Άκου να δεις. Εγώ τους τα ‘χω πει στο Σαρβάβο κατό φορές, ΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ, λοιπόν.

Μου λες θα κάνεις ομάδα με διασήμους και ο πιο γνωστός είχε παίξει στόπερ στα Άσπρα Χώματα το ‘85. Είσαστε σοβαροί μωρέ τώρα; Και μου βάζεις μέσα αυτόν τον Χανταμπάκη, που στη γειτονιά του αν πας και ρωτήσεις αν τον εξέρουν, θα γελάσει ο φούρναρης, ο μανάβης και η ράφτρα η κυρά Μαρίνα που του στένεψε το σακάκι πέρσι, γιατί δεν είχε να αγοράσει δεύτερο.

Ρε πλάκα κάνουμε; ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; Ποιος Χανταμπάκης τώρα, κάτσε καλά, άκου Χανταμπάκης. Αυτός τώρα ξέρεις τι είναι; Εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, να τον ακούς. Αυτός είναι να πάει εκεί στον τέτοιονα τον πως τον λένε τον Μένιο τον Φουριώτη που λέει τα κουτσομπολιά, να τον χειροκροτάει εκεί που κατεβαίνει στις σκάλες, να τραγουδάνε και να λένε ποιος προπονητής βρήκε το σεντεφόρ του κρυμμένο στην ντουλάπα του.

Δεν τον εβλέπεις μωρέ; ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΙΣ ΜΩΡΕ; Άντρας με ψωμάκια; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ; Θα παίξει τώρα αυτός σαρβάβο, που θέλει δύναμη, αντοχή, τρέξιμο, καρύδες πρωί μεσημέρι βράδυ, χέσιμο στα φίδια, στους σκορπιούς, πού πας; ΠΟΥ ΠΑΣ; Σ’ έφαγε ο σκορπιός, πάει, τελείωσες, σε δάγκωσε, γεια σας, φεύγεις, πίσω Ελλάδα γρήγορα, πίσω, να λούζεσαι με αλουρανικό πως το λένε μπας και φύγει το δηλητήριο, με αλόε βέρα με τον Φουριώτη παρέα… Πίσω γρήγορα, εδώ ο Αλέφαντος σου μιλάει, τι σου λέει, να τον ακούς.

Λοιπόν.

Θες να φτιάξεις ομάδα με διασήμους, κύριε; Ωραία, να πα να πάρεις τότε τον Γιώργο τον Μητσέα, τον Κώστα τον Σαραλιώτη, τον Κρεμμύδα, τον Λεβεντάκο, παιχταράδες όλοι τους, μην το ψάχνεις, παιχταράδες σου λέω, Φουρλάνος, Σπεντζόπουλος, φοβεροί, ΦΟΒΕΡΟΙ, έπαιζε η Παναχαϊκή τότες και άδειαζαν όλοι οι δρόμοι στην Πάτρα, δεν κουνιότανε τίποτα, όλοι γήπεδο να φχαριστηθεί το μάτι, τι να λέμε τώρα, αγγέλους ζωγραφίζανε.

Λοιπόν.

Και πάει ο Ντάνος στους διάσημους, ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ, άστο, πέσανε τα τσιμέντα, οι φοίνικες τι έχουν εκεί πέρα, οι παππάγιες, τα γκότζι μπέρι, πέσανε όλα, χάλασε τον κόσμο σου λέω. Και κάθονται και τον εβρίζουν και το ένα και το άλλο και δεν κάνει αυτό, γιατί ρε δημοσιογραφάκια, γιατί ρε σωτηρακόπουλοι τον εβρίζετε;  Δεν σας αρέσει γιατί έχει γκόμενες, γιατί έχει γυναίκες; Τι θέλατε να έχει; Τον Τσανγκ; Άστονα αυτόνα τον πρόλαβε ο Σπαλιάρας, πάει, γεια σας, σχόλασε, έχουν αρχίσει τις αγκαλιές, δεν τους είδατε μωρέ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ; Σχολάσανε αυτοί, τέλος.

Έπειτα, έχε υπόψη σου, ότι αν δεν παίξει ο Αγγελόπουλος πεθάνανε, 80 τις εκατό κάτω η τηλεθέαση, ΠΕΘΑΝΑΝΕ στο λέω γω, σε πέρασε το σταρ ακάντεμι, έφυγες, γεια σας, τράβα στο Έψιλον να δίνεις τσίχλες στον Καρβέλα να σου τις πετάει πίσω, τι να λέμε τώρα, πού μιλάς; Με τον Αλέφαντο μιλάς.

Λοιπόν.

Παιχταράς ο Αγγελόπουλος, άστο, ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΣΟΥ ΛΕΩ, δεν πιάνεται, άμα του δώσεις χώρο τον εμαγκώνει τον άλλονα, τον καθαρίζει, έχει πιο πνεμόνια, πιο αέρινος… Άρα θέλω να σου πω, τον εβάζεις στο αγώνισμα και σου έχει τρέξει τα 100 μέτρα στα 9 δεύτερα, έχει πάρει 5 ασυλίες, κρατάει τις τέσσερι και δίνει και μία στον Κοκκινάκη τον ανύπαρχτο, που παριστάνει το άγαλμα το ακούνητο. Ανύπαρχτος τελείως, παλαίμαχοι όλοι τους, τελειώσανε, Μπο, Λάουρα, Κοκκινάκης, έχουν τελειώσει αυτοί οι παίχτε, ούτε για ένα τσουβάλι κάστανα δεν τους φέρνεις στην ομάδα.

Και να σου πω και τ’ άλλο; Με τον Χανταμπάκη, πρωτάθλημα ούτε σε 350 χρόνια, εδώ τον Αλέφαντο ν’ ακούς, 27 γενιές να περάσουνε και πάλι δεύτερος θα βγαίνει, πιο κουτός και απ’ τα καβούρια, εδώ τι σου λέω, εμένα θ’ ακούς. Αυτός ξέρεις τι; “Α, ωραία, σου λέει, εξοχή είναι, πάμε να κάνουμε κανά ποδήλατο, καμιά βόλτα, να μαζέψουμε χόρτα και σπαράγγια, να θάψουμε κανέναν πισώπλατα, άνω κάτω τα αποδυτήρια και γεια σας”.

Τι λέτε ρε; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; Έχεις δει τον Αγγελόπουλο ρε Χανταμπάκη πώς ξυπνάει απ’ τις 5; Έ, τον έχεις δει; Πού μέχρι να σηκωθείς εσύ έχει ψαρέψει, έχει μαγειρέψει, έχει γκαστρώσει και δυο γκόμενες και ετοιμάζεται για την τρίτη;

Έτσι είναι, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, έχεις και την άλληνα την Βαλαβάνη, άσε μας ρε Βαλαβάνη, ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, γεμίσαμε τατουάζ, μπαλίτσα θα δούμε καθόλου; ΡΕ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ; Εθνική Μυκόνου και στον Άγιο Δομίνικο, Γκέντζογλου, Κονέ και τους πως τους λένε, 4-0 απ’ το πρώτο ημίχρονο, αυτά θα ‘χουμε πάλι; Είσαστε σοβαροί μωρέ τώρα; ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Λοιπόν.