"Από φασίστες δεν παίρνω ούτε νερό"

Άνθρωποι που παλεύουν ακόμη και από την κόλαση!

"Από φασίστες δεν παίρνω ούτε νερό"

Άνθρωποι που παλεύουν ακόμη και από την κόλαση!


Κόσμος κάηκε και πνίγηκε σε μια χώρα που η πλούσια γλώσσα της δεν εξυπηρετεί πια να βρεθούν οι σωστές λέξεις στην τραγωδία. Έχουν γραφτεί πολλά και έχουμε δει ακόμη περισσότερα σε μια σειρά από αυτοτελείς ιστορίες που πάντα συνεχίζονται.

Αιγύπτιοι τράβηξαν απ’ τα νερά Έλληνες, Πακιστανοί πρόσφεραν το αίμα τους, ενώ οι Τούρκοι συνάνθρωποι μας έδωσαν δήλωσαν ότι ο πόνος μας δικός τους. Όλοι για όλους σε ένα καλοκαίρι βγαλμένο από την κόλαση.
[banner]
Η αλληλεγγύη όμως είναι το γνωστό όπλο των λαών και από φασίστες δεν θέλει ούτε νερό. Ανάμεσα σε καμένα ανθρώπινα κορμιά, ζώα, δέντρα και σπίτια οι Χρυσαυγίτες επισκέφτηκαν το Μάτι για να τους βγει το όνομα.

Τι έγινε αλήθεια όταν τους αντιλήφθηκαν τα θύματα της πυρκαγιάς;

«SOS!!! ALERT!!! ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ!!

Σήμερα το βράδυ υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας του παρακάτω συμβάντος:

Ένας μπαμπάς με δύο κοριτσάκια σε ένα τζιπ σταματούν από πόρτα σε πόρτα και προσφέρουν σε όποιον χρειάζεται νερά, κεριά και φακούς. Προπορεύεται ένα μικρό κόκκινο αυτοκίνητο από το οποίο κατεβαίνουν δύο νεαροί με μπλούζες της Χρυσής Αυγής. Πλησιάζουν μια κυρία και της προσφέρουν νερό. "Από φασίστες δεν παίρνω ούτε νερό" απαντά εκείνη κι ο νεαρός εκνευρισμένος της πετάει ένα μπουκάλι νερό στα πόδια που σπάει. Σπεύδει σε βοήθεια της κυρίας ο μπαμπάς, πάει να γίνει μια μανούρα, τα κοριτσάκια παρακολουθούν έντρομα και ξαφνικά, ως από μηχανής Θεός, πετιέται από ένα άλλο αυτοκίνητο ένας ΘΕΟΣ και τον ακούω να τους φωνάζει "Πάρτε τον πούλο τώρα γιατί θα σας γ...σω και τους δύο". Οι νεαροί κάνουν μεταβολή, μπαίνουν στο αυτοκίνητο και φεύγουν...».

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα