Γενικά τα μισώ τα Pokemon και θα τα ήθελα νεκρά. Ποτέ δε μου άρεσαν. Ίσως να μου έχει μείνει κάποιο ψυχολογικό από την παιδική μου ηλικία αλλά δε νομίζω ότι είναι της ώρας. Παρά το κόλλημά μου αυτό, αφουγκράστηκα το θέλημα του κοινού που διψά -για άγνωστο για μένα λόγο- για το Pokemon Go και αποφάσισα να ασχοληθώ μαζί του. 

Έχω πληροφορίες για το πού συχνάζουν τα πιο σπάνια και αξιολάτρευτα Pokemon στην πιάτσα και μάλιστα θα σας αποκαλύψω σε τι χώρους μπορείτε να τα βρείτε, να τα μαζέψετε και να ασχοληθείτε εποικοδομητικά μαζί τους.

Όλη η αλήθεια εδώ!

Gimeron: Μισεί τους δημόσιους υπαλλήλους, τους μετανάστες και γενικότερα τους ανθρώπους. Συχνάζει στο Facebook…

Tsipralexis: Το μοναδικό αυτό Pokemon θα το συναντήσετε να κόβει βόλτες έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, μερικές φορές μέσα, ενώ παραμένει πάντα χαμηλά και ταπεινά.

Potamakker: Χαριτωμένο δεν είναι; Συναντάται σε ποτάμια και τρώει ό,τι βρει…

Perister: Σύντροφος του Tsipralexis, παρακολουθεί από ψηλά τα τεκταινόμενα. Λατρεύει τα ταξίδια και τις προκλήσεις.

Levenduck: Οικουμενικό Pokemon με μια ιδιαίτερη λατρεία στις εκλογικές διαδικασίες. Κλείνουν την κάλπη; Κλείνουν και τον τάφο τους!

Jigglypapariga: Fan του πρώην ανατολικού μπλοκ με αγάπη στο κόκκινο χρώμα και τον αριθμό 5.

Lidlachu και Leonidachu: Αξιαγάπητα αδερφάκια με ξεχωριστές φωνούλες που μαγεύουν τον κυνηγό τους. Συχνάζει σε βιβλιοθήκες. Όσο σας κοιτάζει, εσείς παραγγέλνετε.

Koulis: Βολτάρει ανάμεσα στον κόσμο και ακούει τα παράπονά του. Η φωτό με το κτίριο είναι εντελώς τυχαία και ουδεμία σχέση έχει με πρόσωπα και καταστάσεις.

Filisnorlax: Θα το συναντήσετε όπου έχει ησυχία. Λατρεύει τον ύπνο και το φαγητό!