Δίαιτες υπάρχουν πολλές, Provocateur όμως ένα, που έλεγαν και οι παλιοί διαφημιστές. Γι’ αυτό και δώσε προσοχή διαβάζοντας πως θα μείνεις πετσί και κόκκαλο για τουλάχιστον 99 χρόνια και όχι μόνο για τις γιορτές.

Μόνο εδώ. Στο site που δεν φοβάσαι μην το κατεβάσουν!1!!11!!1 Σου προτείνουμε λοιπόν 5+1 επιστημονικούς τρόπους του για να αδυνατίσεις χωρίς να κόψεις τίποτα με το ζόρι.

Chiέκαρε!

1. Συνεπής στο δάνειο. Τρως τα πάντα όταν έχεις
Ελα, πες την αλήθεια, παραλείπεις τις δόσεις του δανείου που σου έδωσε η καλή τραπεζούλα για να τα φας στους Μασούτηδες, στους Σκλαβενήτιδες και στους Βασιλόπουλους. Οoooχι καριολάκι, να πας στο ΑΤΜ και να δώσεις πίσω τα χρωστούμενα. Θα σου φύγει αμέσως ένα βάρος (ωπ! Δεν το περίμενες το λογοπαίγνιο). Τι εννοείς “δεν θα’χω μετά να φάω;”. Αυτός δεν είναι ο σκοπός σου;

2. Πούλα τo αμάξι επιτέλους
Τέλη κυκλοφορίας, καύσιμα, ΚΤΕΟ, τεκμήριο, service, ασφάλεια… τι νομίζεις ότι είσαι; Βουλευτής; Να τα πουλήσεις παχουλούλη και να πηγαίνεις με τα πόδια στη δουλειά. Μένεις μακριά; Ε, να μας ρε φίλε, τι είσαι; Βουλευτής; Θα γυμναστείς, θα αδυνατίσεις και θα σου μείνουν και γκαφρά για το δανειάκι που χρωστάς. Ποια ρύθμιση ρε συ… είπαμε, ΔΕΝ είσαι βουλευτής, πόσο μάλλον κόμμα.

3. Φάτε μάτια ψάρια
Νταξ, έχει λίγες θερμίδες το ψαράκι. Το ψαράκι είπαμε! Χωριάτικη avec papara, κρασιά, ούζα, μαγιονέζες, τυριά και τα ρέστα, κοστίζουν και παχαίνουν. Θα κάνεις μπάκα και θα θέλεις μετά γυμναστική, αλλά με τις υπερωρίες που δουλεύεις pro bono δεν σου μένει χρόνος για jogging στης Αίγινας τις ανηφοριές, ούτε για μερικά ουάου λάπς στην πισίνα.

4. Διάβασε
Τι; Δεν το πιστεύεις; Μάζεψε όσους λογαριασμούς ΔΕΚΟ έχεις απλήρωτους. Μελέτησε τις χρεώσεις. Πάγιες, κλιμακωτές, έκτακτες. Δώσε βάση στον ΦΠΑ, αλλά και στους άλλους μικρότερους φόρους. Φόρους είπα ε; Διάβασε και τη δήλωση που έκανες, προετοίμασε την επόμενη. Μην βαριέσαι, είναι υποχρέωσή σου η φορολογική συνείδηση. Τέλος διάβασε αναλυτικά το εκκαθαριστικό της μισθοδοσίας σου. Πεινάς ακόμα; Όχι βέβαια, σου κόπηκε η όρεξη φιλαράκο.

5. Άνοιξε δική σου επιχείρηση (Extreme measures)
Έχεις δοκιμάσει τα πάντα και δεν χάνεις γραμμάρια. Σου έχουμε την πιο extreme λύση. Ιδιώτης! Εκ του αγγλικού idiot. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πρέπει για να φας, πρώτα να το κερδίσεις. Πρέπει πρώτα να ταΐσεις το κράτος και το παρακράτος. Πρέπει να προβλέπεις την κρίση. Πρέπει να είσαι μυρμήγκι κι ας σε λένε τζίτζικα. Πρέπει να μην έχεις απαιτήσεις από τους άλλους, επειδή εσύ είσαι ο χοντρούλης. Πρέπει να είσαι πολύ μαλάκας idiot για να έχεις καταλήξει σ’αυτή τη λύση…

5+1. Σήκω απ’ την ρημάδα την καρέκλα
Την γούβιασες μεγάλε… στα κιλά. Μην σκέφτεσαι όμως γυμναστήρια, φορμίτσες, παπούτσια, κωλαράκια και τέτοια.  Στοιχίζουν αυτά και όπως είπαμε παραπάνω έχεις υποχρεώσεις. Ο ανέξοδος αλλά επιστημονικός τρόπος που ονομάζεται και “μέθοδος Usain Bolt” είναι ο εξής. Δανείζεσαι κασκολάκι Ολυμπιακού και πας Λεωφόρο. Εκεί που γράφει “13” θα φωνάξεις “βάζελοι μου#$%&@“. Δυνατά όμως. Επαναλαμβάνεις κάθε Κυριακή.

Ξεχάσαμε κάτι Προβοκάτορες; Στα σχόλια για επιστημονικές μόνο υποδείξεις wink