Μπορεί να μην ήρθε η ώρα να φτιάξετε από την αρχή το σαλόνι σας φέρνοντας τα πάνω κάτω στα έπιπλα, μπορείτε όμως να αλλάξετε ελάχιστα έπιπλα σαλονιού αντικαθιστώντας τα με τα πιο μοντέρνα έπιπλα.

Οι προτάσεις για φέτος είναι πρακτικές και προσιτές σε κάθε στυλ, ανακαλύψτε μερικές παρακάτω:

Αλλάξτε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα

Ο φωτισμός του χώρου μπορεί να επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σας λόγω της έντασης, της απόχρωσης και της πηγής του φωτός από την οποία προέρχεται. Επενδύστε σε ένα φωτιστικό που μπορεί να κάνει το σαλόνι σας πιο μεγάλο, πιο προσιτό και πιο ζωντανό. Τι θα λέγατε να επιλέγατε ένα από τα φωτιστικά του διάσημου designer Jean-Marc Gady;

Μη φοβηθείτε να επιλέξετε τον εντυπωσιακό και μοντέρνο πολυέλαιο Lady Crinoline, συνδέοντας την αισθητική του παρελθόντος με το παρόν. Θα λέγαμε ότι η κομψότητα του είναι μυσταγωγική και η λιτότητα της σχεδίασής του επιτρέπει σε κάθε χώρο να τον φιλοξενεί για να φωτίζει το συνολικό design! Δείτε όλες τις συλλογές φωτιστικών της avax σε επιτραπέζια, επιδαπέδια αλλά και φωτιστικά οροφής!

Αξιοποιήστε τον χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο

Αλλάξτε το coffee table στον κεντρικό χώρο του σαλονιού! Το Stage με σκούρο χρώμα ξύλου και εσωτερική επένδυση από το ρετρό κόκκινο μπορεί να βελτιώσει την λειτουργικότητα του living room σας. Σε μία γωνία στο τραπεζάκι έχει σχεδιαστεί ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος που μεγαλώνει την καθημερινή σας ευκολία ως προς την οργάνωση και την τάξη.

Μία αλλιώτικη πολυθρόνα που όλοι αγαπήσαμε

Παραδεχθείτε το! Όλοι έχουμε ζηλέψει μία κουνιστή πολυθρόνα και πλέον ήρθε η ώρα να πάρει θέση ανάμεσα στον καναπέ και το τζάκι. Η Don Do έχει προσαρμοστεί αποκλειστικά στις ανάγκες του σύγχρονου design και είναι κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς, αποτρέποντας την φθορά. Για περισσότερη άνεση το μαξιλάρι στο προσκέφαλο προσαρμόζεται στο ύψος που επιθυμείτε.

Για περισσότερα μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά μπορείτε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα avaxdeco.gr ή ένα από τα καταστήματα του οίκου στην Αθήνα!