Η ανακατασκευή αυτού του χώρου συνήθως γίνεται τελευταία και όπως είναι φυσικό δεν δίνεται η προσοχή και ο χρόνος που πρέπει.

Σε γενικές γραμμές τα έπιπλα μπάνιου διατίθενται είτε για σε επιδαπέδια είτε σε κρεμαστή μορφή, σε διάφορα μεγέθη, σχέδια και υλικά. Για να επιλέξετε λοιπόν τα δικά σας έπιπλα και αξεσουάρ μπάνιου για το σπίτι σας πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τόσο τα άτομα που το χρησιμοποιούν όσο και το στυλ της διακόσμησης που έχετε υιοθετήσει συνολικά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα TsDeco σας προσφέρει μερικά από τα πιο μοντέρνα έπιπλα που μπορούν να αλλάξουν και τον δικό σας χώρο.

Ξεκινώντας από την επιλογή νιπτήρα

Ένας ή μήπως δύο νιπτήρες; Η επιλογή του νιπτήρα γίνεται με βάση τα άτομα που τον χρησιμοποιούν και την χωρητικότητα του χώρου. Αν το μπάνιο σας είναι μικρό τότε ένας μεγάλος σχετικά νιπτήρα,ς όπως ο ένθετος νιπτήρας Gaia, είναι μονόδρομος. Αν το μπάνιο σας είναι μεγάλο έχετε τη δυνατότητα να εντάξετε έναν διπλό επικαθήμενο νιπτήρα, όπως ο Luna που θα βρείτε εδώ.

Μερικοί από τους τύπους νιπτήρα που θα βρείτε στο Ts Deco είναι οι ένθετοι, οι υποκαθήμενοι, οι επικαθήμενοι και τα έπιπλα που έχουν διάφορα σχήματα όπως οι οβάλ, οι στρογγυλοί, οι πιο τετραγωνισμένοι.

Ίσως χρειαστείτε και μερικά συμπληρωματικά έπιπλα…

Μία στήλη επίπλου, εφόσον ο χώρος το επιτρέπει είναι η κατάλληλη λύση για την αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων. Μπορείτε να βρείτε έπιπλα μπάνιου με ράφια, περισσότερα ντουλάπια ακόμα και χωρίς συρτάρια για πιο «μονοκόμματη» αποθήκευση.

Τα κρεμαστά ντουλάπια χρησιμεύουν για να γίνουν μία ακόμα λύση αποθήκευσης, εξοικονομώντας παράλληλα και χώρο.

Αξεσουάρ μπάνιου κεραμικά, από πετρώματα ή γυάλινα!

Στο online κατάστημα θα βρείτε μία συναρπαστική ποικιλία από αξεσουάρ μπάνιου που θα δώσουν μία ενότητα στον χώρο και θα ταιριάξουν ιδανικά στο στυλ που θέλετε να προσδώσετε στον χώρο της υγιεινής σας.

Ανακαινίστε το μπάνιο σας με τα απαράμιλλης ποιότητας έπιπλα και αξεσουάρ TsDeco, σίγουρα δεν θα το μετανιώσετε!