Τo λοιπόν. Τι χρειάζεται ένα λάιβ για να ‘ναι επιτυχημένο;;;

Σίγουρα θα μας πεις… καλή παρέα, ένα ιδιαίτερο και γευστικό ποτό, δυνατή μουσική και λίγο θέα ρε αδελφάκι μου. Ντάξει, ειδικά όταν η θέα είναι και από τον 9ο όροφο και βλέπει στο πιάτο όλη την Ακρόπολη (Ω ΜΑΙ ΓΚΟΝΤ) τότε δεν θες και κάτι άλλο.

Επιτυχημένο λάιβ; Εξετελέσθη!

Σ’ ένα τέτοιο λάιβ, λοιπόν, έτυχε να πάμε κι εμείς, λίγες μέρες πριν μπει κι επίσημα το καλοκαίρι. Στο Strongbow Rooftop Concert λοιπόν, είδαμε-φωτογραφίσαμε τον ήλιο να δύει πίσω από την Ακρόπολη, όσο τα αυτιά μας “γαργαλούσαν” οι χαρισματικές μελωδίες των Wedding Singers και τα χείλη μας δρόσιζε o δροσιστικός μηλίτης Strongbow.

Δεν θα σου πούμε ψέματα φίλη αναγνώστρια και φίλε αναγνώστη, όσο κι αν περνούσαμε φίνα στο πάρτυ, δεν αφήσαμε δευτερόλεπτο τα κινητά από τα χέρια μας, αφού το όλο σκηνικό που ‘χε στηθεί στην ταράτσα ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης, ήταν ‘ταμάμ’ για να τραβήξουμε μπόλικες και μαγευτικές φωτογραφίες.

Ήθελες πλατεία Συντάγματος; Την είχες. Ήθελες μουσική σκηνή; Δική σου. Ήθελες Ακρόπολη ρε συ; Έλα, έλα, τράβα φώτο και μη μιλάς. Αλλά ώπα, για μπάστα λίγο. Θα ξεχνούσαμε τον Λόφο του Λυκαβηττού. Δικός σου…

Wedding Singers μας έδειξαν απ’ την αρχή ότι το λάιβ αυτό θα μετρήσει άσχημα, καθώς με το που ανέβηκαν πάνω στη σκηνή, μπήκαν φουριόζοι με το “Seven Nation Army”.

Του του του ρου του ρου. Του του του ρου του ρου. 

Όσο έπεφτε ο ήλιος καψουρευόμασταν ακόμα περισσότερο την ομορφιά της Αθήνας, ενώ ταυτόχρονα μαθαίναμε τα μυστικά του σωστού σερβιρίσματος του δροσιστικού μηλίτη Strongbow. Γεμίζεις το ποτήρι σου με 1/3 πάγο, το συμπληρώνεις με 2/3 Strongbow… και βίβες!

Η πόλη δεν έλεγε να πέσει για ύπνο κι εμείς την ακολουθήσαμε τυφλά και παίξαμε το παιχνίδι της. Και μάντεψε… τους κανόνες τους έβαζε αυτή και όχι εμείς.

Του του του ρου του ρου. Του του του ρου του ρου. Τα λέμε στην επόμενη μάζωξη. wink