι τέτοιο; Ειδικά σε ό,τι αφορά τα Nite Jogger, διαθέτουν ανακλαστικές λεπτομέρειες στα κορδόνια, τις χαρακτηριστικές τρεις ρίγες της adidas, τη φτέρνα και τις επενδύσεις τους για ένα street style twist που θα εμπνεύσει κάθε δημιουργό και θα τιμήσει με έναν μοναδικό τρόπο τη street κουλτούρα.

Ταιριάζουν με κάθε look, μέρα και νύχτα

Θα πλαισιώσουν τέλεια το casual ντύσιμό σου, ταιριάζοντας άνετα με το τζινάκι και το κοντομάνικο μπλουζάκι σου ή ακόμα και το πουκάμισό σου, δίνοντας έναν πιο αθλητικό τόνο στην εμφάνισή σου. Εννοείται ότι θα συνδυαστούν άψογα και με τη φόρμα ή το σορτς, για το καθημερινό σου τρέξιμο ή τη βραδινή σου βόλτα. Ένα ζευγάρι reflective είναι τόσο ευέλικτο που αποτελεί την πλέον ασφαλή 24/7 επιλογή για το ντύσιμό σου!

Το περπάτημα ποτέ δεν ήταν τόσο άνετο

Ένα reflective wearable δεν αρκεί όμως να είναι απλά εμφανισιακά εντυπωσιακό: πρέπει να προσφέρει και μία κορυφαία εμπειρία και εδώ είναι που τα Nite Jogger έρχονται να βάλουν τα γυαλιά στα υπόλοιπα! Με νάιλον ripstop, μαλακό mesh και σουέτ επένδυση στο επάνω μέρος και τεχνολογία BOOST στην υπερυψωμένη σόλα τους, συνθέτουν ένα design κατάλληλο για κάθε λογής εξορμήσεις!

Είναι ιδανικά για το urban lifestyle

Ο σύγχρονος εξερευνητής «γράφει» χιλιόμετρα στους δρόμους της πόλης. Κάθε μέρα ανακαλύπτει καινούρια hot spots, φτάνοντας σε μέρη καλά κρυμμένα σε κοινή θέα. Ξέρει να εντοπίζει την ομορφιά σε κάθε μοναχικό σοκάκι, βρίσκει τον τρόπο να μαγεύεται από εικόνες που στα μάτια των άλλων περνούν απαρατήρητες. Τα reflective wearables του επιτρέπουν να εστιάσει σε αυτό που κρύβεται στην επόμενη γωνία και όχι στην ώρα της ημέρας.

Τα reflective wearables αποτελούν το απόλυτο fashion statement της urban φιλοσοφίας. Εμβληματικά και φευγάτα, κλασσικά και συγχρόνως μοντέρνα, έχουν τον τρόπο τους να ισορροπούν μεταξύ δύο διαφορετικών εποχών. Υιοθετούν ρετρό στοιχεία του παρελθόντος μέσω των οποίων εμπνέουν τους δημιουργούς του σήμερα, δίνοντάς τους την ελευθερία κινήσεων που τόσο πολύ έχουν ανάγκη εκείνοι, μέρα και –κυρίως- νύχτα.

​Κι επειδή δεν θέλουμε να σε αφήνουμε μόνο στο σκοτάδι, μπορείς να δεις από κοντά τους λόγους που αγαπάμε τα reflective wearables μέσα από ένα Hi – Vis performance που θα γίνει παρέα με τον Saske, σε ένα μυστικό location. Για να μάθεις τι και πώς, κάνε μία βόλτα από το adidas Originals store, Αθηναΐδoς 5 & Καλαμιώτου όπου εκτός από περισσότερες πληροφορίες, θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις το Hi – Vis black booth που έχει στηθεί εκεί και να δεις τι πάει να πει Reflective Wearables.