Έχουμε και λέμε. Τις περισσότερες απ’ τις σειρές που θα δεις παρακάτω τις έχουμε λατρέψει. Τις έχουμε βάλει για τα καλά μέσα στο σπίτι μας ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ, ενώ όταν τις πετυχαίνουμε σε επανάληψη δεν κλείνουμε την τιβί, αλλά ούτε αλλάζουμε κανάλι. Ίσα ίσα δηλαδή, που δυναμώνουμε το volume και τις ξαναβλέπουμε ξανά και ξανά.

Έλα όμως που μερικές απ’ τις πιο ΕΠΙΚΕΣ αμερικάνικες σειρές του πλανήτη (καλά όχι, το Ugly Betty και το Sex and the City δεν ήταν επικές σειρές, αλλά τις βάλαμε μέσα στη λίστα πιο πολύ για να ‘χαμε να λέγαμε και να ‘χαμε να πούμε) πήραν ξανά σάρκα και οστά και σε άλλες χώρες του πλανήτη και το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα αποκαρδιωτικό…

Τσέκαρε και θα καταλάβεις.

1. Prison Break / Pobeg

Το 2010, που λες, μια ρωσική εταιρεία παραγωγής που ακούει στ’ όνομα “Red Square Studio”, ψύρρισε το βασικό σενάριο του “Prison Break”, και κάπως έτσι δημιούργησε το “Pobeg”. Και επιπλέον, πρόσθεσε και νέους χαρακτήρες-ιστορίες που σχετίζονται ΚΥΡΙΩΣ με τη ρωσική πραγματικότητα.

2. Breaking Bad / Metastasis

Ξέρουμε για την καψούρα σου για το Breaking Bad. Δεν περιμέναμε να μας το ξαναπείς, διάολε! Αν είσαι όντως καψούρης με τη σειρά, όπως μας λες, τότε καλύτερα να μην δεις το “Metastasis”. Δεν στο λέμε μόνο εμείς, αλλά στο λένε και τα 3 στα 10 αστεράκια που ‘χει μαζέψει στο IMDb.

3. Power Rangers / Super Sentai

Νόου κόμμεντ…

4. The Big Bang Theory / Theorists

Όχι μόνο δεν έφτασε ούτε τις στις μισές απ’ τις 11 σεζόν του “Βig Bang Theory”, αλλά στην δεύτερη σεζόν σταμάτησε να προβάλλεται μια για πάντα. Μάλλον οι Λευκορώσοι σέβονται τις πρωτότυπες σειρές, γι’ αυτό κι έριξαν άκυρο στο “Theorists”.

5. How I Met Your Mother

Οι Ρώσοι τώρα, όχι μόνο κράτησαν τον ίδιο τίτλο της σειράς, αλλά έβαλαν και σχεδόν τους ίδιους ηθοποιούς ρε φίλε. Να τσέκαρε και μόνος σου. Το μόνο που άλλαξαν, είναι ελαφριά το σενάριο, ενώ πρόσθεσαν και μερικά russian jokes. Αυτό. 

6. Ugly Betty / Ugly Maria

Κακές αναμνήσεις…

7. Criminal Minds

Νοτιοκορεάτικο Criminal Minds; Γουάι Νοτ; Άσε δηλαδή, που οι κριτικοί λένε και τα καλύτερα λόγια για την τίμια “αντιγραφή” των Ασιατών στην πανέξυπνη αμερικάνικη σειρά. #Το_βλέπαμε.

8. Suits 

Η εταιρεία “Enter Media Pictures” λίγους μήνες πριν, αγόρασε τα δικαιώματα από την παραγωγή του “Suits”… και “βουαλά!”. Το Κορεάτικο Suits είναι γεγονός! Το σενάριο τώρα, μοιάζει υπερβολικά, αλλά οι ηθοποιοί μάλλον όχι και τόσο… Ε; Τι λες;

9. Glee / My Youth High 8 Degrees

Όταν ανακοινώθηκε η κινεζική εκδοχή του “Glee”, οι οπαδοί του στην Κίνα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, κατηγόρησαν για κλοπή το “Μy Youth High 8 Degrees”, κι έτσι μετά από ελαααααχιστα επεισόδια η σειρά σταμάτησε να προβάλλεται. Μια για πάντα!

10. Sex and the City / Simply Sapney

Αν είσαι φαν του “Sex and the City” φίλτατη (και φίλτατε), τότε επιβάλλεται να γίνεις φαν και του Ινδικού “Simply Sapney”, αφού οι ειδικοί στις σειρές λένε τα καλύτερα λόγια για την εν λόγω σειρά (η οποία προβάλλεται από το 2007…).

11. Friends / Love Is so Close

Θες και “Φιλαράκια”; Έχουμε και απ’ αυτά. Στο Ιράν, λοιπόν, τα αντέγραψαν όλα. Από το σπίτι μέχρι τα έπιπλα και τη μουσική. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΕ. Γι’ αυτό σου λέμε, αν είσαι μερακλής και βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια τόσα χρόνια, ψήσου να ταξιδέψεις τηλεοπτικά μέχρι το Ιράν για να καείς με το “Love Is so Close”. 

12. The Simpsons / The Samsonadzes

Μα καλά, τόσο ίδιοι χαρακτήρες ρε παιδάκι μου;;;