Ναι, οκ, όλοι το ξέρουμε (;), η τεχνική μετράει. Αυτή η φάση με το μέγεθος είναι μύθος (;;) και ψέμα και τεράστια παρανόηση. Οκ. Όμως αυτό ισχύει όταν μιλάμε για δύο ανθρώπους (και παραπάνω ίσως), αγκαλίτσα, και κατά προτίμηση χωρίς τα ρούχα τους. Όταν όμως μιλάμε για άλλα πράγματα; Ναι, φίλε μου, αυτό ακριβώς εννοούμε. Σε κάποια πράγματα το μέγεθος μετράει. Ας πούμε στο… 

Κρεβάτι

Όχι, όχι μωρέ, δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι. Δεν μιλάμε για πράξεις, αλλά για το έπιπλο. Σκέψου λίγο, ακόμα και μόνος σου να κοιμάσαι, ένα ημίδιπλο, διπλό, υπέρδιπλο κρεβάτι είναι άλλη φάση! Απλώνεσαι, στριφογυρνάς, αλλάζεις μεριές και κυρίως… ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ. Απ’ όποια πλευρά και να το δεις, το μονό κρεβάτι είναι για το γυμνάσιο και ναι, όσο λάθος κι αν ακούγεται, στο κρεβάτι το μέγεθος… μετράει!

Θέση Πάρκιν

Ντάξει, όλοι έχουμε νιώσει την κατάκτηση του να καταφέρεις να παρκάρεις σε μια ζόρικη, στενή, τσίμα-τσίμα θέση. Αλλά όπως και να το κάνουμε, η άνεση μιας θέσης πάρκιν που μπορείς ν’ “αράξεις” το αμάξι σου με τη μούρη (ή έστω, χωρίς πολλά μπρος-πίσω), είναι ανεκτίμητη. Είναι χλιδή και σου προσδίδει στιλ! Φτάνεις, μπαίνεις, κατεβαίνεις απ’ τ’ αμάξι και φοράς το γυαλί ηλίου σου, ατσαλάκωτος. Όσο οδηγάρα και να ‘σαι, δεν λέει τώρα μανούβρες και μέσα – έξω, καλοκαιριάτικα μέσ’ στη ζέστη. Λέει;

Το νέο μπουκάλι των Three Cents

Εδώ κι αν έπρεπε! Ένα καλό αναψυκτικό, ΠΟΤΕ δεν είναι αρκετό. Κι επειδή τα Three Cents είναι λαμπρό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας, φυσικά θέλαμε, ζητούσαμε, απαιτούσαμε μεγαλύτερο μπουκάλι. Όμως ξέρεις ποιο είναι το φοβερό; Ότι μας άκουσαν! Ναι ρε φίλε, τα Three Cents που μέχρι τώρα έβλεπες μόνο στα ψαγμένα bar, κυκλοφορούν τις 2 πιο δημοφιλείς γεύσεις τους σε καινούριο, τσίλικο, ΜΕΓΑΛΟ μπουκάλι και γουστάρουμε όσο δεν πάει. Kι άρα μπορείς να απολαύσεις πλέον ακόμη περισσότερη απ’ τη δροσιστική αναψυκτικάρα τους, και να αφήσεις το περγαμόντο, το μανταρίνι ή το pink grapefruit μαζί με το έντονο ανθρακικό να σε ξεδιψάσουν. Παγωμένα, εξωτικά, απίθανα και πάνω απ’ όλα ΜΕΓΑΛΑ ! Μπράβο σας ρε μάγκες, και στην υγειά σας.

Τηλεόραση

Κοίτα, έχουμε χαρεί αφάνταστα κάτι μουντιάλ που είδα μικρός, στο χωριό, σε μια τηλεορασούλα 10 ίντσες με φορητή κεραία, αλλά ας είμαστε σοβαροί. Όταν η τηλεόραση είναι μεγάλη, όλα είναι λίγο πολύ καλύτερα! Νιώθεις το ματς, αισθάνεσαι την ταινία, απολαμβάνεις τις εκπομπές, μα πάνω απ’ όλα: ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Δεν νομίζω πως χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο. Δόξα στη μεγάλη τηλεόραση. Την πολύ μεγάλη! Τη Γιγαντοοθόνη!!!

Ασανσέρ

Κλειστοφοβικός δεν είμαι αλλά, όταν μπαίνω σε κάτι ασανσέρ 1Χ1, που με το ζόρι χωράνε δύο άτομα, σκιάζομαι! Κι όταν επιμένει να μπει και τρίτος, κι ύστερα παίζουμε “τουίστερ” για να μπορέσει κάποιος να πατήσει το κουμπί του ορόφου, εκεί τα κάνω πάνω μου. Είναι όμως και κάτι ασανσέρ που μπαίνεις και δεν θες να βγεις. Τεράστια, μπορείς να κάνεις βόλτα, βάζεις τραπεζάκι και τρως εκεί μέσα (που λέει ο λόγος). Βασικά, πιο απλά: υπάρχουν ασανσέρ πιο μεγάλα απ’ το γραφείο μου! Λες “πάω να πάρω λίγο αέρα” κι εννοείς το ασανσέρ. Και ναι, έτσι θα ‘πρεπε να είναι παντού. Γνώμη μας.