Η κρεβατοκάμαρα είναι το προσωπικό σας καταφύγιο, ο χώρος της ξεκούρασής σας με πρωταγωνιστή το κρεβάτι το οποίο ντύνεται με λευκά είδη δικής σας επιλογής, συμβάλλοντας σε έναν ποιοτικό ύπνο.

Είστε σίγουροι ότι κάνετε τις σωστές επιλογές όμως; Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ σας προτείνει μερικά κομμάτια με τη μεγαλύτερη ζήτηση, που «δένουν» σε κάθε χώρο και αποτελούν την πιο μοντέρνα επιλογή για σπίτια με ξεχωριστό στυλ και απαιτήσεις ποιότητας.

ΣΕΝΤΟΝΙΑ 100% ΒΑΜΒΑΚΙ

Όταν μιλάνε τα χρώματα!

Ένας συνδυασμός από μπεζ – καφέ και το ροζ του σολωμού θα αφυπνίσει τον ρομαντισμό στον χώρο και θα φανερώσει την ηρεμία. Οι κλασικές αυτές αποχρώσεις αμέσως ζεσταίνουν τον χώρο σας, δένουν οπτικά και δίνουν ένα ακριβό και προσεγμένο αποτέλεσμα, ταιριάζοντας ιδανικά με όποιο χρώμα τοίχου και να επιλέξετε, χωρίς να δημιουργούν ασφυκτικό κλίμα.

Το ροζ φόντο από την άλλη μπορεί να είναι ένα γυναικείο χρώμα, παρ’ όλα αυτά τολμήστε όλοι να συνδυάσετε το ροζ-σολωμού στα λευκά σας είδη γιατί αποτελεί μία από τις πιο in fashion τάσεις που θα αλλάξουν σίγουρα την ψυχολογία σας.

Βρείτε εδώ τα μονά σεντόνια RYTHMOS, με έκπττωση -26%!

Το μπλε-γαλάζιο από την άλλη, είναι ένα χρώμα που ταξιδεύει. Παρμένο από την σκούρα παλέτα της θάλασσας ανατρέπει τα δεδομένα στο δωμάτιο, χωρίς να επιφέρει τρικυμία, αλλά μία γαλήνη και ισορροπία. Αυτό ακριβώς που χρειάζεστε τις ώρες της ξεκούρασής σας. Αν σας ταξιδεύει κι εσάς το μπλε, η ΚΕΝΤΙΑ σας προσφέρει τα υπέρδιπλα σεντόνια ORION σε νέα μειωμένη τιμή.

Tip: Αν χρειάζεστε περισσότερη δυναμικότητα στο δωμάτιό σας, συνδυάστε τις αγαπημένες σας αποχρώσεις με το κίτρινο. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΕΣ

Ρουστίκ θαλπωρή…επιβάλλεται φέτος!

Εκτός από τα έπιπλα, η ρουστίκ αισθητική στις παπλωματοθήκες επηρεάζει και τις ζώνες της χαλάρωσής σας, προκαλώντας μία ξεχωριστή αισθητική. Δοκιμάστε και υιοθετήστε το πιο ζεστό στυλ με καρώ λεπτομέρειες και μοτίβα που εκπέμπουν θετικά vibes στο δωμάτιο. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να ανοίξετε την πόρτα του υπνοδωματίου σας στο καρώ. Η Homeline σας δίνει τον πρώτο τρόπο, με αυτήν την υπέροχη παπλωματοθήκη πυκνής ύφανση από 210 κλωστές και 100% cotton satin.

Tip: Συνδυάστε την εκκεντρική παπλωματοθήκη με ρουστίκ αντικείμενα όπως ξύλινα επιτραπέζια φωτιστικά, σεντούκια και πίνακες από ξύλο.

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ

Μάλλινο, μεταξωτό ή μήπως πουπουλένιο;

Για να κοιμάστε κυριολεκτικά στα πούπουλα με παπλώματα μοναδικής ποιότητας, προτιμήστε ένα από τα πουπουλένια παπλώματα της ΚΕΝΤΙΑ, όπως το GOLDEN! Προσαρμόζεται πάντα στην θερμοκρασία του περιβάλλοντος και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον ύπνο σας με άνεση και ζεστασιά. Εξαιτίας της κατασκευή του, ο αέρας κυκλοφορεί μέσα του, μεγαλώνοντας την αντοχή του στον χρόνο.

Το μάλλινο πάπλωμα, χωρίς να διαφέρει σε πολλά σημεία από το πουπουλένιο προσφέρει καλύτερη μόνωση και είναι ιδανικό για έναν πραγματικά βαρύ χειμώνα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην είστε αλλεργικοί!

Μεταμορφώστε κι εσείς το υπνοδωμάτιό σας σε έναν ιδανικό και χαλαρωτικό χώρο που θα ανυπομονείτε να βρεθείτε! Ξεκινήστε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ και από τα χιλιάδες προϊόντα του.