Ξέρω ξέρω. Το Game of Thrones έχει τελειώσει εδώ και μερικές εβδομάδες. Περίμενα όμως να κοπάσουν οι συζητήσεις για να τα πούμε με πιο καθαρή σκέψη. Λοιπόν, για να εξηγούμαστε από την αρχή. Είμαι ο Νίκος και είμαι ο τύπος που παλαιότερα είχε γράψει αυτό το κείμενο σχετικά με τα γούστα του στις ταινίες, αποδεχόμενος τα μπινελίκια και τον χλευασμό του λαού. Λοιπόν, αυτή τη φορά θα σου μιλήσει κάποιος που δεν έχει δει ούτε 1 λεπτό από το Game of Thrones και θα σου μιλήσει (μάντεψε) για το Game of Thrones!

Θα μου πεις, τι θες ρε φίλε να μιλήσεις για κάτι με το οποίο δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ; Αυτό ακριβώς θα σου εξομολογηθώ. Το γεγονός ότι δεν το έχω δει ποτέ (και δεν πρόκειται γιατί απλά δεν είναι του γούστου μου) έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Φίλοι και συνάδελφοι μεταλάσσονταν όλο αυτό το διάστημα και έκαναν τη ζωή μου δυσκολότερη κάθε μέρα και περισσότερο. Μέχρι που τελείωσε και ησυχάσαμε ρε διάολε. 

Ξέρεις τι τραβούσα εγώ και λίγοι ακόμα σαν εμένα σε αυτό τον κόσμο; Μάθε!

Γραφείο

Έλα εσύ στο γραφείο Δευτέρα πρωί, με Μανιατη και Ρητινιώτη να έχουν δει το νέο επεισόδιο και να πρέπει να περάσουν κανα τρίωρο για να συμφωνήσουν πόσο γαμάτος τύπος είναι ο Τζον Σνόου και πόσο κάργια είναι η Μελισσάντρε (έχω μάθει μερικά ονόματα, δεν έχεις παράπονο). Και αφού περάσει το τρίωρο, να έχουν και οι δύο ιδέα για θέμα με GoT και φυσικά για να βγει να πρέπει να συζητήσουν ένα ακόμα τρίωρο. Και εννοείται όταν κάποιος από το δίπλα γραφείο ακούσει ότι μιλούν για Τζον Σνόου, φωνάζει όλη την εταιρία και έρχονται να λύσουν τα προβλήματα του Μάρτιν. Για να μη σχολιάσω το μπούλινγκ που έχουμε φάει όλοι εμείς που δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να δούμε την εν λόγω σειρά. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΡΕ ΦΙΛΕ! Γιατί πρέπει να συμφωνήσουμε δηλαδή; Απλά δεν θέλω.

Παρέα

– Να μαζευτούμε την Κυριακή βράδυ σπίτι μου ρε να πιούμε καμιά μπύρα, να παίξουμε και κανά χαρτάκι και βλέπουμε και καμία ταινία αν γουστάρετε.
– Ε ναι ρε φίλε καιρό έχουμε να βρεθούμε. 

(και ξαφνικά) ΩΩΩΩ ΜΑΛΑΚΑ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΓΑΜΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ!! Και κάπως έτσι ένας άνθρωπος μπαίνει στο περιθώριο και διαταράσσονται οι φιλικές του σχέσεις. Είναι ωραίο αυτό; Να χωρίζονται οι παρέες στα δύο; Αυτό θέλουμε; Και να σχολιάζουν ταυτόχρονα με την προβολή και να τους ενοχλεί που έχω ανοίξει και παίζω football manager στο λάπτοπ. Γιατί αν δεν υπήρχε ο παροξυσμός με την σειρά αυτή, πολλές παρέες θα είχαν γλιτώσει τη διαίρεση. Ξέρω, γι’ αυτό μιλάω.

Ιντερνέ

Κάθε πρωί Δευτέρας το ίδιο πράγμα. Κάθε πρωί Δευτέρας να νιώθω ότι βρίσκομαι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κανέναν. Κάθε Δευτέρα πρωί να βλέπεις τα social media γεμάτα από σχόλια θαυμασμού, αγάπης ή μίσους, να γεμίζει η αρχική σου σελίδα με memes και αστειάκια γύρω από το τελευταίο επεισόδιο. Και εκεί που λες τελείωσε, δεν έχει άλλο, να σκάει το δεύτερο κύμα της ημέρας που είναι οι άλλοι που γκρινιάζουν για τα σπόιλερ και “έλεος ρε παιδιά μην είστε τέτοιοι και ξεκολλάτε ρε κάποιοι δεν το έχουμε δει”! Τώρα όμως που αυτό το πράγμα τελείωσε, ο κόσμος μας θα είναι ελαφρώς καλύτερος. 

Για κλείσιμο θα αφήσω μόνο μία κακιασμένη ευχή προς τον Μάρτιν, τον βιαστή των ονείρων σας. Σε παρακαλώ κύριε Μάρτιν μου, σαν μια μικρή ανταμοιβή για όσα έχουμε υποστεί όλο αυτόν τον καιρό, κάνε μου την εξής χάρη: Στο τελευταίο επεισόδιο ever, 5 λεπτά πριν από το τέλος του, εμφάνισε έναν νέο χαρακτήρα από το πουθενά και χάρισε του τον θρόνο. Έτσι για το χάβαλο. Αυτά…