Εδώ και κάτι μήνες έχει σκάσει μία καινούργια γατοσελίδα στο Facebook, το meow meow memes, αρκετά εξωφρενική ώστε να τραβήξει την προσοχή μας.

Και φυσικά να μας κάνει να ζητήσουμε συνεντευξούλα από τον υπερκαμένο/υπερκαμένη που βρίσκεται από πίσω της.

Το “μιάου μιάου μιμς” δεν χάλασε χατήρι και μας εξήγησε γιατί βανδαλίζει έτσι φωτογραφίες ανυποψίαστων γατιών, αλλά και αν φοβάται την οργή τους.

Μιλήσαμε μαζί του και η γατοκουβέντα φυσικά δεν οδήγησε πουθενά. Κανένα συμπέρασμα.

Γιόλο.

Για τσέκαρέ και κάνε και φόλοου τη σελιδάρα για να γεμίζει η μέρα σου με προβληματικά γατιά που αναρωτιούνται ποια είναι, που πάνε, γιατί έσπασαν όλο το σπίτι χωρίς λόγο και άλλα διάφορα υπέροχα.

 

Έχει γεμίσει γατιά το ίντερνετ. Μας πρήξατε, ΗΡΕΜΗΣΤΕ. Τι διαφορετικό έχει η δικιά σου σελίδα;
Είναι η δικιά μου και είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ! Οι άλλες είναι για γατάκια, ενώ η δικιά μου για “γάτες”.

Γιατί γάτες και όχι σκύλους; (“Γαβ γαβ μιμς”, το πρόλαβα, πώς σου φαίνεται;) 
Είσαι σοβαρός άνθρωπε μου; Ήρθα εγώ να σε προσβάλλω μέσα στο σπιτάκι σου; Σοβαρέψου σε παρακαλώ. Και για να απαντήσω στην ερώτηση σου. Οι γάτες έχουν πιάσει το νόημα της ζωής. Ρέκλα, μάσα, κάνα γκομενάκι 2-3 φόρες το χρόνο και πάμε παράκατω.

Ποιο meme σου έχει τα περισσότερα shares;
Και λίγα είναι.

Ποιο θεωρείς το πιο αδικημένο;
Δεν εκτιμάνε πια την καλησπέρα όπως παλιά. 


Γιατί πιστεύεις ότι γελάει ο λαός του ίντερνετ τόσο πολύ με τα γατιά; Είτε κάνουν γκάφες, είτε σπάνε πράγματα, είτε με memes όπως τα δικά σου;
Γιατί ο κόσμος θέλει να γελάσει, ψάχνει μια διέξοδο σε υποχρεώσεις και λογαριασμούς. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Αν σταματήσουν τα γατιά να είναι ο κύριος λόγος που υπάρχει το ίντερνετ, ο Αρμαγεδώνας θα μοιάζει με γλυκό χάδι πρωινής ζαμπονοτυρόπιτας. Μη με πιέζεις, δε μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα.

Όταν οι γάτες κατακτήσουν τον κόσμο και πάρουν στα χέρια τους την παγκόσμια κυριαρχία, για ποια θέση λες να σε προορίζουνε; 
Έμενα δε με νοιάζουν οι τιμές και οι δόξες, αλλά ένα άγαλμα μου σε κάποια κεντρική πλατεία όπου οι γάτες θα μπορούν να με λατρεύουν. Νομίζω πως είναι αναμενόμενο.

Εσύ έχεις γάτες; Και αν ναι, μη μας πρήξεις, πώς τις λένε και αν είναι χνουδωτές. ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Πες μας το χειρότερο που σου έχουν κάνει.
Όχι, δεν έχω. Έχω σκυλιά και τα μιου είναι στάχτη στα μάτια των οχτρών μου. Ωμπωωώ. Εννοείται έχω γάτες ή μήπως εκείνες με έχουν; Το χειρότερο που μου εχουν κανει είναι να φέρουν ένα νεκρό περιστέρι και να με ξυπνήσουν να το μαγείρεψω.

Άντε πες και το καλύτερο.
Το καλύτερο είναι όταν μου φέρνουν τα μισθά τους τέλος του μήνα και τα τρώω σε μιμς και ξηρή τροφή.

Έχεις φτιάξει memes με τα δικά σου γατιά; Και αν ναι, για δείξε.
Έχω φτιάξει αλλά δε θα σου δείξω, γιατί αν σου δείξω, θα πρέπει να σε σκοτώσω και έχω ρέπο σήμερα.

Υπάρχει καμιά γάτα που να προσβλήθηκε από meme σου και αν ναι, πώς επέζησες απ’ την ύπουλη επίθεσή της;
Δεν επέζησα, αν διάβαζεις αυτήν την συνέντευξη πάει να πει οτι την έχω κάνει για αλλο κόσμο. Ψήσου για καφεδάκι στο Α’ Αθηνών.

Πόσα γατιά πιστεύεις ότι θα έχεις στα 65 σου; Χωρίς να υπολογίζεις τα αδέσποτα της γειτονιάς που θα ταΐζεις. 
Στα 65 θα είμαι η cat lady της γειτονιάς και κανείς δε θα τολμάει να μου μιλάει γιατί αλλιώς… νιαου.