Τις προάλλες, με τη δική σου συμβολή φίλε αναγνώστη, δώσαμε αποτέλεσμα στην πιο μεγάλη κόντρα των υπερηρωϊκών κόμικ. Ναι, το Μπάτμαν – Σούπερμαν έχει πια νικητή. Κι επειδή το προβοκατέρ δεν παίζει, δώσε βάση σ’ αυτό: Είσαι απ’ τους ψηφοφόρους του θριαμβευτή; (Φυσικά και είσαι, μετά τις εκλογές κανείς δεν ξέρει τίποτα για το φόνο…). Σου παραχωρούμε εντελώς δωρεάν μεζονέτα με αυτόνομη θέρμανση, σε μια απ’ τις δύο ιστορικές πόλεις του σύμπαντος της DC. Μόνο που για να το πάρεις το σπιτάκι, πρέπει πρώτα να δούμε ποια απ’ τις δύο σου ταιριάζει. Και εννοείται πως ΔΕΝ θα διαλέξεις. Εδώ μιλάει η επιστήμη.

Με τις απύθμενες γνώσεις που έχω πάνω (και κάτω) στην κοινωνική ψυχολογία λοιπόν, ετοίμασα μόνο για σένα ένα βαθύτατα επιστημονικό κουίζ. Απάντησε σε 14 απλές ερωτήσεις, κάνε μετακόμιση κι ύστερα πήγαινε στην καναπεδάρα σου για να απολαύσεις το αφιέρωμα Μπάτμαν – Σούπερμαν που σου προσφέρουν τα Novacinema στο κανάλι Nova Christmas η δες το όπου και αν είσαι με το Nova Go χωρίς την παραμικρή επιπλέον χρέωση (με αποκορύφωμα τον σινε-μαραθώνιο την πρωτοχρονιά!). Όμως πρώτα κουίζ. Ποιος είσαι και πού ανήκεις; Σκοτάδι ή φως; Νύχτα ή μέρα; Γκόθαμ ή Μητρόπολη; 

Υ.Γ. Οι μεζονέτες πληρώνουν ΕΝΦΙΑ κανονικά στην Ελλάδα, οπότε καταλαβαίνουμε την επιλογή σας να αρνηθείτε το δώρο. Εμείς το δώσαμε πάντως!