Πέρσι τέτοια εποχή, ένα Hostel έσκασε μύτη απ’ το πουθενά στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί μέσα όμως, δεν έβρισκες όπως θα περίμενε κανείς, βρόμικο ύπνο και κινηματογραφικούς κινδύνους, αλλά μια απίστευτη φασάρα με τατουάζ, παιχνίδια και μπύρες, απόδειξη πως… “παντού υπάρχει ένα Μύθος”. Όμως γι’ αυτά σου ‘χουμε ήδη μιλήσει. Πάμε λοιπόν στο φέτος.

Φέτος, ο Μύθος έπαψε να ‘ναι προορισμός κι έγινε ταξίδι. Γι’ αυτό και το Hostel έγινε Σταθμός. Με λίγα λόγια, το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην αρχή της Ερμού, μεταμορφώνεται σε Mythos Experience Station και φιλοξενεί το Summer Sound Festival. Τι σημαίνει αυτό; Καλοκαιρινά “ταξίδια” γεμάτα “μυθικές” εμπειρίες, καλοκαίρι, άπαιχτες μουσικάρες και παγωμένες μπύρες, χωρίς να βγεις καν από την πόλη!

Πόσες φορές έχεις πει: ρε γαμώτο, γιατί να μην υπάρχει μια παραλία στο κέντρο της Αθήνας; Πολλές, ε; Δώσε βάση λοιπόν, γιατί η ευχή μας αδερφέ, είναι πια γεγονός!

Καλοκαιρινά ντεκόρ, άραγμα αλλά και η ευκαιρία σου ν’ αγωνιστείς σε μυθικές δοκιμασίες που (ας το παραδεχτούμε) πάντα ήθελες να δοκιμάσεις. Και συγκεκριμένα, έχουμε και λέμε:

  • Ροντέο! Καβάλα το μύθο σου και μείνε πάνω του όσο πιο πολύ μπορείς! (Αυτό ακούστηκε κάπως παράξενο; Ούτε καν, μια χαρά ακούστηκε, προχωράμε).
  • Laser Battles!! Μικρός έπαιζες με νεροπίστολα, μεγάλος γουστάρεις Star Wars όσο δεν πάει, και τώρα πια μπορείς να πολεμήσεις πραγματικά με όπλα λέιζερ και ν’ αποδείξεις ποιος είναι το πιο γρήγορο πιστόλι του γαλαξία!
  • Tromba Combat!!! Ένα Φλαμίνγκο κι ένας Μονόκερος, ποιος απ’ τους δύο θα φουσκώσει πιο γρήγορα; Πόσο καλά μπορείς να τρομπάρεις; (Εμείς πάντως θα πάμε με τις τρόμπες μας στα χέρια, να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας!).

Κι αν απ’ όλα αυτά βγεις ζωντανός και θριαμβευτής, ήρθε η ώρα πια ν’ απολαύσεις το βραβείο σου: Απίθανες καλοκαιρινές λαϊβάρες και χορός μέχρι τελικής πτώσης. Όμως επειδή μια τέτοια, μυθικού τύπου κονταρομαχία με αγωνίσματα και χορούς, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον βασιλιά, την προσοχή σου παρακαλούμε: (τύμπανα, τρομπέτες) υπόκλιση για την αυτού καλοκαιρινή μεγαλειότητα, τον Τόνι Σφήνο!!

Είσοδος 5 ευρώπουλα με μπύρα, κι ο αυτοκράτορας της άμμου θα ηγηθεί σ’ ένα πάρτι γεμάτο κέφι, καλτίλα και μουσικές βγαλμένες απ’ την πιο καμένη (στον ήλιο) ελληνική εποχάρα!! Χάνεται; Ε, δεν χάνεται ρε μαν! Φυσικά το line-up δεν έχει μόνο βασιλιά Τόνι αλλά και: Dub Inc, ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ, όρεξη να ‘χεις ν’ ακούς.

Κι αν πεινάσεις; Χτυπάς ο,τι σ’ αρέσει απ’ τα food trucks που θα υπάρχουν στον σταθμό (τι νόμιζες, πεινασμένο θα σ’ άφηναν;).

Οπότε, μην το σκέφτεσαι. Παρασκευοσάββατο 8-9 και 15-16 Ιουνίου, η φάση είναι “μυθική”! Στο ‘να χέρι κουβαδάκια, στ’ άλλο χέρι το καπέλο σου και βουρ στο Αμαξοστάσιο, Ερμού 1. Για φουσκωτά και μπύρες μην ανησυχείς, τα φέρνει ο Μύθος.

Άντε και καλό καλοκαίρι να ‘χουμε!