Αρχικά να σου πούμε ότι το Σάββατο σαν μέρα είναι ΙΕΡΗ (sic) και φυσικά το έχουμε συνδυάσει με σπιτικό σάπισμα. Καψιμο με τσιτ τσατ και video games, ανελέητο binge watching σε ξένες σειρές (τα έχουμε πει αυτά) και γλυκούς κάλους στα χέρια από το tichu. Άντε, το πολύ πολύ να πεταχτούμε μέχρι το ψυγείο για κατάποση κεφτέδων ή τσούρνεμα παγωμένων ξανθών. 

Ήρθε όμως η μέρα που όλα αυτά θα τελειώσουν. Σάββατο 8 Oκτώβρη και πάρτυ από CU Around και Blue Star Ferries. Ώπα, τι φάση; 

1. Κερασματάκι, διάολε…

Τι να κάνουμε δηλαδή; Έτσι μεγαλώσαμε από παιδιά έτσι σας το λέμε, όπως θα έλεγε και ο θρύλος των decks Μανώλης Μαυρομμάτης. Γι’ αυτό και στο Ηey Sailor Party, τα λεφτά φεύγουν από την τρίτη γύρα με το πρώτο κέρασμα Redbull και το δεύτερο Desperados. #Allou 

2. Είσοδος; Τι ειν’ τούτο πάλι;

Η Παϊσιατική φάση “θα είναι σαν να έχει δωρεάν είσοδο, αλλά θα πληρώνεις το ποτό” έχει πεθάνει από την εποχή του τεκέ και των καπηλειών. Σεβάσου τον εαυτό σου, τίμα το άδειο πορτοφόλι και μην αφήσεις κανέναν να παίξει με την ψυχική σου υγεία. Τώρα αν η είσοδος είναι 20 cents, δεν χαλιόμαστε κι απλά στέλνουμε ένα απλό “Party” στο 54646 (μόνη προϋπόθεση να είσαι συνδρομητής CU, ενώ με κάθε αποστολή φέρνεις και την παρέα σου). Χαλάλι μωρέ.

3. Προϊστορία Aγάπη μου

Εδώ είμαστε απόλυτοι: Αν δεν υπάρχει καλή προϊστορία, ουδέν ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ από τον καναπέ #γιοκ. Πρέπει να γνωρίζουμε πόσα μεθύσια έχουν παιχτεί, ποιοι μουσικοί έχουν περάσει, τι κερνάει ο μαγαζάτορας και τι -ωραίο- κόσμο μαζεύει, βεβαίως, βεβαίως. Για τσέκαρε λίγο και τα λέμε μετά:

 

4. Χωρίς δωράκι, δεν κατεβάζω παραδάκι

Αυτός είναι ένας κανόνας που δεν εφαρμόζεται σχεδόν ποτέ, αφού η κρίση η οικονομική έχει χτυπήσει και τα Σαββατιάτικα Πασοκικά 90s ξενύχτια. Δεν ζητάμε πολλά μωρέ, ένα απλό δωράκι, ίσα ίσα δηλαδή να έχουμε κάτι να περιμένουμε μέχρι το χάραμα της Κυριακής. Ε λοιπόν, το Sake Tattoo Crew θα είναι εκεί για να κληρώσει ένα full tattoo session. ΝΕΤΙ? 

5. Κλαπατσίμπαλα έχει;

Τι είναι τα κλαπατσίμπαλα; Η καλή μουσική ρε βλάχε. Εδώ δεν σηκώνουμε Potsep στο σπαθί μας. Στο γκαράζ πίσω από τα decks αρχικά το αγαπημένο Μαρινάκι από τους Στίχοιμα να δίνει πόνο (τσέκαρε κι εδώ που τα λέει όλα στην κάμερα του Provocateur) αλλά και oι Ace2Ace, οι RunninSquad, oι March & Hardpan και οι QB MIX. Ό, τι πχιο ΧΟΤ δηλαδή.


Τα υπόλοιπα το Σάββατο 8 Οκτώβρη στις 22.00 στο γκαράζ BLUE STAR 2 – ΠΥΛΗ Ε1 – ΠΕΙΡΑΙΑΣ heart

Για να μην μπερδευτείς και ξεμείνεις χαμένος στο λιμάνι, τσέκαρε εδώ.