4+2 τύποι που το Game of Thrones τους... πήρε όλο τους το αίμα!

Εσένα μόνο μια φιάλη θα σου πάρει...

4+2 τύποι που το Game of Thrones τους... πήρε όλο τους το αίμα!

Εσένα μόνο μια φιάλη θα σου πάρει...


Κοίτα, γενικώς το Game of Thrones είναι ματωμένη ιστορία. Έχουμε δει κι έχουμε δει να στάζουν και να στραγγίζουν φλέβες εκεί μέσα. Τώρα λοιπόν, που ζητάει το δικό σου, λογικό είναι να φοβάσαι! Αλλά μη φοβάσαι. Δεν θα σε... στραγγίξει! Μια φιάλη μόνο θα σου πάρει.
[banner]
Για να το κάνω πιο λιανά, η HBO και το "Παιχνίδι του Στέμματος" διοργανώνουν παγκόσμια αιμοδοσία, γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη. Και η Nova (που παρέχει αποκλειστικά το GoT στο ελληνικό κοινό - αντίπαλός της είναι μόνο το... downloading), φέρνει αυτή την αιμοδοσία στην Ελλάδα και σου ζητάει να δώσεις λίγο απ' το αίμα σου για το καλό των ανθρώπων. Γίνε ήρωας εύκολα και γρήγορα, και με μια τόση δα ελεγχόμενη αιμορραγία. Και το λέω αυτό γιατί, στο Γουέστερος κάποιοι έγιναν ήρωες αλλά η αιμορραγία τους δεν ήταν καθόλου ελεγχόμενη. Ας πούμε...

Πόνεσαν τα μάτια μας... | Θύμα: Όμπεριν Μαρτέλ. Θύτης: Το Βουνό

Είναι έτσι κι αλλιώς ο πιο άδικος, αναίσχυντος, ο πιο ΓΤΣΣ θάνατος όλης της σειράς, αλλά δεν έφτανε αυτό. Έπρεπε να 'ναι κι ο πιο αιμοσταγής κι ανατριχιαστικός. Ο Όμπεριν ήταν ποζεράς (κι αυτό τον έφαγε!) αλλά ήταν και τυπάρα. Κι είχε δίκιο, και λόγο κι υποχρέωση να κερδίσει στη μάχη. Όμως μιλούσε πολύ, και τελικά... (Θλίψη!)

Με θυμάσαι ρε πούστη; | Θύμα: Μέριν Τραντ. Θύτης: Άρια Σταρκ

Ήταν ένα άρρωστο, βρομιάρικο καθίκι που την έβγαζε πάντα λάδι. Ποτέ δεν τον μισούσες πολύ, ενώ θα έπρεπε να τον απεχθάνεσαι όσο δεν πάει! Όμως η Άρια έτσι κι αλλιώς τον μίσησε, τον έγραψε στη λίστα της, δεν τον ξέχασε και τελικά... τον διέλυσε! Δεν τον σκότωσε. ΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ. Του κάρφωσε τα μάτια, τον μαχαίρωσε κάμποσες φορές και τελικά, αφού τον άφησε ανίκανο ν' αντιδράσει, έκανε το κομμάτι της μ' ένα μικρό μονόλογο και του 'κανε τη χάρη να τον αποτελειώσει. Έτσι κάνουν ποζεριές ρε μαλάκα Όμπεριν!

Μα το σημάδι στο λαιμό μου... | Θύμα: Μάγκο. Θύτης: Καλ Ντρόγκο

Σε γενικές γραμμές ψιλοχεστήκαμε για τα εσωκομματικά των Ντοθράκι. "Πωω τι είπε για τη γυναίκα σας, κύριε πρόεδρε" -  "ω να σου...", και τελικά μια μάχη ξεκινάει που θα 'ταν τέρμα αδιάφορη αλλά. 1ον, τελικά ο Ντρόγκο ΠΕΘΑΝΕ απ' τη γρατσουνιά που του 'κανε ο Μάγκο. Και 2ον, ο Ντρόγκο πέταξε τα μαχαίρια του στο έδαφος, έκοψε το λαιμό του Μάγκο με το δικό του δρεπάνι, κι ύστερα... (ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες!) Έπιασε την καρωτίδα του Μάγκο απ' την ανοιχτή πληγή και του ξερίζωσε το λαιμό! Μαζί με τη γλώσσα!!! Ντάξει, δεν το λες κι ακριβώς πολιτισμένη διαφωνία...

Να μας ζήσουν! | Θύμα: (σχεδόν) ΟΛΟΙ οι Σταρκ του Ντουνιά! Θύτης: Γουόλντεν Φρέι και το ασκέρι του

Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Είναι η πιο στενόχωρη στιγμή της σεζόν, και μια απ' τις χειρότερες της σειράς. Σχεδόν ολόκληρο το Σταρκέικο ξεκληρίστηκε σ' εκείνο το γάμο, αίμα ποτάμι, μαχαιριές στην κοιλιά της εγκυμονούσας, η μάνα Σταρκ με το λαιμό κομμένο, και οι Λάνιστερ στέλνουν τους χαιρετισμούς τους. Δεν πήγαινα που δεν πήγαινα σε γάμους, τώρα έχω κι έναν ακόμα λόγο. Άσε μη θυμώσει κάνας θείος που δεν χορεύω... (Το Rain of Castamere το ξέρεις, μαέστρο;)

Plus | Mια καρδιά, τα χέρια μου σου φέρανε... | Θύμα: Ένα άλογο. Θύτης: Ντενέρις Ταργκέριεν

Ντάξει, όλοι στους 9 μήνες μια εγκυμοσύνης θέλουν να ξέρουν άμα το παιδί θα βγει αγόρι, ή κορίτσι, και πάνω απ' όλα άμα θα βγει γερό και χωρίς προβλήματα. Ε, το ίδιο ήθελαν και στην οικογένεια Ντρόγκο, μόνο που ο προγενετικός έλεγχος των Ντοθράκι ήταν λιγάκι μπελαλίδικος. Δεν είχε υπερήχους και μηχανήματα, ήτανε λίγο πιο... αναλογικός! Η Καλίσαινα έπρεπε να φάει την καρδιά ενός επιβήτορα. Ολόκληρη! Ωμή!!! Άμα τα κατάφερνε, το παιδί θα έβγαινε γερό. Τι να κάνει κι αυτή... (Καλοφάγωτη, Ντενέρις μου!)

 

Plus 2 | Πρώτη φορά "Νονός" | Θύμα: Κι άλλο άλογο! Θύτης: Μια μάγισσα.

Για να κρατήσει ζωντανό τον αγαπημένο της, θα κάνει τα πάντα. Κι όταν η προηγμένη ντοθρακική ιατρική δεν βοηθάει, θα βοηθήσει το γιατροσόφι. Η γριά είχε μέθοδο: "πρέπει να τον βαφτίσουμε για να πέσει ο πυρετός". Και η Καλίσι ρώτησε: "Να του βουτήξουμε το κεφάλι στο ποτάμι;" Και η γριά απάντησε: "Άντρωπο κεφάλι, νο. Κεφάλι άλογο, σι!" (που 'λεγε και μια ψυχή). Κι έτσι... Ζόρικο πράμα να 'σαι άλογο στους Ντοθράκηδες...

Μετά απ' όλα αυτά λοιπόν, τι είναι αυτό που σου ζητάει η Nova για το καλό των συνανθρώπων σου; Μην το σκέφτεσαι!

26 - 27/3 στο Μετρό Συντάγματος, Ωράριο Αιμοδοσίας: 9.00 - 20.00

Όρμα. Κι αν δεν πάρεις το θρόνο, θα πάρεις δώρο μπλουζάκι! Και θα 'χεις προσφέρει ζωή σε έναν άνθρωπο. Όσο αξίζει αυτό, ρε συ, κανένας θρόνος δεν αξίζει! 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα