Αν νόμιζες ότι ό,τι ζήσαμε σχεδόν έναν μήνα πριν στο Release Athens ανήκει στις πιο ξέφρενες αναμνήσεις του καλοκαιριού, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! Τη στιγμή ακριβώς που σκέφτεσαι ότι πάει, αυτό ήταν, του χρόνου πάλι και μελαγχολείς, έρχονται οι τυπάρες που 25 και βάλε χρόνια πριν συναντήθηκαν στο Μάντσεστερ για να ταρακουνήσουν τότε με τα πρώτα τους remix σε μουσικές άλλων και έπειτα σε δικούς τους ήχους, να αποδείξουν ότι το Φθινόπωρο κρατάει λίγο καλοκαίρι για όποιον του το ζητήσει.

Σε άλλα νέα, οι Chemical Brothers, o Τομ Ρόουλαντς και ο Εντ Σίμονς, θα σκάσουν στις 8 Σεπτέμβρη στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, να αποδείξουν σε πιστούς και άπιστους ότι δίκαια ανήκουν στα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής dance σκηνής.

Ψυχεδελικά visuals, strobe lights και lasers θα δημιουργήσουν μια από εκείνες τις συναυλίες που φωτίζουν τις νύχτες…

Για να μην είσαι αδιάβαστος, πάρε 10 από τις καλύτερες κομματάρες τους και χόρεψε μέχρι τη μεγάλη στιγμή.

#10

“Leave Home” και το ντεμπούντο από τους Χημικούς αδερφούς είναι ό,τι πρέπει για να τσεκάρεις τα νέα σου ηχεία.


#9

Ο Q-Tip τραγούδησε στο hit-θηρίο “Galvanize” αλλά επιλέγουμε το “Go” γιατί απλά είναι κομματάρα!


#8

“Where Do I Begin”: Στη θέση του θα μπορούσε να ήταν το “Asleep From Day” με τη φωνάρα της Hope Sandoval από το “Surrender”, αλλά η φωνή της Beth Orton είναι συνυφασμένη μαζί τους. Ονειρικό!

 
#7
 
“Escape Velocity”, γιατί τα όσα μπορούν να κάνουν στο studio ο Ed και ο Tim δύσκολα μπορούν άλλοι. Σε αυτό το τραγούδι, παρουσιάζουν μια tour de force από old-school ήχους, techno, synthpop πάνω σε έναν διαολεμένο ρυθμό.
 


#6

“Star Guitar”, το τραγούδι που πρέπει να έχεις στο κινητό ή στο mp3 σου, και να σκάει κάθε λίγο. Αν είσαι στην πόλη, δεν ακούς κανέναν, μόνο αυτούς…


#5

“Block Rockin’ Beats” και πιο… big beat, δεν πάει. Το σημείο μηδέν για τα “αδέλφια”, το πριν και το μετά.

 
#4
 
“The Test”, ξεκάθαρη επίδειξη δύναμης με υψηλό καλεσμένο. 
 
 
#3


“The Private Psychedelic Reel”: Σήμερα, ο καθένας χρησιμοποιεί τη λέξη “επικό” για καθετί. Σε αυτό το τραγούδι, απαιτείται! Ένα καλειδοσκόπιο ήχων, μια drum λούπα στο διηνεκές, το κλαρινέτο του Jonathan Donahue (Mercury Rev) στο τέλος, δεν περιγράφω άλλο…

 
#2
 
“Hey Boy, Hey Girl”: “Hey boy, hey girl, superstar DJs – here we go.” Οποτε και να ακούσεις αυτό το τραγούδι σε club, σπίτι σου, στο αυτοκίνητο, θα νομίζεις πως κυκλοφόρησε… αύριο. Περιπετειώδες και φρέσκο, είναι αδύνατο να μην κουνήσεις κάποιο μέλος του σώματός σου!
 
 
#1
 
“Out of Control”: To καλύτερο τραγούδι των… New Order, που απλά δεν έγραψαν ποτέ! Η φωνή και η κιθάρα του Bernard Sumner και τα υπνωτικά και τραχιά beat, δημιουργούν ένα τραγούδι αξεπέραστο.