Ο τύπος που βρίσκεται πίσω απ’ τα social του Πανσερραϊκού το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Βασικά, το έχει πάει τόσο ψηλά που και να τον μιμηθούν (σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί όπου να ‘ναι), δύσκολα θα τον φτάσουν.

Εμείς μιλήσαμε μαζί του για τη Δημουλίδου, τον Κούγια και το πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής και είδαμε ότι και χωρίς το Facebook account της ομάδας των Σερρών είναι το ίδιο απελπιστικά αστείος.

Τσέκαρε εδώ ημιθεότητα.

Μήπως είσαι σε ειδική αποστολή να δημιουργήσεις φιλάθλους του Πανσερραϊκού σε άλλες πόλεις; 
Είμαι το πετρέλαιο θέρμανσης που πέταξε η διοίκηση στη δεξαμενή των social για να κρατήσω ζεστό τον κόσμο στα κρύα των συνεχών αναβολών και της αγωνιστικής απραξίας. Δυστυχώς, βέβαια, εν αντιθέσει με το πετρέλαιο, εγώ ειμαι πάρα πολύ φθηνός.

Ωραία, έστω ότι εσύ πας και λες στον πρόεδρο “θα κάνω χαβαλέ με τον λογαριασμό μας στο Facebook”. Αυτός τι σου απάντησε ρε άνθρωπε και ξεκίνησε αυτό το πανηγύρι; Ή μήπως δεν έγινε έτσι; 
Με πλησίασε ο νομικός σύμβουλος της ομάδας ο οποίος εκπροσωπεί και τον προεδρο. Τους είπα το μόνο που θέλω ειναι απόλυτη ελευθερία. Πάμε σε άλλο μονοπάτι… Οι αλλοι πανε με σοβαροφάνεια και ξύλινο λόγο, εμείς θα πάμε για καζούρα και όμορφο χαβαλέ. Κάτι πρέπει να ψέλισαν: “άμα φας ξύλο εμείς δεν σε ξέρουμε…μας χακαρες το λογαριασμο” και κάτι τέτοια, αλλά τελικά συμφώνησαν. Βερύκιος mode on: Ο Πρόεδρος είναι πολύ δυνατός…δεν υπάρχει ;Eλληνας παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να δίνει τέτοια ελευθερία κινήσεων στους συνεργάτες του. Βερύκιος mode off.

Από Δημουλίδου, ποιο είναι το αγαπημένο σου βιβλίο και γιατί; 
Δεν έχω διαβάσει ποτέ κανένα και ούτε πρόκειται… για να έχω λόγο να περιμένω κάτι στη ζωή μου. Στις μεγάλες δυσκολίες και στις κρίσεις της ζωής… να λέω ζήσε και άλλο… μη τα παρατάς… δεν εχεις διαβάσει ακόμα ούτε καν Δημουλίδου.

Με ποιο λογαριασμό ομάδας της Σούπερ Λίγκας πιστεύεις ότι θα έκανες παπάδες; 
Έχει βάλει ο Πανόπουλος πολύ ψηλά τον πήχη… Πιστεύω με της ΑΕΛ. Με Κούγια πρόεδρο και Αγγελάρα προπονητή θα έλιωνα πληκτρολόγια… Θα δάκρυζαν από μοντέλα στις πασαρέλες μέχρι εικόνες σε εκκλησιές. Και θα δεχόμουν πληρωμή σε καθαρή ντόπια φέτα. Σκληρό συνάλλαγμα.

Με ποιο λογαριασμό ομάδας του εξωτερικού πιστεύεις ότι θα έκανες παπάδες;
Αθλέτικ Μπιλμπάο…έχω ζήσει χρόνια Ισπανία σε Βαρκελώνη και Μπιλμπάο και είναι κάτι απίστευτο. Θα τελείωνα και κάθε στάτους με το #Μόνο_με_Βασκους_γιατι_μπορουμε #τους_μεγαλωνουμε_δεν_τους_αγοράζουμε #αυτονομία_θέλει_ο_μπαμπάς_σας.

Ποιας ομάδας το προφίλ θα ήθελες να χακάρεις για μία μέρα (ελληνικής ή ξένης) και πώς θα το κανιβάλιζες; 
Ολυμπιακό ασυζητητί. Και απλά θα έγραφα στα πακιστανικά. Από ξένες καμιά Ρέιντζερς και θα έγραφα όλη μέρα πόσο γαμάτος ειναι ο Πάπας και το αλάθητο του και ότι ο Λούθηρος ήταν φλωράκος.

Υπάρχει κάποιος αντίστοιχος λογαριασμός στο εξωτερικό που θα μας έλεγες να ακολουθήσουμε; Που να είναι σαν εσένα; 
Γκλάντμπαχ… Γιατί οι Γερμανοί όταν κάνουν χιούμορ δεν αστειεύονται.

Έστω ότι αύριο ξεκινούσε το πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Τι στάτους θα έγραφες; 
“Στο νήμα πέρασε η εκκίνηση της φουτμπολ λιγκ τον ερχομό της “ανάπτυξης” και το μετρό Θεσσαλονίκης σε ένα αγώνα που κρίθηκε στο φώτο φίνις”.

Με τον Πανσερραϊκό μέχρι που έχεις φτάσει στο Μάνατζερ; 
4 τσουλού και 9 πρωταθλήματα σερί μέχρι 2031. Τη μέρα που ενα κονσόρτιουμ επιχειρηματιών απ’ το Μεξικό που είχε πάρει την ομάδα το 2027 έφτιαξε γήπεδο με το όνομα μου…πάτησα λογκ άουτ και κοιμήθηκα χορτασμένος με ενα χαμόγελο ικανοποίησης σαν να έφαγα μολις 10 ακανέδες και 5 μπουγάτσες στα καπάκια. 

Ιωάννη Τσιλιγγίρη ή Περικλή Φέλλο θα ήθελες για οπαδό της ομάδας σου;
Τσιλιγγίρη γιατί είναι άστεγος και πρόσφυγας σαν ΑΕΚτζής και ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα καταφύγιο.

Σου λέει αύριο ο Κούγιας “έλα να δουλέψεις για μένα”. Οι τρεις λόγοι για τους οποίους δεν θα πήγαινες.
Πρωτον. Μου το λεει ο Κουγιας.
Δεύτερον. Μου το λέει ο Κούγιας που είναι στην ΑΕΛ.
Τριτον. Μου το λέει ο Κούγιας που ειναι στην ΑΕΛ και είναι διαβόητος μοντελοπνίχτης και εγώ πανέμορφος σαν μοντέλο… κουκλάκι ζωγράφιστο.

Διάλεξε ένα πράγμα: Καράφλα Αλαφούζου, Κοιλιά Μαρινάκη, μασέλα Μελισσανίδη ή μούσι Σαββίδη. Και γιατί;
Για καράφλα Αλαφούζου είμαι στο δρόμο αλλά δεν βιάζομαι… Σε κοιλιά Μαρινάκη είμαι ακόμα πιο κοντά, σχεδόν την αγγίζω… Μούσι Ιβάν έχω σε μαύρο… Άρα καταλήγω σε μασέλα Τίγρη, γιατί ειναι το μόνο που λείπει και ως γνωστόν ποθούμε ότι δεν έχουμε.

 

 

*Οι “Βιραλαίοι” είναι μία ενότητα που θέλει να αναδείξει τους viral ήρωες των social media που δίνουν νοημα στις διαδικτυακές ζωές μας με το πρωτότυπο περιεχόμενο που δημιουργούν. Ατακαδόροι του Twitter, χαβαλεδιάρικες Facebook σελίδες, photoshop junkies, τύποι που καίνε το ΥouΤube και το Ιnstagram με το υπέροχο μυαλό τους, όλοι αυτοί θέλουμε να βρουν φωνή εδώ. Και επειδή αποκλείεται να τους ξερουμε όλους και κάποιοι από αυτούς μπορεί να μας ξεφύγουν (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΠΡΟΣΟΧΗ), στείλτε μας τις πρότασεις σας για τον επόμενο “Βιραλαίο” στο [email protected].