Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν, ότι το 40% των ενεργειών που κάνουμε κάθε μέρα είναι από συνήθεια και όχι από συνειδητές αποφάσεις. Αυτά που μέχρι σήμερα νόμιζες ότι είναι αμελητέες ενέργειες, στην πραγματικότητα είναι αυτά που καθορίζουν την καθημερινότητα σου και κατέχουν μεγάλο κομμάτι στη ζωή σου. 

Φυσικά μέσα από αυτές τις ενέργειες μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά για κάποιον. Μην ξεχνάς μιλάμε για ψυχολόγους, οπότε όλα όσα κάνουμε, γίνονται για κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Τσέκαρε, τι μπορεί να καταλάβεις για κάποιον ή ακόμα και για ‘σένα, μόνο από τον τρόπο που πιέζει(ς) το σωληνάριο της οδοντόκρεμάς.

Πιέζεις και τυλίγεις από το κάτω μέρος.

Αν ανήκεις σε αυτούς, τους περίεργους τύπους τότε μάλλον σου αρέσει η τάξη στα πράγματά σου. Είσαι τελειομανής, και χρησιμοποιείς όλους τους πόρους που διαθέτει, χωρίς να αφήνεις τίποτα να πηγαίνει χαμένο. Έχεις συνηθίσει να δουλεύεις πολύ κάνοντας τα πάντα στην εντέλεια. Αυτό φυσικά κάνει τους υπόλοιπους να βασίζονται πάνω σου . Τέλος το σπίτι σου είναι πάντα καθαρό και οργανωμένο όπως θέλεις να είναι και η καθημερινότητα σου.

Πιέζεις στην μέση.

Αν πιέζεις την οδοντόκρεμα σου, από την μέση του σωληναρίου, ανήκεις στους ρεαλιστές. Είσαι βιαστικός τύπος και δεν σου αρέσει και πολύ η οργάνωση. Αν όμως βρεθείς μπροστά σε μία πρόκληση τότε μπορείς πολύ άνετα να ολοκληρώσεις το τασκ με απόλυτη επιτυχία. Η κοινωνικότητα είναι κάτι που σε χαρακτηρίζει και αυτό φαίνεται από τους πάρα πολλούς φίλους που έχεις. Τέλος ξέρεις έχεις καταφέρει να έχεις ισορροπία στη ζωή σου και να είσαι συναισθηματικά σταθερός.

Πιέζεις από το πάνω μέρος.

Είσαι πεισματάρης και ανά πάσα στιγμή, είσαι έτοιμος να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις, για να πετύχεις τους στόχους σου. Η απαισιοδοξία κι εσύ είστε αρκετά καλοί φίλοι ενώ οι άνθρωποι, πιστεύεις ότι δεν είναι και τα πιο έμπιστα όντα στον πλανήτη. Είσαι εγωκεντρικός και αγαπάς πολύ τον εαυτό σου.

Δεν ακουμπάς καθόλου την οδοντόκρεμα.

Μάλλον έχεις πολλή καλή σχέση με τον οδοντίατρό σου. Πέρα από αυτό, σου αρέσει μάλλον να αράζεις μόνος σου και να ονειροπολείς. Είσαι πολύ δημιουργικός σε τέτοιο βαθμό που οι άλλοι νομίζουν ότι ζεις στην κοσμάρα σου. Είσαι πολύ ευαίσθητος, ευγενικός, ευχαριστημένος, προσεκτικός και μπορείς ανεχτείς πολλά. Ταυτόχρονα, μπορείς να είσαι πολύ απλός και γενναιόδωρος.

Έχεις πάντα πολλές σκέψεις και ιδέες που θες να τις μοιραστείς με τους άλλους.

Yolo! Απλά πιέζεις από παντού κι ό,τι γίνει.

Βλέπεις τον κόσμο με μία διαφορετική ματιά. Είσαι πολύ δημιουργικός τύπος και βρίσκεις πάντα κάτι ωραίο να πεις για κάποιον ή κάποιο γεγονός. Σου είναι πολύ δύσκολο να μπεις σε μία τάξη ή να είσαι στην ώρα σε κάποιο ραντεβού, όμως η αισιοδοξία είναι αυτό που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα και απλά.

Μετά από όλ’ αυτά, τσέκαρε πώς πιέζεις την οδοντόκρεμα σου ή πώς πιέζουν οι γνωστοί και οι φίλοι σου τις δικές τους! Μπορεί και να ανακαλύψεις νέα στοιχεία, για τον εαυτό σου ή τους αγαπημένους σου.