Πολύ θα θέλαμε να είχαμε μια μαγική δύναμη και να διαβάζαμε τις σκέψεις κάποιων ανθρώπων. Όπως αυτού του τύπου, που ανέβασε στο reddit την απόφασή του να χτυπήσει ένα άθλιο τατουάζ, για να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό του. Δηλαδή, το σκέφτηκε και είπε ‘ναι, τέλεια ιδέα, θα το κάνω;’.

Τέλος πάντων, ο εν λόγω άνδρας ήθελε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και τετριμμένα, το μόνο σίγουρο δηλαδή, και αντί να της κάνει πρόταση γάμου σε κάποιο εστιατόριο ή έστω σε κάποια ρομαντική στιγμή, αποφάσισε να τη χτυπήσει τατουάζ στο μπράτσο του. Αμέ! Τι πιο σύνηθες. Θα μας πείτε, είδαμε και εκείνον που την έκανε στην Ρώμη, μπροστά σε κόσμο, και δεν πήγε καθόλου καλά. Τουλάχιστον δεν θα έχει τέτοιο τατουάζ πάνω του.

Έγραψε λοιπόν, «Nicole θα με παντρευτείς;», δίνοντας και την επιλογή στην κοπέλα να απαντήσει με «ναι» ή «όχι». Η ανάρτηση στο reddit συνοδεύτηκε και από την ερώτηση για το αν η απάντηση στην πρόταση γάμου ήταν θετική, αλλά τα σχόλια των χρηστών για το τατουάζ δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Ακολουθούν μερικές απαντήσεις:

«Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο δύσκολο πρέπει να ήταν γι’αυτόν που χτύπησε το τατουάζ».

«Ακόμα κι αν ήμουν τρελά ερωτευμένη, αν εμφανιζόταν έτσι ο σύντροφός μου θα έφευγα απευθείας. Δε θα εμπιστευόμουν ξανά την κρίση μου».

«Σιχαίνομαι αυτού του είδους τα τατουάζ, οπότε συγγνώμη αλλά δεν με νοιάζει αν το βρίσκεις τρυφερό, αλλά είναι φουλ κριντζ».

«Χριστέ μου. Nicole φύγε μακριά».

«Αν αυτό το τατουάζ είναι αληθινό, τότε είναι γελοίο και η κοπέλα πρέπει αν φύγει τρέχοντας. Ο φίλος δεν θα είναι με καμία άλλη, αυτό το πράγμα φωνάζει ‘ηλίθιος’ από μακριά».

«Κάποιο στοίχημα για το πόσο καιρό είναι μαζί; Στοιχηματίζω πως είναι πέντε μήνες».

«Και νόμιζα πως ο πρώην της γυναίκας μου που έκανε τατουάζ το όνομά της αφού χώρισαν, ήταν το χειρότερο που είχα δει. Αυτό είναι άλλο επίπεδο».

«’Θα επιλέξω. Κλείσε τα μάτια και μην τα ανοίξεις μέχρι να σου πω’. Meanwhile η Nicole…».

via GIPHY