Μην ξαναλέμε τα ίδια φίλη Προβοκατόρισσα και φίλε Προβοκάτορα. Το Σάμερ δύο μηδέν ένα οχτώ είναι καθαρά και ξάστερα συναυλιακό και δεν λέει να μας αφήσει να ξαποστάσουμε και λίγο στα σπίτια μας. 

Αλλά πώς να το κάνεις διάολε; Όταν στα “σκάνε” οι λαϊβάρες του Rockwave δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Τσιμπάς εισιτήριο, φτιάχνεις το backpack σου, μαζεύεις το παρεάκι σου και “βουρ” για Μαλακάσα λέμε…

Για τσέκαρε τι σε περιμένει.

Οι Arctic Monkeys σε ρωτάνε ευθέως “Ντου άι γουόνα νόου;”

Μιλάμε, ουσιαστικά, για ένα συναυλιακό απωθημένο που είχες (και είχαμε) για να τους ακούσεις (ακούσουμε) λάιβ πολύ καιροοο τώρα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φέτος θα το βγάλουμε από μέσα μας. Οι Arctic Monkeys, που λες, στις 6 του Ιούλη θα κατέβουν στη Μαλακάσα για να μας παίξουν τις κομματάρες τους που ‘χαμε ψιθυρίσει, αλλά δεν είχαμε καταφέρει μέχρι σήμερα να τις ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ σε λάιβ τους, και επιπλέον να μας πουν και μερικά κομμάτια απ’ την καινούρια τους δισκάρα.

Μαζί τους θα είναι και ο Miles Kane (ένας από τους πιο επιδραστικούς συνθέτες της Μ. Βρετανίας), η “hard ‘n’ heavy rock” μπάντα Jacks Full, αλλά και οι εξαιρετικοί Get Well Soon οι τύποι που μπερδεύουν folk, electro και κλασική μουσική. Μουσικός χαμούλης.


Και για πες, είσαι έτοιμος για έναν διήμερο heavy metal σεισμό;

Έχουμε και λέμε. Την Πέμπτη στις 19 Ιουλίου, είσαι υποχρεωμένος να φορέσεις τα “συναυλιακά” σου, καθώς το “χτύπημα” αναμένεται να ‘ναι τεράστιο ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ είναι δηλαδή και οι θρυλικοί Judas Priest. 40 χρόνια τώρα στην πιάτσα (από το 1969 βεβαίως, βεβαίως…) έχουν την καλύτερη προϋπηρεσία στο να δημιουργούν τίμιες heavy metal ατμόσφαιρες.

Παρέα τους, θα βρίσκονται οι Βρετανοί “μεταλάδες” Saxon, αλλά και οι Γερμανοί Accept. Μπάντες ικανές να ισοπεδώσουν για τα καλά ένα stage.


Και τώρα που έλιωσες τα πρώτα “συναυλιακά” σου, ετοιμάσου να φορέσεις τσακ μπαμ τα δεύτερα που ‘χεις στην ντουλάπα, καθώς μια μέρα μετά, την Παρασκευή 20 Ιουλίου, οι Iron Maiden, με την περιοδεία “Legacy Of The Beast World Tour” θα κατέβουν στο Terra Vibe για να σου θυμήσουν πώς είναι να “κοπανιέσαι” κάτω από τους ήχους του “The Trooper”, του “Run to the Hills”, του “Alexander the Great”. Και η playlist με τις υπέρτατες κομματάρες δεν σταματάει ποτέ, όταν μιλάμε για το μεγαλείο των Maiden…

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Monumentη heavy metal μπάντα απ’ το Λονδίνο με σαφείς επιρροές απ’ τους Maiden, αλλά και οι εξαιρετικοί The Raven Age.

Τα υπόλοιπα τα λέμε εκεί αδέλφια… wink