Θυμάστε αυτούς τους τρελαμένους τύπους -όχι πολλούς, καμιά χιλιάρα μωρέ- που μαζεύτηκαν και έπαιξαν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ένα κομμάτι των Foo Fighters σε ένα στάδιο της Ιταλίας;

Ήταν το Learn to Fly που είχε την τίμη να παιχτεί ταυτόχρονα και ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΔΥΝΑΤΑ από τόσους πολλούς μουσικούς μαζί και είχε γίνει για καλό και ιερό σκοπό: να πειστούν οι Foo Fighters να εμφανιστούν live στην Ιταλία. Και το κατάφεραν. 

(Δες το βίντεο για να θυμηθείς)

Αυτοί οι τύποι, λοιπόν, (οι Rockin’1000) πέρασαν τόσο καλά εκείνη τη μέρα, που αποφάσισαν να δώσουν αυτή τη φορά μία μεγάλη συναυλία, παίζοντας κλασικά ροκ τραγούδια, που δεν γίνεται να μη γουστάρεις αν ακούς αυτή τη μουσική. Ή γενικά αν έχεις αυτιά.

Η μεγαλύτερη rock μπάντα στον κόσμο όπως αυτοαποκαλούνται, έδωσε την πρώτη της συναυλία την Κυριακή που μας πέρασε στο Orogel Dino Manuzzi Stadium στη Τσεζένα και δεν ήταν τόσο απλό όσο ακούγεται. Δες αυτό το backstage βίντεο που δείχνει πως για 4 μέρες πρόβαραν τα κομμάτια κάτω απ’ τον καυτό ιταλικό ήλιο 1000 νοματαίοι.

Άσε που οι τύποι που το οργάνωσαν δεν είναι τίποτα πλούσιοι ή καταξιωμένοι μουσικοί, οποτε αναγκάστηκαν να ζητήσουν μέσα από πλατφόρμα crowdfunding το ποσό των 100.000 ευρώ. Και για καλή τους τύχη, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για τα λειτουργικά τους έξοδα. 

Τσέκαρε εδώ μερικά από τα τραγούδια που έπαιξαν και να είσαι και σε αναμονή για το επίσημο βίντεο όλης της συναυλίας, που όπως λένε, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

White Stripes – Seven Nation Army

Nirvana – Smells Like Teen Spirit 

David Bowie – Rebel Rebel 

https://www.youtube.com/watch?v=ncwPkHoESNw