Συμφωνείς κι εσύ ότι ο Ριζοσπάστης είναι μακράν η πιο αδικημένη εφημερίδα αυτής εδώ της καπιταλιστικής χώρας; Συμφωνείς ότι πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε το αγαπημένο μας έντυπο να πάει ένα βήμα μπροστά για να κατακτήσει τους νέους σήμερα; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ! Εμείς λοιπόν βρήκαμε τον τρόπο για να το πετύχουμε αυτό και τον καταθέτουμε. Γιατί το Provocateur προτείνει, δεν είναι εδώ για να κοροϊδεύει!

Ο Ριζοσπάστης αγαπητέ αναγνώστη θα πάει μπροστά μόνο αν ενσωματώσει διάφορα γνωστά περιοδικά, στο δικό του στυλ. Εμείς για να πείσουμε τους ιθύνοντες της ιστορικής εφημερίδας, φτιάξαμε μερικά από αυτά όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι, για να μπορούν να γίνουν ένθετα στο κυριακάτικο φύλλο. 

Έτσι θα ήταν 7 περιοδικά αν γίνονταν την Κυριακή, ένθετα του Ριζοσπάστη!

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart