Μεγάλωσα έχοντας 2 νονούς. H εξήγηση που μου είχαν δώσει τότε ήταν με τον τρόπο αυτόν θα έχω περισσότερα δώρα το Πάσχα. Κάτι σαν τα παιδιά που έχουν δύο ονόματα ένα πράγμα.

Κάθε Πάσχα περίμενα πώς και πώς, να έρθουν να μου φέρουν εκτός από τη λαμπάδα και κάτι ακόμα… Ένα παιχνίδι βρε αδερφέ! Να έχω να παίζω. Και όχι οτιδήποτε. Κάτι που να μου αρέσει! Ένα παιχνίδι για το Playstation, ένα κινητό ή έστω μία συλλεκτική φιγούρα από κάποια ταινία, σειρά, αθλητή κλπ. Κάτι που να μου άρεσε τέλος πάντων! 

Φυσικά, καταλαβαίνεις τι έπαιρνα στο τέλος… Μία λαμπάδα με ό,τι νά ‘ναι στολισμό από τον έναν και ένα βιβλίο ή στην καλύτερη κάποιο ρούχο για να βάλω την ημέρα της Ανάστασης από τον άλλον. 

Τότε τα βιβλία, δεν τα εκτιμούσα, όμως πλέον τα λατρεύω όποτε φαντάζομαι κάπως έτσι σκεφτόντουσαν τότε και οι νονοί μου. 

Μπορεί να μην είμαι νονός ή μάλλον το βαφτιστήρι μου να μη μένει στην Ελλάδα έχοντας να το δω πάνω από 20 χρόνια, όμως κάθε Πάσχα, φροντίζω να βοηθάω φίλους και γνωστούς, για τα δώρα που θα πάρουν στα βαφτιστήρια τους. Μιλάμε για άνω των 18 ηλικίες, (ναι τα μικρά μπορεί να μεγάλωσαν όμως ακόμα περιμένουν δώρα), οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα. 

Χρειάζεται στρατηγική. Παίξε έξυπνα. wink

Ευτυχώς μία βόλτα στο κοντινότερό κατάστημα Public, θα σε βοηθήσει αφού οι επιλογές εκεί, είναι αμέτρητες!

Συμβουλή 1

Η ποσότητα. Φρόντισε να κρατάς πολλές σακούλες, όταν πας στο σπίτι του βαφτιστηριού σου. Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει όταν περάσεις την πόρτα, είναι τι κρατάς. Μπορεί να το παίξει αδιάφορο, όμως όταν δει ότι έχεις πολλά πράγματα μαζί σου τότε το hype ανεβαίνει.

Συμβουλή 2

Μπες στη θέση του παιδιού. Σκέψου τι ήθελες να σου είχαν φέρει οι νονοί σου το Πάσχα σε αυτήν την ηλικία και πράξε ανάλογα.

Εγώ ας πούμε θα ήθελα να μου φέρουν ένα smartphone για να βγάζω καλές φωτογραφίες, να μην κολλάει όταν παίζω παιχνίδια και φυσικά, να μη χρειάζεται να δώσει μία ολόκληρη περιουσία. Έχουμε και Χριστούγεννα άλλωστε. Το Xiaomi Redmi Note 4X ή το Huawei Mate 10 Lite, είναι δύο πολύ καλές επιλογές που σίγουρα θα ενθουσιάσουν.

Αν τώρα έχει smartphone, μπορείς πάντα να παίξεις με ασφάλεια και να δοκιμάσεις μία action camera. Ειδικά αν ο μικρός ή η μικρή, είναι στη φάση των action sports (skate, BMX, surf κλπ), αυτό το δώρα δεν θα μείνει ποτέ στο ράφι. H Action Camera της Nilox, είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για τέτοιου είδος δώρο. Ο φακός 360 μοιρών, θα μπορεί να καταγράψει όλα όσα κάνει ο μικρός και μετά να στα φέρει να τα απολαύσεις σε ένα VR headset. 

Συμβουλή 3

To Drone. Όταν ήμουν μικρός, ήθελα το Πάσχα να έρθει ο νονός με ένα τεράστιο κουτί, που θα είχε μέσα ένα τηλεκατεθυνόμενο. Αεροπλάνο θα ήταν; Αυτοκίνητο; Ό,τι και να ήταν, αυτό το κουτί δεν ήρθε ΠΟΤΕ. Τώρα πλέον έχουμε τα drones. Ξέχνα την κλασική φωτογραφική. Εδώ μιλάμε για ιπτάμενη απόλαυση. Μοναδική εμπειρία. Mavic Air και τα μυαλά στα κάγκελα! Οι πτήσεις δεν θα σταματήσουν.

Συμβουλή 4

Το Βιβλίο. Αν θες να γίνεις ένας κλασικός νονός που φέρνει κάποιο βιβλίο, φρόντισε να το κάνεις με κάτι που ξεχωρίζει. Βιβλίο από βιβλίο, διαφέρει. Παίξε με ασφάλεια και πάρε το νέο βιβλίο του Nesbo για να είσαι σίγουρος. Ειδικά αν του αρέσουν τα αστυνομικά και το μυστήριο.

Συμβουλή 5

Η λαμπάδα. Εντάξει εκτός από τα δώρα, Πάσχα είναι. Φρόντισε να πάρεις και μία καλή λαμπάδα. Αφού το βαφτιστήρι μεγάλωσε, ξέχνα τις λαμπάδες με παιχνίδια, είπαμε, δεν είναι και τόσο μικρό πγια, και προτίμησε κάποια με ωραίο σχεδιασμό. Στα Public σίγουρα θα βρεις μία λαμπάδα για όλα τα γούστα.

Όπως κατάλαβες, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αν είσαι νονός το Πάσχα. Ευτυχώς που με μία βόλτα στα Public τα πράγματα γίνονται αμέσως πιό εύκολα. Μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα και είδη που κάνει τις Πασχαλινές υποχρεώσεις, παιχνιδάκι.

Μη ξεχνάς, η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι το χαμόγελο ικανοποίησης όταν ανοίξει τα δώρα!